Місячно-сонячний цикл у Близнятах: неповторні миті червня 2019

***
Із 11:30 17 червня до 10:06 21 червня 2019 фаза Повного Місяця в Стрельці місячно-сонячного циклу в Близнятах. В цей час набули повноти нові ідеї щодо таких тем: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. Варто пригальмувати активність і оцінити, чи розвивають ваші розумові здібності, чи вдовольняють вашу цікавість та потребу в знаннях і в спілкуванні заняття новими проектами, що стосуються цих речей. Критерієм оцінки тут буде почуття оптимізму, широких можливостей, щасливих перспектив. Підказку для рішення задач у сфері інтелектуальних занять, навчання, знайомств ви знайдете у сфері ваших стосунків з іноземцями, знаменитостями місцевого масштабу, далеких подорожей, освіти, у сфері, що представляє ваші ідеали і особисту філософію.

Вчора, 16 червня, о 22:07 була точна кон’юнкція Місяця з Юпітером, що ми бачимо на фото Володимира В’ятровича. Точна опозиція Місяця з Сонцем сьогодні об 11:30. До 19:12 Місяць без курсу. Тож, цей проміжок часу може бути дуже емоційним: ми раптом розуміємо щось важливе про власне життя, про себе – і бачимо перспективи свого розвитку. Це дуже хвилює. Порада: займайтеся поточними справами, не кидайтеся змінювати щось в своєму житті під впливом почуттів просто зараз. Попереду ще два тижні, за які надійде важлива інформація. Записуйте свої ідеї і думки.

Юпітер зараз дуже близько до Землі. У світлі Місяця він виглядає скромно. Але скоро Місяць віддалиться на небі, і ми побачимо Зірку Королів у всій її вражаючій красі. Доки Юпітер в Стрільці – в знаку своєї величі до 2 грудня 2019, кожного місяця маємо можливість дуже легко через спостереження за власними почуттями розширювати кордони своєї картини світу. Варто чесно розбиратися зі своїми емоційними реакціями – і можна зрозуміти, які саме власні життєві установки варто замінити як такі, що обмежують експансію.

***
Під час відвідування найбільшого у світі центру стартапів Station F Зеленський заявив, що в Україні “дуже красиві люди, особливо жінки”, а також додав, що “це залишається нашим брендом”. Пряма мова: “Завжди було уявлення у всіх в світі, що Україна – це, перш за все, сільське господарство, шахти, металурги. А туристи завжди говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, це все є, і воно залишається нашим брендом. Але є й інші цифри, які говорять про те, що IT-індустрія, IT-технології та компанії дуже швидко розвиваються в Україні”.

У соцмережах гостро відреагували на таку заяву глави держави. Наприклад, Роман Ковальов нагадує, що в Збройних силах наразі проходять службу 55 тис. жінок. Щонайменше шість українок – загинули, захищаючи країну на Сході.

Чи можна вважати ці слова Президента України та реакцію на них українського суспільства значною подією, що матиме серйозні наслідки? Чи це незначний епізод в житті української держави? Так, це важлива подія. Ні, це не той незначний епізод, що не матиме наслідків. Подивіться на мунданні аспекти Венери. Подивіться на транзит Сонця до натальної Венери України. Венера в гороскопі України в 6 домі державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, тонкої точної інтелектуальної праці. Вона управителька 2 дому життєвих позицій та цінностей українців. Це серйозна подія.

***
Чорний місячно-сонячний цикл у Близнятах цього року.

Андрій Парубій
1 год
Чорний день.
Загибель Тимчука.
Жуков в Харкові.
Московська церква хоче заборонити Українську.
Портнов призначений професором Київського університету.
На Одещині хочуть відмінити Закон про мову.
А з телеекранів нас переконують що це в Україні «вітер змін».
Українці! Хіба не чуєте сморід «русcкого духу»?

***
Инна Комбарова:

– Олю,будь ласка! Скажіть щось від себе!
Щд там з Чорним Місяцем, Білим?у гороскопі України?
Чи довго буде таке протистояння і марево?
Дайте надію,будь ласка! Дуже прошу!

Астрологиня Ольга Іванець:

– Інно, Білий та Чорний Місяць не має стосунку до жодних подій в Україні. Класична астрологія не завжди бере до уваги ці фіктивні планети у гороскопі особистості, а в мунданній астрології вони не фігурують взагалі. То з якими ж планетами пов’язані нинішні драматичні події в світі? Вони пов’язані з тим, що саме в цьому місяці ми переживаємо точні фази аж 4 із 10 головних астрологічних циклів. Ці цикли корелюють з соціалізмом як ідеологією (Юпітер/Нептун, Сатурн/Нептун), з капіталізмом і новітніми технологіями (Юпітер/Уран) і з глибокими змінами в структурах будь-якої влади (Сатурн/Плутон). Всі ці цикли у точних фазах були активними під час розпаду СРСР. Тож, зараз ми переживаємо загострення процесу розпаду російської імперії/СРСР. Чи довго триватиме ця гостра критична фаза видимого реваншу прорадянських сил? До грудня 2019 буде дуже багато приводів для розчарувань і для зневіри.

Зараз 7 із 10 головних астрологічних циклів перебувають у падаючих фазах. Зростаючі фази: секстиль Нептун/Плутон, трин Уран/Плутон, секстиль Уран/Нептун. Що відбувається? Нинішня тривала фаза зростаючого секстіля циклу Нептун / Плутон в період 1942 – 2050 визначає період, коли реальні ідеї та ідеали циклу все активно втілюються у повсякденному житті. Таким чином, головна ідея циклу – зникнення Російської імперії та створення на її території національних незалежних держав з соціалістичним устроєм суспільства, що взаємодіють один з одним на основі паритетного співробітництва, а не на основі домінування одної нації над іншими, створення самостійної держави Україна неухильно втілюється в життя протягом останніх 130 років. Остаточно ідея нинішнього циклу Нептун/Плутон, пов’язана з перебудовою світу на основі інновацій, буде реалізована приблизно до 2370 – 2380 років. Цикл Уран/Нептун розпочався у 1993 разом з об’єднанням Європи. Зараз ідея створення ЄС втілюється в життя як основа для нової моделі світового суспільно-економічного розвитку. Цикл Уран/Плутон важливий для радикальної перебудови людей та націй – “побудова нового на руїнах минулого”. Після гострої кризи суспільства через неготовність людського розуму протистояти маніпуляціям популярною думкою за допомогою новітніх технологій 2010-2018 ми перейшли до фази, в якій людство може легко навчитися використовувати електронні дива, щоб розвивати логіку і опановувати лінгвістичний аналіз. Тобто, суспільство зробило собі щеплення, обравши демократичним шляхом популістів до влади, і тепер стрімко навчається думати і аналізувати. Обидва «соціалістичні цикли» (Сатурн/Нептун і Юпітер/Нептун) зараз перебувають у падаючих фазах, як і наприкінці 1970-тих — на початку 1980-тих років. Що вказує на те, що,деякі прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками (секстиль Сатурн/Нептун). А фанатичні віруючі у можливість відродження СРСР мобілізувалися, щоб дати «останній бій» своїм ідеологічним супротивникам. Ці другі дуже активні. Тому здається, що вони сповнені сил і мають шанс на перемогу. Але то сплеск енергії, що передує агонії. Можливий реванш? Ні, на нього немає ресурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає