“Коридор затмений”, “коридор затемнень”

Псевдоастрологія В Астрологическом энциклопедическом словаре А.Ю.Саплина нет статьи “коридор затмений”. Также такой статьи нет в Астрологическом словаре Катрин Обье. Нет такого термина и у Бернадет Брэди в “Предсказательной астрологии”. Его нет у Дитрих Пессин в “Лунных затмениях”. Нет и в Полном астрологическом словаре Алана Лео.

"Коридор" затемненняВ быту “коридором затмения” обычно называют узкую полосу на земле, откуда можно наблюдать затмение. Например, “Радіо Свобода” 21 августа 2017 сообщает: “Мільйони американців прямують до міст, в яких можна буде побачити перше повне сонячне затемнення за останні 99 років, яке пройде вузькою смугою, так званим «коридором» уздовж усієї території Сполучених Штатів – від північного заходу до південного сходу”.
Гугл про "коридор затемнення"В то же время поисковик Гугл по запросу “коридор затмений” выдает большое количество ссылок на сообщения СМИ про то, что астрологи сообщают про “коридор затмений” как про период в две недели между лунным и солнечным затмениями.
"Коридор затемнення" у ЗМІНапример: “Астрологи зазначають, що зараз наша планета перебуває у «коридорі затемнення», – пишет “Первый Криворожский” 21 августа 2017.

Что я хочу сказать по поводу “коридора затмений” как про время в 2 недели между лунным и солнечным затмениями: это псевдоастрология – выдумки людей, которые нигде никогда не обучались астрологии и даже не прочли ни одного учебника по астрологии, ни одного словаря, ни одной энциклопедии. Эти люди переписывают в интернете одну и ту же выдумку какого-то профана, называя себя астрологами.

Я хочу предупредить: необходимо придерживаться правил ментальной гигиены, иначе под влиянием ложной идеи можно наделать множество глупостей с разрушительными для вашей жизни последствиями. Хотите разбираться в астрологии – необходимо пройти большой курс учебной программы в хорошем учебном заведении. Другого пути просто нет – на публикациях в СМИ можно научиться только транслировать собственную глупость.

Псевдоастрологія В “Астрологическом энциклопедическом словаре” А.Ю.Саплина немає статті “коридор затмений/коридор затемнень”. Також такої статті немає в “Астрологическом словаре” Катрин Обье. Немає такого термину й у Бернадет Бреді в “Предсказательной астрологии”. Його немає у Дитрих Пессин в “Лунных затмениях”. Немає і в “Полном астрологическом словаре” Алана Лео.

"Коридор" затемненняУ побуті “коридором затмения/коридором затемнення” зазвичай називають вузьку смугу на землі, звідки можна бачити затемнення. Наприклад, “Радіо Свобода” 21 серпня 2017 повідомляє: “Мільйони американців прямують до міст, в яких можна буде побачити перше повне сонячне затемнення за останні 99 років, яке пройде вузькою смугою, так званим «коридором» уздовж усієї території Сполучених Штатів – від північного заходу до південного сходу”.
Гугл про "коридор затемнення"У той же час пошуковик Гугл на запит “коридор затмений/коридор затемнень” видає велику кількість посилань на повідомлення ЗМІ про те, що астрологи кажуть про “коридор затмений/коридор затемнень” як про період у два тижні між місячним і сонячним затемненнями.
"Коридор затемнення" у ЗМІНаприклад: “Астрологи зазначають, що зараз наша планета перебуває у «коридорі затемнення», – пише “Первый Криворожский” 21 серпня 2017.

Що я хочу сказати з приводу “коридора затмений/коридору затемнень” як про час у 2 тижні між місячним та сонячним затемненнями: це псевдоастрологія – вигадки людей, які ніде ніколи не навчалися астрології та навіть не прочитали жодного підручника з астрології, жодного астрологічного словника, жодної астрологічної енциклопедії. Ці люди переписують в Інтернеті одну й ту саму вигадку якогось профана, називаючи себе астрологами.

Я хочу попередити: необхідно дотримуватися правил ментальної гігієни, бо під впливом хибної ідеї можна накоїти купу дурощів, що зіпсують життя. Хочете знатися на астрології – маєте пройти великий курс навчальної програми у якісному навчальному закладі. Іншого шляху просто не існує – на публікаціях у ЗМІ можна навчитися лише транслювати власне глупство.

***

Світлана Івлева: – Будь-яка наука розвивається, ніщо не стоїть на місці. Якщо виникла нова категорія, яку використовують професійні астрологи, що в цьому поганого. Вам не подобається, не використовувайте. Людей попереджають – будьте обережні в цей період, не гарячкуйте, зважуйте рішення. Це ж прекрасно

Астрологиня Ольга Іванець: – Ви не відрізняєте поняття “розвиток” від поняття “паскудство”. Ось, що погано.

Світлана Івлева: – Я думала, це діскусія

Астрологиня Ольга Іванець: – Мета вашої дискусії – переконати читачів в тому, що лайно можна споживати як корисні вітаміни. Дякую, їжте самі.

Світлана Івлева: – Добре. Як скажете

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає