Астрологія здатна передбачати і наскільки все фатально?

Олена М: –  Доброго дня

Астрологиня Ольга Іванець: – Доброго вечора вже.

Олена М: – Та да Ви реально вивчаєте астрологію?

Астрологиня Ольга Іванець: – Вивчила вже.  У 1999 я завершила навчання у Вищій Школі Класичної Астрології при Центрі Астрологічних Досліджень (Москва). У 2002-2005 опанувала курс «Комунікатика» («Мистецтво спілкування») та курс «Вищі Архетипи» в Авторській Школі Авесалома Подводного «Людина серед людей» (Москва) та у 2005-2006 пройшла цикл семінарів Авесалома Подводного «Вищі архетипи та групова робота» (Київ).

Олена М: – Можна запитання?

Астрологиня Ольга Іванець: – Якщо про те, де зараз можна отримати астрологічну освіту, то ось тут https://www.astrology.org.uk/

The Faculty of Astrological Studies

Faculty of Astrological Studies – Internationally recognized for excellence in astrological education

astrology.org.uk

Олена М: – Ні, про інше.

Астрологиня Ольга Іванець: – Дайте вгадаю: “Що ви думаєте про ось цей мій аспект в гороскопі?” Нє?

Олена М: – Ні

Астрологиня Ольга Іванець: – О, це вже цікаво. Запитуйте, будь ласка.

Олена М: – Спираючись на астрологічні дослідження, ви розуміли ще, наприклад в березні, хто обійме посаду презедента?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ну, от, вже не цікаво. Щоб зрозуміти, за кого проголосує наш нарід-богоносець, не потрібно знати астрологію. Так, розумні освічені люди ще у 2016 році казали, що нарід проголосує за якусь нікому не відому випадкову персону, що пообіцяє низькі тарифи, високі пенсії і мир во всьом мірє.

Олена М: – То це соціологія. А нарідом теж зірки правлять? Наскільки все фатально?

Астрологиня Ольга Іванець: – Платон вважав, що фатальності геть немає. У інших філософів так: чим ближче до стоїків, тим вище рівень фатальності. Стоїки вважали, що фатальність абсолютна. Астрологія – це лише універсальна символьна система, що описує реальність. Для людини, яка не має фонових знань з античної філософії, християнства та науки, астрологія абсолютно марна. Я стою на позиції Платона.

Олена М: – Колись ще до Вови Путіна за махрового презеденства Єльцина натрапила на прогноз Павла Глоби щодо майбутнього Росії. Він прогнозувавприхіб до влади віймькового диктатора, який розпочне багато воїн. Я тоді ще поглумилася, адже демократія, начебто, набирала обертів. І до влади далі прийшов, нібито, дуже ліберальний Путін. Ніхто тоді не знав, що він КГбіст. Але прогноз, нажаль, дуже  точно збувся.

Астрологиня Ольга Іванець: – Це був не прогноз, а гебістська технологія: під виглядом астрологічного прогнозу у населення формувалася популярна думка, це пропаганда, не що інше.

Олена М: – Тоді ця пропаганда спрацювала неправильно.

Астрологиня Ольга Іванець: – Якби путін вважав, що не спрацювала, то не вкладав би в це шалені кошти.

Олена М: – Це були ще 90ті. І він був ніким.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ось тут фундаментальне дослідження прогнозів Глоби. https://www.segodnya.ua/ukraine/ictorii-ot-olecja-buziny-actrolohicheckoe-ohloblenie-195809.html

Истории от Олеся Бузины: Астрологическое оглобление

Олена М: – А реально астрологія здатна передбачати?

Астрологиня Ольга Іванець: – Так, дуже точно, але лише на рівні архетипового сюжету – на рівні якостей, ніколи на предметному. Наприклад: “Якщо до 2013 року в Україні не відбудеться прогресивних реформ, то станеться повстання”. Або: “Якщо до 2018 в Україні населення залишатиметься на рівні інфантильного розвитку свідомості, то до влади в демократичний спосіб прийде на популістських лозунгах людина з совецькими цінностями”.

Олена М: – А свідомість мас залежить від зірок?

Астрологиня Ольга Іванець: – Від зірок взагалі нічого не залежить. Астрологія – це символьна система, за якою ми визначаємо якість часу. Подібно до того, як ми визначаємо якість часу за допомогою годинника. Ви ж не вважаєте, що ваша свідомість залежить від пересування стрілок на годиннику.  До 18 ст астрологія була провідною наукою в університетах європейської культури. Всі освічені люди знали астрологію. Але при цьому вони знали ще й філософію, історію, літературу, мистецтво.

Олена М: – Цікаво Дуже

Астрологиня Ольга Іванець: – Отож.

Олена М: – Тоді так: якщо в Україні до влади прийшов популіст то… Є якесь передбачення?

Астрологиня Ольга Іванець: – Тут прихід до влади популіста є наслідком інфантильного рівня розвитку суспільства. Справа ускладняється тим, що цей популіст не є політиком. Тут можливі два шляхи розвитку подій: 1) оточує себе компетентними фахівцями, і вони розбудовують українську державу (ми бачимо, що поки що нічого подібного не відбувається) 2) бере керування державою повністю на себе – і руйнуються всі інституції держави (поки що події розвиваються саме в цьому напрямку). Небезпека втратити державність.

Олена М: – Капець Це те, що боялась прочитати.

Астрологиня Ольга Іванець: – Результат прямого народовладдя в умовах аморальної більшості. Але оскільки за Платоном фатальності не існує, то нам своє робити. Вирулим! Хоча, звісно, простий нарід постраждає дуже сильно.

Олена М: – Ви не проти подальшого спілкування. Я Вам ще не набридла?

Астрологиня Ольга Іванець: – Вам відповідь ввічлива чи правдива потрібна?

Олена М: – Правдива.

Астрологиня Ольга Іванець: – Тоді ви самі її знаєте ?

Олена М: – Ок. Добраніч.

Астрологиня Ольга Іванець: Добраніч!

Seen by Олена М at неділя 22:29

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає