Гороскопи відомих персон

Чи дивлюся я гороскопи відомих впливових персон, якщо ці персони не просять мене про це особисто? Ні, не дивлюся. Я стою на позиції «Не роби іншим того, чого ти не хотіла б, щоб робили тобі». Коли я уявляю, що хтось мені невідомий без мого дозволу береться міркувати про мій гороскоп, я кажу собі: «О, ще одне дурне зараз отримає від мого високого егрегора довбнею проміж роги, і так йому і треба». Я дивлюся гороскопи публічних персон, яких вже немає в живих. Єдине виключення я зробила для пана Президента Януковича у 2009 році, ректифікувавши його гороскоп на предмет дослідження падіння з висоти влади в результаті повстання в Україні. Бо була у мене внутрішня санкція на те. З того часу внутрішньої санкції досліджувати гороскопи впливових персон не було.

***

Антоніна Гумен: – Олю, а чи існує кодекс професійної етики астролога? Хоча, якими б досконалими будь-які кодекси не були, все залежить від особистості, на мій погляд. Внутрішня санкція просто так не з’явиться. Внутрішній світ формують власні зусилля. А ще спадковість, характер та багато чого іншого.

Астрологиня Ольга Іванець: – Звісно, існує такий кодекс, етика тут дуже жорстка – порушення етики завершується для астролога катастрофою особистого життя і тотальною деградацією особистості. Не приведи Господи схибити!

***

Тетяна Демченко: – Вітаю! Трохи не зрозуміло про що йдеться. Я дивлюся на гороскопи наших політиків, і зірок, і видатних людей країни. Залюбки дивлюся астро-розбори їх карт. Цікаво спостерігати, порівнювати аспекти і риси характерів. Часто бачу ті самі аспекти у схожих відомих людей. Це дає новий досвід, допомагає розуміти їх вчинки і проводити паралелі. А також збагачує моє тлумачення аспектів у роботі з клієнтами.

Астрологиня Ольга Іванець: – А ви попкорн при цьому жуєте?

Тетяна Демченко: – тільки коли порівнювала гороскопи Фаріон і Безуглої 😆

Астрологиня Ольга Іванець: – Добре. Тоді я поставлю ще пару запитань з вашого дозволу. Чи робили вам колись хірургічне втручання без наркозу?

Тетяна Демченко: – Ні, а до чого це? Чому ви думаєте, що не можна дивитися чийсь гороскоп? Я дивлюся обов’язково всі астрокарти політиків, за я яких я планую віддати свій голос. І моїх майбутніх керівників – щоб розуміти з ким я маю справу. Авжеж, і карти обох моїх чоловіків. Нажаль, я незважала на погані аспекти колишнього – які по ітогу привели до розводу. Тому з теперішнім я вже знаю “тонкі місця” – і туди “без наркозу” не лізу. Тому я щиро переконана, що необхідно робити гороскоп будь-якої людини, від якої буде залежати ваша доля. І якщо воно тілець, і шеф був тілець, і (і Фаріон тілець, і Безугла кстаті) То я двічі подумаю, перед тим як сунути туди свою Водолійську голову 😆

Астрологиня Ольга Іванець: – Це було закрите запитання – воно має на увазі відповідь «так» чи «ні». Ви відповіли: «Ні», – я отримала відповідь, тому подальшу вашу трансляцію я не читала – це зайве. Так от, до чого я веду: якби вам робили хірургічне втручання без наркозу, ви не могли б в той час жувати попкорн, в сенсі не могли б спостерігати за собою і хірургом з цікавою байдужістю, бо переживання болю не допускає байдужості – ми переживаємо біль сутнісно. Проте ви можете не відчувати болю і жодних інших почуттів, крім цікавості, коли дивитеся з дивану на екран телевізора, де в той час показують кіно Мела Гібсона про Христа. Вам вже зрозуміло про що йдеться, чи ще ні?

Тетяна Демченко: – Повторю якщо ви не дочитали: Я дивлюся обов’язково всі астрокарти політиків, за я яких я планую віддати свій голос. І моїх майбутніх керівників – щоб розуміти з ким я маю справу. Авжеж, і карти обох моїх чоловіків. Нажаль, я незважала на погані аспекти колишнього – які по ітогу привели до розводу. Тому з теперішнім я вже знаю “тонкі місця” – і туди “без наркозу” не лізу. Тому я щиро переконана, що необхідно робити гороскоп будь-якої людини, від якої буде залежати ваша доля.

Астрологиня Ольга Іванець: – Пані Тетяно, я бачу, ви не відповіли на моє закрите питання про те, зрозуміло вам вже чи ні, – має бути коротка відповідь «так» чи «ні», а не довга трансляція, яку я не маю читати. Я роблю висновок: ви ніде не навчалися як астрології, так і мистецтву спілкування, але при цьому вважаєте себе астрологом і у вас навіть є клієнти. У мене не має запитань до вас.

Тетяна Демченко: – Дякую що видалили із друзів, оскільки я не хочу мати серед френдів психічно не врівноважені особу, яка порівнює складання гороскопу з хірургічним втручанням без наркозу, і ще погрожує кармою. Тут справа не по астрології а по психології вже.

Астрологиня Ольга Іванець: – У вас на сторінці вказано, що ви отримали освіту в аграрно-економічному університеті, але ви при цьому вважаєте себе астрологом і маєте клієнтів як астролог. Я не впевнена, що ви колись були у мене серед друзів.

Тетяна Демченко: – Шановна, на початку нашої з вами переписки, ви були в мене в друзях. Після першого ж мого коментаря, незважаючи на те, що там немає жодної критики до вас лічно, ви мене видалили. Просто за іншу думку. Я займаюся астрологією з 2004 року. Самотужки, з купою літератури, починаючи з сучасних зарубіжних фахівців, і до кцпських (до 2014року) старих мастодонтів, що видавалися ще в 90-х. Я знаю і вмію на практиці вже стільки, що не дам ні копійки грошей тим шахраям від астрології, які за кілька місячні “курси” видають цвітну бамажку, що ти “Астролог”. Тому з вашого боку, так я “ніде” не навчалася. А клієнтів в мене черга, але я практикую тільки взимку, коли в мене менше роботи за моїм основним фахом. І зараз, вибачте, але не маю часу з вами спиричатися. Хай щастить.

Астрологиня Ольга Іванець: – Я видаляю з друзів людей, які не є компетентними в тому, про що беруться судити. Мене не цікавлять думки – цікавлять лише знання. У вас немає знання.

Тетяна Демченко: – От і правда виплила, ви не тільки догматична, але й брехлива. В мене є і знання, і практика, я склала сотні астрокарт, в тому числі і відомих людей. Я на них вчуся і набираю все більше досвіду. І ніяка “карма” мені на голову не впала. Я щаслива, кохана і реалізована жінка. І в мене достатньо знань, щоб зрозуміти, що в нашій з вами синастрії, якщо б її зробити – скоріше за все будуть негативні аспекти по Юпітерам (нашим з вами явно різним цінностям), Сонцям (ініціативам і розуму), Меркуріям (бо я точно не вмію у вашу пасивну агресію висловлювання), або по Лунам. Але мене це вже не цікавить.

Астрологиня Ольга Іванець: – Правда в тому, що люди просяться до мене в друзі з різних причин. Колись давно я додавала всіх, хто проситься, і вже досить давно не додаю нікого: я вам цікава – є функція “стежити”. Тож, ви поросилися в той час, коли я ще додавала всіх без розбору, але з першого ж вашого вислову стало ясно, що ви мені не друг, то чого я маю тримати вас своїм другом поруч із людьми, яких я поважаю і люблю? Ви вважаєте, що у вас є знання з астрології, переконуєте всіх навколо, що ви реалізована й щаслива. До чого тут я?

Тетяна Демченко: – Щиро вам бажаю багато багатих клієнтів!

Астрологиня Ольга Іванець: – Залиште своїх багатих клієнтів собі – вони не мого розміру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає