Хорарна астрологія – простий метод прояснення складних ситуацій

20 років використовую хорарну астрологію, а кожного разу дивуюся, як чітко спрацьовує цей простий метод. Буквально протягом 2-3 хвилин отримуєш конкретну відповідь на конкретне запитання. Відповідь може подобатися чи ні, але це відповідь, яка залишає дуже незначний простір для сумнівів.У моїй практиці хорарного астролога лише у 4 випадках зі 100 відповідь не підтверджується життям.

Хорарна астрологія дуже легка для вивчення. Тут невеликий набір простих правил. Кожен може вивчити хорарну астрологію самостійно і користуватися нею у повсякденному житті. Але якщо немає бажання навчатися, можна купити пораду хорарного астролога – це найдешевша з астрологічних послуг.

Наприклад, ви отримали пропозицію дуже цікавої та вигідної роботи через інтернет. Але у вас під час перемовин виникли сумніви щодо чесності роботодавця. Достатньо зателефонувати своєму астрологу, щоб протягом 5 хвилин отримати конкретну відповідь, наприклад, на таке запитання: «Чи варто мені погоджуватися на співпрацю з (на ім’я)?» Відповідь буде не просто «так» або «ні». Вона буде докладною: описання обставин та мотивацій, які супроводжували виникнення запитання; ваше становище, якості партнера, наслідки вашого рішення. Якщо мова йде про фінансові питання ціною у тисячі або навіть сотні доларів, то варто витратити 10-20 доларів на пораду хорарного астролога. Це сильно зменшує фінансові ризики і повертає вам емоційний спокій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає