Зруйнована традиція

Друзі надсилають пророкування астрологів, що публікує ЗМІ. Читаю, слухаю. Це все маячня. У нас немає астрологів. Я б воліла прочитати британців, американців, але вони не пишуть про Україну, і це не дивно. Я років 15 збирала скрини астрологічних повідомлень на пострадянському просторі, щоб була доказова база їхньої брехні. Хвала Богам, генерали ЗСУ мають власну символьну систему, яка працює відмінно. Тому я проти того, щоб наші політики взагалі звертали увагу на астрологів. Останній астролог українців – Юрій Дрогобич. Астрологія як інститут тут загинула. Щоб була астрологія, має бути людина з понятійним мисленням і класичною освітою. Але більшість таких людей в Україні вважає астрологію псевдонауковою маячнею. Астрологія є в усіх країнах західного світу, але не в Україні. Ситуація з інституціями астрології зміниться в Україні, якщо змінити совецьку систему освіти на класичну. Совецька освіта скерована на те, щоб людина була здатна прочитати пропагандистські лозунги, але при цьому не здатна була критично мислити. Діти (здібні) мають вивчати латину і грецьку і читати античні тексти, а там – скрізь астрологія, вона основа світогляду європейської цивілізації. Моріс Дрюон, автобіографічний роман «Світанок приходить з небесних глибин» – про те, як він відкрив для себе астрологію. Філософ Річард Тарнас написав «Пристрасть західного розуму» – історія філософії. Жоден наш філософ ніколи не згадує Тарнаса, бо той астролог. Та чого там, видатного науковця Кеплера не згадують, бо той був магом і астрологом. Всі бояться бути смішними. Ющенко зробив крок до повернення астрології в Україну – і потрапив в перелік диваків.

***

Астрологиня Ольга Іванець 17 березня 2022: –  З серпня 2021 до серпня 2038 транзитний Плутон рухається у 11 домі гороскопа України. Що відбувається? Драматичні події в сфері співробітництва, союзів, партнерства, відвертого протистояння та війни актуалізують процес глибокої трансформації в таких сферах: інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання. Тут незворотне руйнується все нежиттєздатне, а те, що лишається незруйнованим, глибоко змінюється. Все, що не відповідає втіленню ідеалів свободи, незалежності, модернізації, прогресивного реформаторства, розвитку науки, ідеалам гуманізму, – перетворюється на попіл. Нація в період січня 2021 – жовтня 2022 переживає глибокі потрясіння, жахливі випробування. Після яких відроджується до життя, зцілюється – колектив як єдиний організм, українська політична нація переживає несамовиту фазу самолікування, щоб потім знову відчути себе здоровою.

З одного боку, Україна в цих драматичних, глибоко трагічних ситуаціях залежить від інших держав: від їхньої ролі союзників України в війні, від їхньої військової, фінансової, людської допомоги.  Україна перебуває в край важкій екстремальній ситуації, переживає глибоку психологічну травму та економічну кризу. І наслідком подолання цієї трагедії та кризи буде вступ України до союзу з розвиненими державами та відновлення справедливості у суді.

Зірка Таро Стелла: – “І наслідком подолання цієї трагедії та кризи буде вступ України до союзу з розвиненими державами та відновлення справедливості у суді. “👍Про суд вже була знакова подія , бо у знаковий час сталася.

Ще на початку війни я побачила синхронію подій за датами початку анексії та початку війни.

– 23-24 лютого 2014 року, під тиском проросійських активістів було здійснено зміну виконавчих органів влади Севастополя.

– Вторгнення Росії в Україну почалося 24 лютого 2022 року. Вісім років – це цикл Венери. І вона дійсно була в тому ж градусі.

.. Що важливо – молодик 1.03.2014 відзначено розворотом Марса у Терезах у ретроградний рух. Тому думаю, що був запущений відлік за причинно-наслідковим законом. Я для себе припускала, що переворот ситуації відбудеться в 2028-29 роках, коли Марс знову петлятиме у Терезах, але тема активізувалася вже цього року. Молодик березня 2022 року був 2 числа.

Так от. Знову до подій .🙂, що відбувалися у фазу повного місяця в обидвох випадках,що важливо, Венера у Водолії мала аспекти до Урану і тоді і тепер.

“18 березня 2014 року о 16:00 в Георгіївському залі Великого Кремлівського палацу був підписаний так званий «Договір про прийняття Криму до складу Росії». “(Вікі)

16 березня 2022року .Союз” з розвиненими державами та відновлення справедливості у суді. “

“Международный(!) СУД ООН вынес постановление о том, что власти России должны немедленно остановить войну в Украине, начатую 24 февраля.” (Reuters)

“13 судей поддержали решение, против были только двое – РФ и Китай

решение станет точкой отсчета для других юридических и политических оценок российской агрессии

Рассмотрение дела продолжится, на последней стадии рассмотрения будут решаться вопросы репараций.”(ц)

Астрологиня Ольга Іванець: – У путіна є астрологи. Вочевидь, вони дотримуються цієї логіки, що ви показали.

Зірка Таро Стелла: – Не знаю, у мене немає бажання щось вгадувати про поради путінських астрологів. Я не про це). Я про те, що ваші висновки співпали з реаліями. На мій погляд знаковими. А знаковою подія стає тоді, коли відбувається у важливому моменті.Тому я так довго все описувала, бо сама за цими днями стежила.

Астрологиня Ольга Іванець: – То у мене не висновки, а прогнози, бо були написані не пост фактум, а проголошені у вересні 1991. А щодо знаковості події, то вона визначається не астрологічними феноменами, а токмо свобідною волею людей, відповідно до тої культури, продуктом якої є астрологія.

Зірка Таро Стелла: – Розумію про що ви. А мені вже багато років відгукується хвильова філософія часу в китайській метафізиці, люблю розгадувати ці хвилі і бачити як майбутнє кидає тінь на сьогодення і на минуле. Це все працює, працює закон причини і наслідків..Дякую.

Астрологиня Ольга Іванець: – На жаль, я нічогісінько не знаю в галузі китайської метафізики.

Зірка Таро Стелла: – Мені для чогось ( Юпітер у Рибах в 11 домі) конче потрібно структурувати, тому цікавлюсь різним, хоча не глибоко )( Меркурій сильний у Близнюках ). Може вам буде цікаво.Що я побачила ще в січні, коли вдивлялася в новий рік..По головному китайському циклу в 420 років є дуже потужні для України події в 1602 році.Чим відзначається 1602 рік в усіх енциклопедіях?.Це початок доби героїчних походів -перші два десятиліття XVII ст. – періоду найбільш успішних морських походів (!) запорожців проти турків .. 1602 рік – похід на Кілію. Я все це побачила в січні, переказала ще раз на своїй сторінці в лютому,щоб друзів підбадьорити і була абсолютно впевнена, що саме на морі будуть в нас яскраві перемоги).

І дуже тішилася, що так і вийшло. І сьогодні – продовжується. Значить , на новому рівні, але виток). Славетний виток.

А в Московії в цей час був страшний голод через природні катаклізми. 🙂

Астрологиня Ольга Іванець: – Оскільки Україна існує в парадигмі європейської персоноцентричної культури, неможливо описувати її реальність за допомогою символьної системи, яка є продуктом соціоцентричної культури.

Зірка Таро Стелла: – По логіці так. Але я бачу інформаційне поле дещо ширшим. в мене друга логіка.) Але не буду сперечатися.шляхів багато. 🙂

Астрологиня Ольга Іванець: – На вході до Академії Платона було попередження: «Не геометр нехай не увійде», – тобто, людина, що не володіє логікою, «Тімея» нехай не торкається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає