Про страх перед руйнівним сюжетом, що повторюється

Ім’ярек: – А Ви не знаєте часом що це «плохая идентификация входа и очень слабая генеративная активность», одним словом це типу я сама впускаю в себе непотрібні потоки які руйнують Базові інтереси ?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ім’ярек, я не знаю, що ви читаєте, з ким ви спілкуєтеся, але я бачу у вашій поведінці ознаки, симптоми так званої езотеричної інтоксикації. Простими словами, у вас дах поїхав.

Ім’ярек: – Все правильно !!! Що з цим робити ?(

Астрологиня Ольга Іванець: Під час навчання в авторській Школі Авессалома Подводного на семінарах 2005-2006 року ми розглядали такі випадки. Рекомендація потерпілому одна: припини читати езотеричну, психологічну, філософську літературу – негайно! Розірви стосунки з групою людей, що гуртуються навколо абстрактної ідеї типу “духовного розвитку”, “самоактуалізації” тощо. Що натомість? Читати якісну художню літературу, слухати лекції українських викладачів філософії на Ютубі, слухати лекції Пітерсона – це дуже велике навантаження на мозок – і тут одразу стає ясно, що ти нічого не тямиш в цих речах, і потреба туди занурюватися відпадає. Кожного дня дві години піших прогулянок в місті, в цивілізації. Ввечері перед сном дивитися якісні художні фільми, наприклад, британські, європейські, американські серіали.

Ім’ярек: – Які хороші серіали Ви знаєте. Абатство Даунтаун підійде ?

Астрологиня Ольга Іванець: – Художні книжки і серіали мають відображати саме ту ситуацію в твоєму особистому житті, про яку ти забороняєш собі думати. Що у тебе за ситуація? Назви мені – і я дам перелік художньої літератури і серіалів, які допоможуть подолати твою ситуацію.

Коли виникає езотерична інтоксикація? Вона виникає в результаті того, що людина втікає від вирішення життєвої проблеми в вигаданий світ “духовності”. Чому так? Наприклад, ти усвідомлюєш, що в твоїх стосунках із коханих відбувається якась хухня. Тобі неприємно про це думати. І ти змушуєш себе думати про щось езотеричне. Паскудна ситуація в стосунках, в особистому житті стає ще більш паскудною. Ти починаєш ще більш інтенсивно занурюватися в езотерику. Врешті, езотерики стає так багато, що психіка не витримує – ти перебуваєш вже на межі між психічним здоров’ям і божевіллям.

Ім’ярек: – Все вірно, це те що зі мною відбулося! мене якась жопа переслідує, І мені дуже тяжко!!!! Я не знаю що робити, і як жити!! Я розумію що кочусь невідомо куди. Я коли стою біля вікна то хочеться просто випасти щоб все по швидше закінчилось!!! Я вічно притягую до себе якихось незрузомілих людей! Може це я все зіпсула? Що зі мною не так ?( Я тепер не знаю що робити ?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ім’ярек, все нормально з тобою. Сюжет розвивається саме так, як і має. Просто ти зробила дурну помилку: у 2015-2016 році ти мала купити у мене гороскопа і не купила. Тепер треба просто пережити наслідки неправильного вибору.

Ім’ярек: – А якщо його зара придбати, це допоможе ?

Астрологиня Ольга Іванець: – Вже нічого не допоможе – треба просто пережити сюжет до кінця. Це як потяг, що мчить на повній швидкості по колії – ніщо не  змозі зупинити. Нехай доїде до пункту призначення. Завершуй ситуацію і сумуй. Все нормально.

Література для читання: Юрій Винничук 1 )Аптекар 2) Сестри крові 3) Лютеція 4) Цензор снів 5) Танго смерті.

Серіали: Леді-детектив міс Фрайні Фішер.

Ім’ярек: – Я боюсь що я це і переживу, то після цього притягну ще якусь херню до себе і не витягну (

Астрологиня Ольга Іванець: – Коли завершиться сюжет, можеш купити у мене гороскопа – 1 200 євро. Нічого іншого запропонувати не можу.

Ім’ярек: – В мене коли один проблемний сценарій закінчується, через короткий час починається наступний

Астрологиня Ольга Іванець: – 1 200 євро. Це по мізеру. З мешканців сусідньої країни я за таке брала 2 100. Сказати, що я мрію працювати з тобою з твоїм гороскопом, я не можу. Мені було би приємно, якби ти відмовилася. Але ти просиш про допомогу – я маю запропонувати, принаймні з ввічливості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає