Як чинити з агресивним невіглаством?

Невіглас ніколи не визнає свого невігластва. Лише людина, яка дійсно докладала зусиль до навчання й роздумів, здатна усвідомлювати межі власної компетентності. Сьогодні наше суспільство – суспільство невігласів, що обвинувачують компетентних за принципом “це все погане – хочу інше”. Компетентні мають реверсувати невігласам, бо інакше втратимо державність, як 100 років тому.

Фейсбучні діалоги:

Віталій К.:- Якщо то влада то нехай діє, як влада. А не стурбованість виражає, як злодійня дрібна.

Ольга Іванець: – Ясна річ, що були би ви владою, то було би ого-го яке все добре й класне! Сервіс кавоварок, кажете? А я думала, що культуролог. OMG! Подивилася ваші фоти. То ви нездатні навіть своєму череву ради дати!

Ярослав К.:- Ольга,вам не встидно?

Ольга Іванець: – Мене батьки навчали не вказувати людям на брак у їхній розумовій діяльності, в освіті, у фізичних особливостях. Але таке лихо сталося – на мою державу напав жорстокий агресор. І коли йдеться про оборону держави, то доводиться порушувати настанови батьківського виховання. Мені дуже встидно за це, я страждаю. Але маю те робити, бо йдеться про виживання мене особисто як частини мого народу, моєї держави. Маю казати людям у вічі правду, яка їх дуже зачіпає за живе.

Віталій К.:- Та нажаль не біля корита . На спортзали ні часу ні коштів. )). Тай заробляю головою , а не заднецею. І взагалі перед тим , як хамити на подібні теми подумай чи варто. Бог добрий і тобі щось виріжуть !!

Ольга Іванець: Варто! Варто! Бо інакше невіглас ніколи не матиме шансу замислитися про межі власної компетентності.

Віталій К.: – Пані . У вас розуму не вистачає розібратись . Хто там проти кого дружить. А ви мені хамите. Я мушу Вам вибачити. Так каже християнська релігіія.
І попрощатись. Підіть в спортзал краще. Пильнуйте тіло , а там і все інше прийде.

Ольга Іванець: – Ви – лицемір і невіглас. Кажете, що вибачили мене, бо так вам Бог велів, а самі намагаєтеся мене вдарити образливими словами. Ще раз: ви – аморальний агресивний невіглас.

Віталій К.: – Оль . Дайте мені спокій. Я не такий невіглас , щоб не бачити геноцид влади проти мого народу і проти мене особисто. І нема чого злодіїв захищати. Потрать час , почитай по чому світло насправді.
І відстань від мене.

Ольга Іванець: – То ви з Оппоблоком. Це все пояснює.

Віталій К.: – Оль ви справді нічого не розумієте. ??? Яка торгіаля з москалями. ??? Газ тягаєм бог знає звідки. Вугілля в Польші не дорожче маскальського. Оль , що з Вами ??
Може досить тої гібридності. Або туда , або сюда.

Ольга Іванець: – Не займайтеся демагогією.

Віталій К.: – Оль я вибачаюсь перед Вами за все. Тільки давайте припинимо цю полеміку. Знаю з досвіду , що жінкам треба вибачати завжди і вступитись. Приємного Вам дня і прощайте .

Ольга Іванець: – То ви ще й сексист.

італій К.: – Я невіглас )). І цього достатньо , щоб припинити спілкуваня. А Ви далі мене домагаєтесь ))

Ольга Іванець: – То у вас хворобливі фантазії.

Віталій К.: – А за живіт дякую. Не знаю де ви мої фото бачили , але мабуть треба звернути увагу.

Ольга Іванець: – Можу навіть порадити ефективного дієтолога. Бачила вас на вашому фото у Фейсбуці – те фото, що на аватарці. Як би ви не одяглися, яку б позу не прийняли, а воно видно.

P.S. Діалог завершився тим, що цей чоловік подякував за дієтолога і отримав можливість реально вирішити проблеми із зайвою вагою. Тож, реверс у мистецтві спілкування – це ваші слова, які показують вашому співрозмовнику, як ви сприймаєте те, що він вам каже. Реверс дуже важливий, якщо ви прагнете порозумітися зі співрозмовником. Бо співрозмовник без вашого реверсу не може здогадатися, як його слова впливають на вас. Говоріть одне з одним!Воно того варте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає