Розум і підручник

Антоніна: – Олю, хотіла вам показати. Це я мала невдачу бути у складі групи Астрологія для всіх. Те, що вона не для всіх, зрозуміла завдяки вам. Так от, ви вже розуміли, що це з приводу Місяця в 12 домі в карті  України.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ці люди не знають астрології. Взагалі не знають.

Антоніна: – Їм нічого не докажеш.

Астрологиня Ольга Іванець: – І не слід. Це як дворічній дитині пояснювати таємницю непорочного зачаття. У них відсутнє понятійне мислення. Вони в принципі нездатні опановувати символьні системи.

Антоніна: – Це так мені аргументи наводили, чому я не права, прозріння  у них має ж бути

Астрологиня Ольга Іванець: – Прозріння там не буде. Справа ж не в тому, що у них немає підручника. А в тому, що не вистачає мізків його опанувати. Слабкий розум.

Антоніна: – Та наче адекватні люди

Астрологиня Ольга Іванець: – Ні. Взялися не за свою справу. Вони просто нічого не розуміють. Як я в квантовій фізиці. Можна купити підручник, але неможливо купити розуміння того, що в підручнику. Астрологія наука точна. Це як код в програмуванні: зробив помилку – програма не працює. Мій гороскоп України працює чітко. Тож, сумнівів немає. Дивує, що ці люди намагаються трактувати мій гороскоп, хоча можна ж просто прочитати мою трактовку і критикувати її. Це нелогічні вчинки.

Антоніна: – Вони кажуть, що читали , але по їх висновкам цього не скажеш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає