Якщо маєте на меті стати жіночнішою

Жіночність може бути різною – відповідно до принципів 4 «жіночих» планет: Місяця, Венери, Сатурна та Нептуна.

Місячна жіночність: мати, годувальниця, покоївка, прибиральниця, прислуга, домогосподарка, хазяйка дому, дружина, куховарка, няня, вихователька дитячого садочку. Сексуальні стосунки на рівні вдоволення фізіологічних потреб – потужний інстинкт продовження роду має владу над особистістю. Архетип: Деметра (роль матері) та Персефона (роль маленької дівчинки- татусевої дочки).

Венеріанська жіночність: красуня, коханка, муза, світська левиця. В сексуальних стосунках акцент стоїть не на фізіологічних потребах, а на естетичній складовій. Вирішальне значення в стосунках мають такі речі: естетичний вигляд партнера (зовнішність, манери поведінки, стан фізичного тіла, погляди на життя), художній смак партнера, етика партнера, система цінностей партнера, життєві позиції партнера, особисті статки та якість джерела особистого прибутку, подарунки, квіти, красивий одяг, гарний інтер’єр, аромати, гурманська їжа, музика, танці, світські розмови, флірт, насолода витворами мистецтва. Пристрасті сильні, але не мають влади над особистістю. Архетип: Афродита.

Сатурніанська жіночність: жінка-стратег, дипломат, бізнес-леді, жінка-політик, жінка-поліолог, жінка-філософ – Архетип: Афіна-Палада. Жінка-науковець, спортсменка, воїтелька, жінка-медик, жінка-реформаторка, жінка у будь-якій ризикованій професії – Архетип: Артеміда. Жінка-хранителька знань та традицій, захоплена якоюсь особистою справою на рівні професійної майстерності. Йдеться про справу, яка потребує усамітнення та високої концентрації уваги на тонкій точній інтелектуальній роботі, наприклад, виготовлення авторських коштовних ляльок – Архетип: Гестія. Для сатурніанської жіночності сексуальні стосунки байдужі: можуть як бути, так і не бути. Але якщо сексуальні стосунки є, то жінка на власний розсуд може керувати своїми станами під час сексу, партнер зазвичай пристосовується до ініціатив жінки.

Нептуніанська жіночність: жінка-«голова у хмарах». Богемне життя. Захоплення: міфологія, культурологія, історія цивілізацій, висока мода, сучасне мистецтво, музика, художня література (особливо поезія), живопис, фото й кінематограф, метафізика – Архетип: Мудра Старенька. Секс в житті значення не має. Але якщо є, то викликає стан неземної насолоди, ейфорії, переживання божественної присутності, відчуття єднання з Всесвітом. Партнер зазвичай розчиняється в особистості жінки повністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

2 коментарі

Ірина

17.06.2017 19:54

Олю, Сатурніанська жіночність – Афіна, Артеміда та Гестія?

Відповіcти