Совецькість в обслуговуванні

Практично все купую в Інтернеті. Завжди вдоволена якістю обслуговування. Їжу купую в Сільпо і на ринку і теж абсолютно вдоволена якістю обслуговування. Обслуговування в рестораціях, кафе, пабах теж чудове. Думаю, це через те, що я просто не відвідую місця, в яких хоча би щось натякає на совецькість.

Bohdan Khomchenko: – можливо, справа в місті і людях? 🙂

Ольга Іванець: – Справа точно не в місті і не в людях. Справа в мені: я не спілкуюся з совками. Живу в місті совків, але тут є несовки. От з ними я і спілкуюся, у них купую.
Наприклад, коли у нас з’явилися крамниці АТБ, звісно, я пішла, бо поруч із домом. Одразу ж стало ясно з поведінки касирок, що заклад абсолютно совковий: набундючені обличчя страждальців такі, ніби мають застарілий геморой; нездатність до шоттокінгу в принципі, напружені м’язи плечей і шиї, скуті грубіянські рухи рук. Ніколи не купую там нічого. Те саме в Велмарті, але в Велмарті купую, бо там є каси самообслуговування: навантажила возика, ніколи не перетинаючись з працівниками, заплатила в автоматі – і хутенько подалі звідти. В Сільпо ж я ходжу, як до клубу: крім того, що мені подобається асортимент, інтер’єр, музика, мені приємні працівники: посмішки, вітання, легкість у спілкуванні, привітна уважність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає