Про аргументи і факти

Якщо говорити за великим рахунком, то говорити немає про що, казав Авессалом Подводний. Я би уточнила: є про що говорити за великим рахунком, але практично немає з ким.

Катерина Астахова про Віталія Портникова: “Несколько раз заметила манипуляцию. Вцелом, обьективен, но я ему, все же, не вполне доверяю”

Ну, ви же розумієте, що коли ви говорите: “Несколько раз заметила манипуляцию”, – то ви просто зобов’язані надати факт маніпуляції та супроводити його вашими аргументами. Инакше ваше твердження голослівно та, отже, нічого не варте.

Лариса Комар: – Найближчим часом буде переломний момент протистояння російського і українського світів. Піде процес відгородження України від Росії. Далі ситуація повільно, але впевнено буде вирішуватись на нашу користь. Сьогоднішній приступ реваншизму різкий, але це агонія вмираючої імперії

Астрологиня Ольга Іванець: – Я була би вам дуже вдячна, якби ви аргументували ваші твердження. На чому конкретно ґрунтуються ваші прогнози?

Лариса Комар: – На астрології

Астрологиня Ольга Іванець: – З чого це має бути мені видно?

Лариса Комар: – Всі подробиці своїх прогнозів буду друкувати на своїй сторінці. Поки тільки готую. А починати щось, це набагато довше, ніж з напрацьованим досвідом. Просто, не вивчивши досконало, не перевіривши на практиці за довгі роки, я не дозволяла собі заявляти себе, як знавця.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ой, я людина нетерпляча. Просто, будь ласка, зараз перелічте мені астрологічні аспекти, які дозволили вам зробити ось це узагальнення: “Найближчим часом буде переломний момент цього протистояння.Піде процес відгородження України від Росії. Далі ситуація повільно, але впевнено буде вирішуватись на нашу користь. Сьогоднішній приступ реваншизму різкий, але це агонія вмираючої імперії”.

Лариса Комар: – До виборів встигну написати.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ви морочите мені голову. Ваше твердження ви висмоктали з пальця – у вас немає жодного обґрунтування астрологічного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає