Не читайте новини

Olexander Severyn: “Погортав стрічку… Любі друзі (с), повторю те, що казав 2014-го року. Щоби зберегти нерви і голову – не читайте, не слухайте новини. Якщо це не є вашою роботою, якщо вам за це не платять – не читайте новини. Повірте,новини, які справді вартують вашої уваги, знайдуть вас самі.
Але якщо ви з якихось причин все ж слідкуєте за новинами, не споживайте їх по кілька разів у різному викладенні на різних ресурсах, каналах тощо. Особливо там, де полюбляють кричати червоним шрифтом, капслоком тощо. Знайдіть собі 1-2 поважніші, виважені ресурси, яким довіряєте і беріть інформацію про подію саме звідтам і лише звідтам.
Бережіть себе. Цьом”.

Це рятувальна порада. Даю її вже років 30. Я читаю новини саме так. Навіщо я читаю новини? Бо прогнозування подій за допомогою астрології вимагає бути обізнаною на тому, що відбувається. Чому я поширюю новини на своїй сторінці? Це дуже давній механізм виживання популяції. Наші давні предки жили на деревах. Вони харчувалися фруктами. Смертельна небезпека на них чекала з 3 боків: з неба – птахи, а на деревах і на землі – кішки й змії. Тому у нас є рефлекс: першим знайшов щось поживне – волай голосно, щоб інші поїли. Собі, звісно, візьми найкращий шматок. Бачиш зміюку? Волай гучно, щоб всі втікали. Сам, звісно, втікай попереду всіх. Якщо я вже витратила свій час і доклала зусиль, щоб відшукати варту уваги новину, то маю поділитися нею зі своїма. Закон природи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає