12 липня – 27 серпня 2018 є періодом ретроградності Меркурія

Період 12 липня – 27 серпня 2018 є періодом ретроградності Меркурія. 12 липня Меркурій у 17 градусі Лева – із 12 липня швидкість роботи інтелекту поступово знижується. Починають повільно гальмувати справи, пов’язані зі спілкуванням, навчанням, пересуваннями, документацією, листуванням. Доречно повернутися до тих ментальних розробок, що були зроблені раніше, і критично переробити їх наново, з урахуванням нових факторів та знань. З 12 липня розумова активність поступово (протягом двох тижнів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками.

Із 26 липня до 19 серпня Меркурій рухається ретроградно відносно спостерігача з землі. Між 26 липня та 19 серпня має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, хоча це розширить інтелектуальні можливості дуже сильно і виведе на новий більш перспективний рівень знайомств та звйязків (основний аспект цього цикли ретроградності квадратура Меркурій/Юпітер). Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути.

9 серпня нижня кон’юнкція Сонце/Меркурій у 17 градусі Лева – це значить, що до 4 листопада 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– здатність до індивідуальної творчості
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– мати заняття у тренажерному залі за своє хобі.

27 серпня Меркурій у 17 градусі Лева – цикл ретроградності завершено.

Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 12 липня – 27 серпня супроводжуватиметься величезними можливостями для розширення знань, фінансовою підтримкою, добрими стосунками із партнерами, приємними естетичними враженнями. В цей час доводиться мати справу з величезним об’ємом інформації. Є схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання, через що в інтелектуальній роботі будуть помилки (9 липня точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер, 11 серпня той самий квадрат у ретро фазі Меркурія, 28 серпня той самий квадрат після завершення ретро фази). Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами. У нас будуть гроші для навчання, бо в цей час можна розраховувати на хороші прибутки від знань та інтелектуальних занять, на підтримку з боку партнерів, на сприятливі соціальні умови (18 серпня точний секстиль меркурій/Венера). Із 12 липня до 7 серпня фінансове становище досить міцне. Гарна репутація і високий статус в середині липня працюють на зміцнення стосунків та надходження грошей, ми отримаємо прибуток від особистих досягнень, зроблених в минулому (14 липня точний падаючий трин Венера/Сатурн). При цьому у стосунках і фінансах дещо нудно: робота, здоров’я, побут. Цей час слід використати для збільшення прибутків. Із 29 липня поступово знижуватиметься рівень надходження грошей. Період 7-12 серпня може принести незаплановані витрати на невідкладні речі, необхідність заощаджувати. Але вже після 12 серпня фінансове становище можна буде легко покращити завдяки знанням, інтелектуальним заняттям, зв’язкам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає