З чого слід починати, щоб зробити кар’єру

– З чого слід починати, щоб зробити кар’єру?

– З об’єктивної оцінки своїх практичних навичок і умінь. Коли оцінка зроблена, слід визначитися, яких якостей та навичок бракує. Далі слід реально порахувати всі можливості для розвитку недостатніх навичок та для опанування потрібних знань. Якщо можливостей для розвитку немає, про кар’єру думати не варто – немає підстав планувати кар’єру, вона буде неможлива на даному етапі. Слід йти і займатися тим, чим можна займатися. Наприклад виколупувати металобрухт із мерзлої землі, пасти кіз, топити піч дровами, надавати астрологічні консультації за 2 долари.

Чим би людина не займалася, якщо вона сумлінно робить це протягом 20 років, вона приречена на успіх. Якщо ви не успадкували родинний бізнес або під час навчання в університеті вас не запросив на роботу на високу посаду капіталіст або високопосадовець держслужби, ви не можете починати з 10 дому. Вам доведеться починати з дрібної важкої повсякденної праці – 6 дім.

Якщо ви раптом успадкували бізнес, а у вас до того моменту немає навичок вести справи, ви швидко втратите успадковане. Життя жорстоке. Можна народитися динамітом і до смерті так і не вибухнути. Це мені батько казав, коли в школі навчалася. І це правда – підтвердилося життям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає