Чи можна батькам аналізувати гороскоп дитини?

Я вважаю, що батькам можна аналізувати гороскоп їхніх дітей на тему талантів і здібностей, навіть якщо діти проти. Бо якщо батьки мають намір дати дитині освіту, вони платитимуть за освіту великі гроші. Батьки мають право знати, які у дитини таланти та здібності. Мають право знати, які вади та недоліки. Мають право знати, що саме буде даватися дитині легко, а що потрібно свідомо розвивати. Звісна річ, уважні люблячі батьки добре знають свою дитину. Але аналіз гороскопу додатково відкриває такі нюанси і тонкощі, про які ми навіть не здогадуємося.

Часто буває, що яскраво виражена риса людини затьмарює її іншу рису. Наприклад, дитина має явні здібності до математики: її гарні здібності комбінувати та аналізувати помічають всі, про це говорять вчителі. І те, що дитина цікавиться живописом, залишається непомітним для батьків. Вони вважають це не головним і роблять акцент на математиці. Але дитина дорослішає і самостійно шукає себе. І виявляється, що чим старша вона стає, тим більше математика відходить на задній план, а цікавість до мистецтва стає все потужнішою. Цей пошук на матеріалі реального життя може бентежити батьків, руйнуючи їхню уяву про майбутнє дитини. Але у гороскопі дитини з самого початку, від народження вже було чітко видно, що найбільшого фінансового та морального успіху в житті вона може досягти саме у сфері мистецтва, особливо у сфері живопису. І якщо батьки готові поглянути на свою дитину під іншим кутом, то все закінчиться добре. А якщо ні? Я вважаю, що батьки мають використовувати всі можливі способи, щоб краще знати своїх дітей та розуміти їхні прагнення. Це може суттєво знизити ризик обрати хибний напрямок для здійснення кар’єри.

Коли можна починати аналізувати гороскоп дитини? З самого народження. Як це робили тоді, коли астрологія була провідною наукою в університетах Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає