Носити хутро

Dmytro Petrov: – носити хутро в 21ст тупість та несмак. Сучасні матеріали значно кращі по всім показникам. Я ще нічого не кажу що до процесу «отримання» хутра та повної його аморальності.

 Ольга Іванець: – То, може, ви і м’яса не їсте?

Dmytro Petrov: – ви не бачите різниці між вбивством заради їжи та вбивством заради понтів та поганого смаку?

 Ольга Іванець: – Чому ж не бачу? Бачу. Я просто питаю: якщо ви їсте свинину, яловичину, кроля, гуску, страусятину, нутрію, рибу, то чи вважаєте ви, що шкіру, хутро, пір’я цих тварин слід спалити, а не зробити з нього одяг?

Dmytro Petrov: – ви зараз, шо намагаєтесь на вуха натягнути? В яких тварин з цього списку (окрім нутрії, яку нормальна людина їсти не буде в звичайній ситуації) є хутро??? Вище є комент з ілюстрацією типової хутрової ферми – м’ясо тварин просто ВИКИДАЄТЬСЯ! майте чесність зізнатися в своєму поганому смаку та нічого його виправдовувати маячнею!

Ольга Іванець: – Я вживаю м’ясо тварин і ношу одяг із їхнього хутра, шкіри, пір’я. Так чинили людства сотні тисяч років тому. Були такі, що харчувалися корою дерев, але потомства вони не залишили. Гарний смак – це вища форма доцільності. Тож, доки людство вживає м’ясо тварин, доти гарним смаком залишатиметься одяг зі шкіри, хутра, пір’я цих тварин. Що б ви з цього приводу не думали.

 Dmytro Petrov: – вам подобається собі брехати?))) ще раз – м’ясо з ферм, що виробляють хутро ВИКИДАЄТЬСЯ!!! наразі немає жодного виробництва де б вирощували тварин на хутро та використовували їх м’ясо в їжу!

Ольга Іванець: – Тобто, вівці, корови, кози, свині, кролі, гуски, страуси – все це м’ясо викидається, якщо шкіра цих тварин йде на виробництво одягу, я правильно розумію?

Dmytro Petrov: – А тепер дуже уважно перечитайте ваш останній комент, мої попередні, та скажіть, що з перечислених вами видів тварин та птахів має ХУТРО??? Ви намагаєтесь маніпулювати, але «потужностей» не вистачає!)

 Ольга Іванець: – Ну, якщо вже ми говоримо не лише про хутро, а і про інтелектуальні потужності, то ви завжди можете їх збільшити за допомогою Вікіпедії: “Ху́тро (від нім. Futter, можливо, через пол. futro)— густий дрібний волосяний покрив звірів, а також шкури хутрових звірів, які йдуть на виготовлення одягу, продукт виробництва хутрової промисловості. Терміном «хутро» можуть бути означені вичинені шкурки різних хутрових звірів (лисиць, норки, соболя, песця, заєць та інших), домашніх тварин (овець, кролів, кіз) та морських звірів (котиків, тюленів) із збереженим на них волосяним покривом. Під поняття хутра не підпадають рідкий та жорсткий волосяний покрив, волосся людини”.

Olya Şahin: – Olga Ivanets можливо поділитись досвідом, які на смак норка і шиншилла?

Ольга Іванець: – Olya Şahin подібні до кроля. Вас ще цікавить, яке м’ясо може вживати людина? Раджу пожити в Африці та Азії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає