Час зробити собі подарунок

26 липня після 7 години ранку і аж до 7 ранку 27 липня – найсприятливіший час, щоб придбати те цінне, яке ви давно омріяли. Як у матеріальному, так і в моральному сенсі. Я, наприклад, сьогодні куплю собі розкішні туфельки для бальних танців, які придивила вже дуже давно. Друзі, зробіть і ви собі щасливий подарунок!

Антоніна Гумен: – Дякую! Як добре, що наші “хочу” втілюються на Землі, але не без участі Місяця на небі! І яке щастя розуміти що Ви, Олю, керуючись науковими фактами, описуєте.

Астрологиня Ольга Іванець: – Місяць на небі лише визначає нам якість часу. Ну, це як годинник на руці. Не Місяць вирішує за нас, що нам робити зі своїми бажаннями. Біологи кажуть, що не має людина інстинктів (крім одного). Має лише потреби і рефлекси. Тягар свободи волі – це плата за високий інтелект.

Антоніна Гумен: – Дякую за зрозуміле порівняння,- як годинник на руці. Наш вибір залежить від нашого інтелекту, – це логічно. Ми обираємо, а зірки схиляють до нашого вибору?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ні в якому разі зірки нас ні чого не схиляють. Абсолютно. Астрологія – це символьна система, яку створила людина заради зручності стратегічно планувати. Гороскоп – це така сама схема, що зображує якість часу, як циферблат годинника. Хіба схиляють вас стрілки годинника до чогось? Звісно ж ні. Ви дивитеся на годинник, щоб знати, скільки часу залишилося, наприклад, до закінчення тренування. Ви дивитеся в гороскоп, щоб знати, чи сприятливий сьогодні день, наприклад, для покупки бальних туфель.

Антоніна Гумен: – Дяку! Згодна ! Ми обираємо, а зірки визначають якість часу для нашого вибору. Слово схиляють тут недоречне.

Астрологиня Ольга Іванець: – Саме так, Антоніно!

Оксана Пашина: – А як же вплив ретроградного Меркурія?

Астрологиня Ольга Іванець: – А як саме конкретно на вас впливають сутінки?

Оксана Пашина: – Ольга, я не астролог. Читала, що деякі астрологи не радять робити покупки в такі періоди. Завжди с задоволенням читаю ваші дописи, тому і питаю вашу думку))

Астрологиня Ольга Іванець: – Немає нічого більш простого та легкого як безоплатна порада від імені астрології. Що я можу порадити у тому випадку, коли така порада вас захопила, зацікавила? Раджу застосувати метод аналізу, який складається з 4 етапів: прояснити суть твердження, розрізнити поняття, обґрунтувати твердження, спростувати твердження. Після аналізу одразу стає зрозумілим, чи варті ті астрологічні поради того, щоб приділяти їм увагу ще колись.

Ірина Курман: – А я от зрозуміла, що не знаю, чи є у мене бажання, таке, що можна купити за гроші, щоб я хотіла цього давно і сильно…

Астрологиня Ольга Іванець: – Коли життєва позиція неякісна, то система цінностей містить протиріччя, що породжує хаос у бажаннях. Іншими словами, людина не розуміє своїх потреб. Що в такому разі раджу робити? Звернутися до доктора Пітерсона по консультації. Можна ще купити “Гороскоп особистості” у Ольги Іванець, але у неї надто дорого і бере вона не всіх.

Ірина Курман: – консультацію у Ольги Іванець я вже давно хочу)))) бажання в мене, звісно, є, власні потреби я, здається, розумію, але вони пов‘язані або з навчанням, або з роботою, або з мандрами, або з емоційною сферою. Я мала на увазі, що не відчуваю, як раніше, бажання придбати сукню, чи там сумку, наприклад.

Астрологиня Ольга Іванець: – Так оце ж воно і є: неякісна життєва позиція – це коли зникає бажання прикрашати себе сукнями та сумками.

Ірина Курман: – отакої! А мені тільки но почало здаватися, що я нарешті відчула рівновагу.

Астрологиня Ольга Іванець: – Коли в житті зникає принцип Венери, людині може здаватися, що рівновага полягає у відсутності рівноваги. Поширене явище в часи постправди.

Ірина Курман: – от тепер зрозуміло, що воно таке! Це просто захисний рефлекс від сьогодення?

Астрологиня Ольга Іванець: – Так. Реакція на стрес 2014 року.

Ірина Курман: – дякую, ви мені дуже допомогли. Є, про що замислитися

Астрологиня Ольга Іванець: – Я хочу вам порадити цю книгу. Довіртеся мені і опануйте її: ДЖОРДАН ПІТЕРСОН «12 правил життя. Як перемогти хаос».

Ірина Курман: – от тільки но почала з вами розмовляти, як мені запропонували одну мою мрію втілити))))) дякую, піду замовлю. Бо книжки дуже люблю собі дарувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає