Сьомий дім гороскопа особистості

Людина – істота соціальна. Ми не можемо жити без інших людей. В давнину жахливим покаранням було вигнання зі спільноти, за межі поселення: «Іди броди по світу один!» – це фактично означало відправити людину на смерть. У нас є потреба бути з людьми серед людей, бути в парі. Так, мій партнер такий недосконалий! Як і я. У нього купа недоліків, як і у мене. Але ми навіки разом, бо формула: «Я поки що побуду з тобою, бо ти той, кого сьогодні мені легше за все дурити», – ця формула не працює, вона робить моє життя нестерпним.  І ми все життя будемо мучитися один з одним: сперечатися, конкурувати, мірятися силою і майстерністю, боротися за владу, змагатися у компетентності. Але лише так кожен із нас може розвиватися. Нам потрібен партнер, бо лише разом ми можемо знайти вихід із кризи і подолати смертельно небезпечну ситуацію. Сьомий дім гороскопу, як і другий дім, відповідає принципу Етичної та Естетичної Оцінки, принципу Краси та Гармонії. Ключові слова: користь, вигода, зиск, гроші, приватна власність, власні прибутки, етичні та естетичні почуття, етика, естетика, культура, цивілізованість, соціалізація, миролюбство, краса, оцінка, добробут, заможність, художній смак, стиль, елегантність, рафінованість, вишуканість, ніжність. Заняття: свідома побудова стосунків у шлюбі, партнерство на паритетних засадах, союз, спільнота, громадська активність, суспільна робота, відверте протистояння, відновлення справедливості в суді, дипломатія, миротворство, побудова тонких стратегій, мистецтво.

–              Який саме принцип я маю застосовувати, коли намагаюся створити важливі стосунки, щоб бути в гущі суспільного життя? (Принцип планети, що керує 7 домом, її розташування в знаку).

–              В якій конкретно сфері життя мені слід свідомо будувати стосунки з іншими важливими людьми, щоб бути в гармонії з самим собою? Чим саме мені займатися заради справедливості в партнерстві та в суспільному житті? (Планета-управитель 7 дому в домі).

–              Що допомагає і що заважає мені свідомо створювати стосунки? (Мажорні аспекти управителя 7 дому).

–              Які принципи я можу реалізувати в партнерстві, шлюбі, союзі? (планети в 7 домі).

–              Які якості мені варто проявляти, коли свідомо будую стосунки? (Планети в знаках у 7 домі).

–              Що допомагає і що заважає мені будувати стосунки? (мажорні аспекти планет у 7 домі).

–              В яких сферах життя мені варто шукати можливості для покращення стосунків? (доми, якими керують планети в 7 домі).

–              Які якості мені слід розвивати, щоб моє життя в суспільстві, в громаді, з партнерами, в шлюбі було гармонійним і приємним? (Венера в знаку).

–              В якій сфері життя моє вміння свідомо вибудовувати стосунки і ладнати з людьми принесе мені найбільше користі?  (Венера в домі).

–              Що допомагає і що зважає мені насолоджуватися стосунками і громадською роботою? (Мажорні аспекти Венери).

–              Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб бути в партнерстві, займатися суспільним життям? (дім, куспід якого розташований в знаку Терези).

–              На які принципи мені варто спиратися, щоб краще ладнати з людьми? (Планети в знаку Терези). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Терези). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для партнерства і громадської активності? (доми, якими керують розташовані в Терезах планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає