Їхні стьоби з українців не що інше як психологічна проекція власного комплексу меншовартості

Galyna Zadorovska: – А пам’ятаєш, як вони прикалувалися зі сцени? Як не ідіот, то у гуцульському киптарі, а розмовляє такою українською, що вже давно не почуєш! Як було приємно на сцені відчувати свою зверхність! Прям голубої крови! А в житті виявилися банальними провінціональними жлобами, які не знають мов, не вміють триматися в товаристві, вдягаються, як матрьошки! Злізли зі сценарію і показали себе реальних! А король то голий!

Ольга Іванець: – Всі їхні стьоби з українців не що інше як психологічна проекція власного комплексу меншовартості та власного страху виглядати безглуздим на цілу націю.

Астрологиня Ольга Іванець: – Кривий Ріг-стайл.

Ірина Петрова: – Ольга при чому тут Кривий Ріг? Якщо у людини немає смака то це не місто винно

Астрологиня Ольга Іванець: – Кожне місто має свій стиль, що проявляється у тому, як вбираються знаменитості місцевого масштабу. Так, якщо знаменитості місцевого масштабу вбираються так, що комусь із містян за це соромно, то необхідно чесно називати явища: “Стиль криворіжан позбавлений художнього смаку”.

Ірина Петрова: – В Кривому Розі так не ходять, повірте, якщо хтось дурень то не місто винне, мені шкода що ви так думаєте

Астрологиня Ольга Іванець: – Кривий Ріг соромиться того, що тепер весь світ ототожнює криворожан з родиною Зеленських. Криворожани не хочуть, щоб про них погано думали. І це добре.

Світлана Манмар: – Разочарована, считаю, что астрологи – это люди, которые занимаются духовными практиками. Но когда астролог опускается на уровень с насмешками обсуждать человека да еще и публично как по мне это недопустимо, неэтично.Всех вам благ, но для меня вы как астролог стали не авторитет

Астрологиня Ольга Іванець: – “астрологи – это люди, которые занимаются духовными практиками”. Нет, вы ошиблись насчет астрологов. Астрология возникла в Месопотамии 5 тысяч лет назад. как инструмент для решения политических задач, стоящих, прежде всего, перед правителем государства. Астрология как духовные практики для плебеев появилась уже в эпоху раннего Рима – шарлатанство бродячих ярмарочных гадателей, магов и прочих прорицателей, дурачивших наивную толпу. Так что вы со своим представлением об астрологах не по адресу, и я рада за вас, что вы вовремя поняли это.

Ludmila Antonova: – Було б дуже смішно, якби не було так боляче ?

Астрологиня Ольга Іванець: – То добре. Через кризи відбувається дорослішання. Порошенко задав надто високу планку соціального стандарту. Зеленський планку зронив надто низько. До європейського стандарту Порошенка суспільству було боляче тягнутися. Зараз дуже боляче опускатися до планки Зеленського. Таким чином, суспільство трохи підніметься над собою, і вже не буде так сильно страждати, коли тягнутиметься до цивілізованості.

Юрій Винничук
6 год ·
Авжеж, це не етично насміхатися з насупленої мармизи. Але згадаймо етику Кварталу, де перва леді була автором багатьох принизливих і брутальних жартів. Чим боролись, на те й напоролись.
Влучно про це висловився Вахтанг Кіпіані: ·
“Люди, які заробляли роками, висміюючи особливості дикції однієї людини, фізичні вади іншої, сексуальну орієнтацію третьої, етнічне походження четвертої і так далі заслужили, щоб бумеранг жлобства повернувся і вдарив по фізіономії колишньої авторки популярної програми”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає