Публіка жадає

Nataliya Pidluzhna: – шановна асторологиня, ви живите на заході? ваша система цінностей і світогляду побудована на чому, що дає вам право говорити іншим людям що їх бачення світу хибне?

Астрологиня Ольга Іванець: – Nataliya Pidluzhna я можу вам відповісти на ваші запитання, але рівень вашої освіти не дає вам можливості розуміти того, що ви здатні прочитати по буквах. Вам залишається лише обурюватися, злитися, заздрити. Нічим не можу зарадити вам. Хіба що припиніть мене читати.

Nataliya Pidluzhna: – я бачу що ваше его і освіта шановна не дають вам змоги почути інших людей. ви називаєте себе астрологом, але ваша сторінка сповнена ненавісті та критики. the age of Aquarious is coming your way too. Stop spreading hate.

Астрологиня Ольга Іванець: – Nataliya Pidluzhna Вам хочеться, щоб моя сторінка відповідала вашим особистим уявленням про те, якою має бути сторінка астролога. У вашому розумінні “почути інших людей” – це дозволити будь-кому, хто вважає себе астрологом, публікувати на моїй сторінці графоманські тексти, під якими я маю поблажливо кивати з посмішкою зворушення, як киває молода матуся над горщиком первістка: “Покакав, милий, як це прекрасно!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає