Астрологія – для кого?

– Астрологія не для лінивих, це точно, і не для всіх( читай аспекти астролога у вас на сторінці).

– Але без успадкованих від батьків якостей цілісного людського організму, без якісної класичної освіти, без європейського культурного середовища ті аспекти нічого не означають – людина не буде астрологом.   

– І дуже важлива особистість астролога, про це ви теж пишете. 

– Так, нехаризматичну людину ніхто не сприйматиме як таку, чиї слова варті уваги.

– Оленько, я вже уявляю, що таке ваша робота астролога, і скільки ви туди вкладаєте себе, своїх знань, здібностей і умінь…

– Насправді нічого нікуди не вкладаю – просто самовиражаюся, як заманеться. У Подерв’янського в п’єсах і романах дуже чітко і точно виписані архетипи сучасних українців. В п’єсі «Место встречі ізменіть нельзя, бл…» є такий жіночий персонаж – Красна Шапочка. То лінива кросива блять, що лежить у ванні і співає голосно. Так от – це мій архетип. Про це свідчать зокрема всі аспекти мого особистого гороскопу.

– …і своїх зусиль в боротьбі за  Україну.

– Для мене це питання життя і смерті: в еміграції я загину від ностальгії, а добре почуватимуся лише у вільній незалежній самостійній Україні без м-лів і комуністів. У мене просто немає вибору.  Останнє може звучати пишномовно, але це так. Подорож Героя можлива лише за умови, що він дивиться на Зірку, тобто, ставить перед собою найвищу менту.

– Взагалі, це диво, що з вами можна так легко спілкуватись, і я не втомлююсь повторювати: Олю, ваші напрацювання унікальні…

– Це правда. В тому сенсі, що всі доробки інших проходять через призму мого світосприйняття.

– … і їх треба зберігати намагаюся зберігати, примножувати і популяризувати

– Тут слід керуватися постулатом «Мертві бджоли не гудуть». Астрологія вже була раз і назавжди популяризованою у перші століття Риму: відтоді існує чіткий розподіл між астрологією еліт і астрологію плебсу. Спроби зробити астрологію еліт популярною робив, зокрема, у 20 ст Авессалом Подводний. На мій погляд, мети не досяг.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає