Про мораторій на продаж землі

– Доброго дня, Ольга! ?ці зірки, які стоять на небі не так як потрібно, скоро повернуться в нормальний стан????‍♀️коли вже можно планувати покупки..???❤️❤️❤️❤️❤️читайте це з посмішкою, але сил моїх вже не вистачає чекати ліпших часів..

– Зірки в нормальному стані.

Чекати ліпших часів. Із 2014 до 2019 для України були найліпші часи за всю історію відновленої Незалежності. І що з того? Телевізор казав, що то найгірший час, і українці за паспортом вірили.

Тетяна Шевчук: – Пані Ольго, що нас чекає у найближчі п’ять років?

Астрологиня Ольга Іванець: – Кого “нас”, пані Тетяно? Населення України складається з громадян України за паспортом (“какаяразнітсалішьбидорогіхорошіє”); свідомих українців, серед яких є духовні нащадки УРСР, УНР, Гетьманщини, незалежної вільної європейської сучасної України; свідомих прибічників “русского міра”; совецьких людей. Як кажуть на московії, что русскому хорошо, то немцу – смерть.

 Тетяна Шевчук: – вибачте, що не уточнила. Мала на увазі українців, які вірять в українську Україну, даруйте за тавтологію. А найбільше цікавить, що буде з Україною, яка вступила в “зелену” епоху дилетантів?

Астрологиня Ольга Іванець: – Епоха зелених дилетантів – це дуже велике перебільшення, як показали місцеві вибори в неділю. Погодьтеся, півтора роки важко назвіати епохою, це навіть не мить з позиції вічності. Попереду у нас важка робота – треба відновлювати те, що зруйнували профани.

 Тетяна Шевчук: – коли написала, то подумала, що справді помилилася з позначенням цього “зеленого періоду”. Хочеться, щоб швидко ця зелень посипалася і пропала, розвіялася, як туман, коли сонце сходить!

Астрологиня Ольга Іванець: – Я півтора місяці тому розпочала ремонт квартири. Квартирка маленька – 50 кв метрів. 15 років тому я її ремонтувала. Тоді на ремонт пішло 6 місяців. Звісно, комусь може хотітися, щоб мій ремонт тривав не більше тижня. В такому разі можу лише поспівчувати.

Тетяна Шевчук: – Але ж терпіти і чекати, поки квартира сама відремонтується – це теж не вихід. Якщо не докладати зусиль, то й ремонт на роки розтягнеться. Звісно, пані Ольго, я Вам бажаю якісного і гарного ремонту!

Астрологиня Ольга Іванець: – Як квартира може сама відремонтуватися? Сама вона може лише зруйнуватися. На жаль, більшість українців не сприймають українську державу в якості притулку для українців. Не всі з них навіть своє власне житло сприймають як притулок, яким треба особисто опікуватися, – сидять і чекають, що хтось дивним чином зробить для них затишок і безпеку. При цьому можуть і не помітити, що хтось таки прийшов: поставив міцні двері, замінив вікна, полагодив пошкоджене освітлення. Такі от особливості становлення української держави в кордонах, окреслених для українців Сталіним.

Тетяна Шевчук: – згодна на 100 відсотків. Завжди дивувало ставлення власників багатоквартирних будинків до своїх жител. От у квартирі може бути тепло, затишно, красиво, а за межами – то вже не моє, то має зробити хтось. Особливо дивували трагедійні коментарі, коли випадав сніг. Бо ж він у той же час мав бути відкинутий , доріжки прокидані. Аж смішно! У селі ніхто ж цього не чекає- роблять самі! Будинок, вулиця, місто чи село – це все наш дім. І лише від нас залежить, яким він буде

Астрологиня Ольга Іванець: – «От у квартирі може бути тепло, затишно, красиво, а за межами – то вже не моє, то має зробити хтось». Але ж так і є фактично! У нас діє мораторій на продаж землі, і ми є власниками квартир, але те, що за межами наших квартир, дійсно не наше. Я кожного разу почуваюся приниженою, як на суботнику у шкільні роки, коли змушена прибрати п’ять поверхів свого під’їзду. “Олю, це ви прибрали в під’їзді?” – дивується моя подруга-сусідка вчителька фізики. “Я. Якщо вчителька фізики може прибрати під’їзд, то і вчителька літератури може”, – відповідаю. Україна – мій дім. Але не лише від мене залежить, які в моєму домі порядки.

 Тетяна Шевчук: – Пані Олю, я б придумала собі зручне пояснення, чому я це роблю. Наприклад: бо мені подобається, як тут чисто. Бо ж ми відчуваємо себе приниженими не через те, що виконуємо якусь роботу, яку може і не мали б виконувати, а тільки через те, що нам здається це принизливим.

Астрологиня Ольга Іванець: – Навіщо мені щось придумувати? Я прибираю під’їзд заради себе, коли бруд псує мені настрій, а я не можу знайти людину, яка погодилася би зробити це за адекватні гроші. Мені не здається принизливим виконувати безкоштовно роботу, за яку в цивілізованому суспільстві заведено платити, бо так воно і є – це приниження. Це моє глибоке переконання: мораторій на продаж землі має бути знятим. Тоді я прибиратиму власну територію без почуття приниження.

 Тетяна Шевчук: – я впевнена, що це не має бути принизливим, бо ви ж це робите для себе в першу чергу. Завжди читаю Ваші пости! Подобається Ваша громадянська позиція! Дякую сьогоднішньому вечору, що познайомилася з Вами ближче! Пані Олю, не засмучуйтеся через дрібниці! А от надворі осіння пора, і зелень уже тьмяніє.

Астрологиня Ольга Іванець: – Я змушена це робити, бо за нашим законом я є власницею квартири, а не будинка і прилеглої території. Тож, я безкоштовно виконую некваліфіковану брудну роботу на території, яка не є моєю власністю. Це як в колгоспі за трудодні. Як в мордовських таборах за баланду. Як в совку за мізерну платню. Як в школі на суботнику. Я роблю це з величезним відчуттям приниження. І ніяковію, коли хтось із сусідів бачить мене за цим заняттям. Я не збираюся займатися аутотренінгом, щоб заглушити це почуття. Воно зникне, коли мораторій на продаж землі в Україні буде скасовано.

 Тетяна Шевчук: – то не співмірні порівняння. Ви занадто перебільшуєте. Тому й не дивно, що це Вас ображає.

Астрологиня Ольга Іванець: – Не дивно, що я співставляю відсутність в Україні права на продаж землі із рабським становищем людини в колгоспі. А ось те, що моя гідність ображає вас, – це таки дивно.

 Тетяна Шевчук: – Ви вже зовсім перекручуєте мої слова. Я лиш написала, що порівнювати перебування в мордовських таборах і прибирання під’їзду за власним бажанням, бо ви його хочете бачити чистим, це порівняння не співмірні. І Ваша гідність не ображає мене. Не ставила мету образити Вас. Вибачте за обом неприємну розмову. Давайте припинимо взаємні звинувачення. До речі, я теж за зняття мораторію, однак вважаю, що земля потрапить в руки місцевих князьків і князів, які обманом виманять ту землю у недосвіченого селянства. Тому спочатку треба законодавчо підтримати передачу землі у справжню власність.

Астрологиня Ольга Іванець: – Я не прибираю під’їзд за власним бажанням – я змушена його прибирати, бо в такі умови ставить мене мораторій на продаж землі. Замість голосувати за зняття мораторію ви намагаєтеся переконати мене, що я маю жити в таких умовах і надалі та ще й вчинити насильство над власними почуттями. То чим ви відрізняєтеся від більшовиків, що тягли моїх предків до колгоспу і запроторювали до таборів? У мене для вас погані новини: Україна буде сучасною європейською незалежною державою-притулком для українців без м–лів і комуністів. Ви ж запитували, що з нами буде? Ось це і буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає