Восьмий дім гороскопа особистості

Кожен із нас в житті регулярно потрапляє до зони на межі між хаосом і порядком. Це зона, де ми зустрічаємося з жахіттями. Це зона пекла. Зона, де ми опиняємося на дні соціальної ієрархії. Тут все наше звичне життя руйнується. І наша задача тут – якомога швидше зрозуміти, що відбувається, де ми опинилися – це розуміння дає можливість знайти вихід із кризи, можливість вийти із смертельно небезпечної ситуації. І коли в цій небезпечній подорожі в зоні жахіття ми раптом побачимо глибокий сенс свого життя, це означатиме, що ми вибралися з підземелля з драконами і відродилися до нового життя, де у нас тепер більше можливостей, ніж було до цієї кризи. Восьмий дім гороскопу відповідає принципу Смерті і Трансформації, принципу Відновлення. Ключові слова: цикл Життя-Смерть-Життя, міць і неміч, глибока трансформація, бездоганність, неперевершеність, видатні здібності, знаменитість міжнародного масштабу, видатна особистість, знаменитість у колах посвячених, плутократія, масова загибель людей, тотальні зміни в житті, стресові ситуації, маргінальні ситуації, дефолт, надзвичайне багатство, нав’язливі ідеї-фікс, тотальна руйнація, природні катаклізми. Заняття: метафізика, психоаналіз, пошуки виходу з кризи, розкриття таємниць, наукові дослідження, секретні служби, детективні розслідування, корупція, кримінал, утилізація відходів, переробка сміття, реанімація, реабілітація, протезування, хірургія, ритуальні послуги, вирішення питань спадку, страхування, податкові служба, митниця, реставрація, відновлення зруйнованого, отримання допомоги з боку інших, кредитування, інвестиції, вирішення питань спільних з партнером цінностей, сексуальне життя.

– Який саме принцип я маю застосовувати, коли намагаюся знайти вихід із кризи, щоб відновитися до життя після драматичних подій? (Принцип планети, що керує 8 домом, її розташування в знаку).

– В якій конкретно сфері життя мені слід розраховувати на допомогу з боку інших, коли я шукаю виходу із кризи? Чим саме мені займатися заради подолання маргінальної ситуації? (Планета-управитель 8 дому в домі).

– Що допомагає і що заважає мені знаходити вихід із кризи і адекватно використовувати допомогу з боку інших? (Мажорні аспекти управителя 8 дому).

– Які принципи я можу реалізувати в маргінальній ситуації, в моїх пошуках виходу із кризи? (планети в 8 домі).

– Які якості мені варто проявляти, коли перебуваю в маргінальній ситуації і шукаю виходу з кризи? (Планети в знаках у 8 домі).

– Що допомагає і що заважає мені вдало використовувати допомогу з боку інших і виходити із кризи? (мажорні аспекти планет у 8 домі).

– В яких сферах життя мені варто шукати можливості для моїх занять, що відбуваються на межі між хаосом і порядком? (доми, якими керують планети в 8 домі).

– Які якості мені слід розвивати, щоб краще підготуватися до кризових ситуацій? (Плутон в знаку).

– В якій сфері життя моє вміння бачити метафізичне принесе найбільше користі? (Плутон в домі).

– Що допомагає і що зважає мені глибоко змінюватися, щоб підвищити власну стійкість до стресів? (Мажорні аспекти Плутона).

– Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб трансформуватися заради оновлення? (дім, куспід якого розташований в знаку Скорпіон).

– На які принципи мені варто спиратися, щоб підвищити свою стійкість до стресів? (Планети в знаку Скорпіон). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Скорпіон). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для застосування мого досвіду подолання маргінальних ситуацій і виходу із кризи? (доми, якими керують розташовані в Скорпіоні планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає