П’ятий дім гороскопа особистості

Чи вмієте ви грати? Тобто, чи вмієте ви грати з іншими за правилами – в такий спосіб, щоб з вами хотіли продовжувати грати, запрошували до гри знову і знову? Тому що саме це вміння обумовлює ваше особисте місце в житті. Саме від цього вміння залежить, де саме в ієрархії домінування ви опинитеся в суспільстві. І саме від цього вміння залежить, чи вмієте ви за допомогою ритуалів домовлятися з майбутнім. Наприклад, відмовитися від задоволення зараз заради того, щоб у майбутньому отримати значно більше задоволення. П’ятий дім гороскопу відповідає принципу Волі та принципу Влади. Ключові слова: жага до життя, лідерські якості (компетентність, відповідальність, самостійність, здатність керувати і віддавати накази, здатність контролювати), авторитетність, впливовість, гідність, самоповага, здатність розкривати творчій потенціал, життєздатність, індивідуалізм, упевненість у собі, самоідентифікація, самодостатність. Заняття: особисті творчі проекти, дозвілля, хобі, розваги, веселощі, захоплення, флірт, любовні пригоди, театр, цирк, шоу, ризиковані проекти, фінансові авантюри, ігрові ситуації, стосунки із дітьми.


– Який саме принцип я маю застосовувати щодо хобі, розваг, дозвілля, відпочинку, творчих особистих проектів, дітей? (Принцип планети, що керує 5 домом, її розташування в знаку).


– В якій конкретно сфері життя мені слід реалізовувати власні творчі проекти, шукати розваг, здійснювати дозвілля, покращувати стосунки з дітьми? Чим саме мені займатися, щоб в якості хобі? (Планета-управитель 5 дому в домі).


– Що допомагає і що заважає мені розважатися, грати, взаємодіяти з дітьми, здійснювати власні творчі проекти? (Мажорні аспекти управителя 5 дому).


– Які принципи я можу реалізувати, щоб розважатися, реалізовуватися в хобі, виховувати дітей? (планети в 5 домі).


– Які якості мені варто проявляти, щоб радіти у дозвіллі, т власній творчості, у взаємодії з дітьми, у грі? (Планети в знаках у 5 домі).


– Що допомагає і що заважає мені радіти життю, розважатися, грати, фліртувати, взаємодіяти з дітьми? (мажорні аспекти планет у 5 домі).


– В яких сферах життя мені варто шукати можливості розважитися, повеселитися, реалізувати власні творчі проекти? (доми, якими керують планети в 5 домі).


– Які якості мені слід розвивати, щоб жити, почуватися творчою людиною? (Сонце в знаку).


– В якій сфері життя мої якості лідера забезпечать мені можливість почуватися творчою людиною, можливість жити? (Сонце в домі).


– Що допомагає і що зважає мені жити, бути хорошою людиною? (Мажорні аспекти Сонця).


– Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб розкрити власний творчий потенціал? (дім, куспід якого розташований в знаку Лева).


– На які принципи мені варто спиратися, щоб краще реалізувати власний творчий потенціал? (Планети в знаку Лева). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Лева). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для розкриття власних творчих здібностей? (доми, якими керують розташовані в Левові планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає