Не оцінюйте людей крізь їхній гороскоп

Астрологиня Ольга Іванець: – Це хибна позиція – оцінювати людей крізь їхній гороскоп. У перші століття Риму так робив один божевільний імператор: дивився в гороскопи всіх підряд і вбивав тих, в чиєму гороскопі бачив аспекти, що на його думку, вказували на видатні здібності політичного діяча. Так українські астрологи свого часу побачили в гороскопі Зеленського аспекти, що на їхню думку, вказують на те, що за його правління Україна процвітатиме. Ще рік того правління не завершився, а в бюджеті України із 130 мільярдів кабміну Гросймана залишилося 13. Пряма вказівка на те, що вже за кілька місяців правління Зеленського відбулося руйнування структур будь-якої влади в Україні. Дивитися слід не в гороскопа, а на людину.

Ім’ярек: – А що ж тоді гороскоп? Сам по собі?

Астрологиня Ольга Іванець: – Потрібно враховувати, за яких умов виникла астрологія, яку ми знаємо сьогодні: 4 ст до н.е. – символьна система, що описує реальність, створена аристократами для аристократів (аристократ – це кращій із обраних). Якщо ми хочемо використовувати гороскоп для розуміння своїх сильних і слабких боків, для вирішення своїх поточних задач та для побудови стратегії свого життя, то маємо, в першу чергу, чесно відповісти собі на наступні запитання: 1) нащадком яких конкретно родів я є 2) в якому середовищі я народився і виховувався 3) до якої культури я належу 4) які я маю особливості, обумовлені генетикою 5) яка моя життєва позиція 6) які мої цінності 7) яка у мене етика тощо. І лише після цього дивитися в свій гороскоп. Мої консультації побудовані саме в такий спосіб: пара-трійка десятків подібних запитань, аналіз відповідей клієнта. І лише після цього описання гороскопу. Клієнт має знати, що якісь його особисті досягнення і плани на майбутнє з позиції концепції хорошої людини, яка лежить в основі філософії класичної західної астрології, є аморальними, і астрологія не в змозі допомогти йому їх здійснити.

***

30 вересня 2022

Припреться на мою сторінку обов‘язково розповість, який у неї потужний Плутон в гороскопі. А серед моїх читачів – видатні хірурги, науковці, протезисти, реабілітологи, вояки, розвідники, реставратори, психотерапевти, – і ніхто з них ніколи не пише в коментарях, який у них в гороскопі Плутон. Бо сказано ж: по ділах їх впізнаєте. Справжній астролог дивиться на людину і її діла, а не на гороскоп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає