Чого вартує популярна думка щодо астрології

Olha Zasteba: – Неосвіченість спричинила примітивне сприйняття астрології на рівні шаманства.

Астрологиня Ольга: – Дуже точне визначення, Олю. Бо мені років 15 тому зателефонував колишній чоловік, що хотів успадкувати хату батька дружини, мовляв, підкажи мені, як те зробити. Коли я відповіла, що він порушує етику, сказав: “Безпалько, ты плохо шаманишь”.

Галина Полагів: – Доброго ранку, Олю, мої знайомі не сприймають астрологію абсолютно, не те що вороже, саме слово вводить їх в ступор, вони навіть не розуміють, про що мова йде. Я хотіла поділитися своїм відкриттям вашого, Олю, сайту. Думала, кому маю сказати, грамотні медики, знаю, що читають, самовдосконалюються, не юні вже. Мовчали, не повчали мене, напевне уявляли рух планет навколо сонця, можливо, заходили на ваш сайт, але коли розуміли обсяг знань, яким треба володіти, не наважувалися читати, до нашої розмови не поверталися. Ну а чого б це вчудила Галина.

Астрологиня Ольга Іванець: – Так і є, Галю. Зараз всі навколо знавці астрології. Освічені люди її ненавидять, бо вважають, що знають її. Неосвічені – обожнюють, бо теж вважають, що знають. Наприклад, сусідка юна народила і каже: “У моєї дитини такий гороскоп!” Запитую, мовляв, хто ж той гороскоп вам зробив? Та, каже, я в Інтернеті прочитала. Кажу: “Підіть на мій сайт і спробуйте прочитати гороскоп на місяць. То астрологія. Коли після перших трьох абзаців вас почне нудити від того, що ви нічого не розумієте, не хвилюйтеся – це нормально. А про інтернетовий гороскоп дитини забудьте, бо як не забудете, то буде вам всім від тої брехні велика шкода”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає