Астрологам важко дружити зі мною

Астрологи дружити зі мною хочуть, але не можуть.

Natalia Yatsenko‎: «Залог счастливой семейной жизни, брака и секса с одним партнером только в одном — в стабильной психике. Не уступки, не компромиссы — это все прямая дорога к кардиологу или онкологу. Когда у человека стабильная психика, он может прожить с одним партнером всю жизнь. И любить его одного» (Михаил Лабковский).

Ольга Іванець: –  А как быть с бескомпромиссными, людьми, которые никогда не шли на уступки в ущерб истине, и, тем не менее, получили в анамнезе гипертонию, инсульт, инфаркт, канцер? Получается, что Михаил Лабковский лжет.

Natalia Yatsenko: – не знаю, у нього треба спитати його позицію щодо соматизації. мій акцент стабільна психіка. безкомпромісні і не в ущерб психіці… думаю, тут домокловим мечем може бути слідування істині із внутрішньою позицією не погодитись на це, з жалем. якось я і істина мають під собою дві одиниці, щось в когось не інтегровано, і мабуть це не зовсім про стосунки; а я і моє внутрішнє правило це більше про стержень і слідування своїм внутрішнім законам ( з кантом ;)). але ми з вами з узагальнень на абстракції перейшли. Доречі, як і дві нестабільні психіки створять як завгодно тривалі стосунки зі всіма сюжетами від санта-барбар. питання чи щасливі? знаєте як люди суб’єктивноь це все оцінюють і розповідають… хоча тут какая разница кто с кем спит, главное. чтоб высыпались

Ольга Іванець: – Людина, що не має медичної освіти і не реалізувалася як видатний лікар, не має права судити про причини захворювань. Із ваших коментів проситься висновок, мовляв, здорова психіка є запорукою фізичного здоров’я, убезпеченням від серцево-судинних та вірусних захворювань. Але ж це не так! До слова, таку точно розмову, як от зараз із вами, я мала влітку 2006 з астрологом Авессаломом Подводним на семінарі по залежності фізичного здоров’я від психічної рівноваги у Звенигороді. Можна сказати, Авессалом тоді мене прокляв за мою позицію. Ви в курсі, коли і від чого саме помер Авессалом?

Natalia Yatsenko: – Ольга Іванець, не так. але хіба новина, що хвилювання напряму добивають серцево-судинну систему, перенапруження мозок, проблеми розїдають шлунок виразкою, а пригнічений стан (нещасливість) пробивають імунітет?

Ольга Іванець: – Ні, не так! Ви міркуєте, як кухарка.

Natalia Yatsenko: – і під цим всім є конкретна біохімія. а от лінійного пояснення нема, все індивідуально. скільки я не казилась, допитючись, чому одно і та ж ситупація у однієї людини добє здоровя а у іншої ні, так і не ясно. Оля, ще один ререхід на особистості, і я виконаю ваше прохання розфрендитись.

Ольга Іванець: – Наталю, ще раз: ви не маєте медичної освіти, щоб судити у медичних питаннях. Якщо заради того, щоб бути на боці істини, я маю з вами розфрендитися, то не сподівайтеся, що я поступлюся істиною.

Natalia Yatsenko: – та якраз і маю. вищу. з червоним. “а ви не так думаєте, думайте так.. а не так, і всі не праві, я розкажу як… а ви сама така, точніше не така…. а ви…..”

Ольга Іванець: – В такому разі зичу вам залишатися послідовною у ваших переконаннях. Бо Авессалом послідовним не був: коли захворів на рак, то звернувся до учнів із закликом пожертвувати йому коштів на лікарів замість того, щоб зміцнювати свій імунітет духовними практиками, скерованими на врівноваження власної психіки.

Oxana Melnychuk: – Ольга Иванец, он лжет бесконечно, он просто тупо косит бабло на духовной безграмотности доверчивых клиентов, попавших в кармические уроки.

Ольга Іванець: – Oxana Melnychuk, когда кто-то из твоих друзей распространяет ложную информацию, то ты не можешь оставаться в стороне, поскольку безразличной позицией превращаешься в соучастника обмана. И если уж говорить о причинах краха жизненных программ, так именно ложь является главной причиной. Мое жизненное кредо: хочешь высокого качества жизни – держись подальше от лжецов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає