Гороскоп на місяць 3 червня 2019 – 2 липня 2019

Що читає пані Місячно-сонячний цикл в Близнятах.

Головна тема місяця: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. Весь місяць нас вмотивовує цікавість і радість бути посередником, бажання дізнаватися та осмислювати нове. Мета прагнень: пізнавати світ і себе та усвідомлювати відмінності. Задача: піддавати все сумніву, щоб відрізнити маячню від істини. Небезпека: перетворитися на бездушного раціоналіста.

Девіз: “Я думаю. Я маю сумніви”. Надихають великі мислителі та вчені-універсали. Приваблюють інтелектуали, посередники, торговці, комбінатори та пліткарі. Варто піклуватися про стан свого розуму, підтримувати високу якість мислення. Варто плекати критичний погляд. Розвивати здібність до точного тонкого аналізу, вміння комбінувати, здатність незалежно і самостійно мислити. Варто систематизувати свої знання. Варто приділяти увагу читанню, навчанню, спортивним заняттям, прогулянкам на свіжому повітрі, спілкуванню. Це місяць багатьох розмов, листів і телефонних дзвінків, місяць метушні, біганини та коротких подорожей. Доводиться водночас займатися кількома справами. Це важливий період для посередників, торговців, біржових маклерів, поліграфістів, видавців, книготорговців, журналістів, репортерів, кореспондентів, перекладачів, лекторів, викладачів, математиків, філологів, літературознавців, аналітиків.

У державі у фокусі уваги опиняються торгівля, транспорт, ЗМІ, свобода слова.

Аспекти Сонця. Особиста творчість

У сфері особистої творчості творчості подій небагато (9 і 10 червня точний зростаючий квадрат Сонце/Нептун і точна опозиція Сонце/Юпітер. 27 червня точний зростаючий трин Сонце Уран). В першій декаді червня імперативні обставини викликають напруження, бо ми зіштовхуємося з реальністю, до якої не готові. Раптом стає ясно, що сліпі сподівання не справджуються, а фантастичні мрії дива розсіюються. Болісне розчарування змушує брати на себе відповідальність і приймати самостійні рішення. За цих обставин стають очевидними особисті недолітки, обумовлені браком освіти, світоглядними позиціями, особистою філософією, особистою системою вірувань. Доводиться чесно визнати межі власної компетентності, власну відповідальність. Ясно видно, якими будуть наслідки рішень, що ми прийняли наприкінці листопада 2018, і наступні півроку нам доведеться мати справу з цими наслідками. Зараз ми приймаємо важливі рішення щодо освіти, стосунків з іноземцями, юридичних питань.

Із 21 червня 2019 Сонце у Ракові – починається перший місяць літа.

У третій декаді квітня 2019 виникли нові ідеї щодо самореалізації у колективній роботі, дружбі, клубному житті, наукових дослідженнях та у сфері передових технологій. У третій декаді червня сприятливі можливості для тих, чия особиста творчість пов’язана з цими речами. Нас підтримують друзі та однодумці, оригінальні люди, винахідники, інженери, реформатори.

Аспекти Меркурія. Інтелектуальні заняття

Із 4 до 27 червня 2019 Меркурій в Ракові. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідно вміти правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності важливий душевний спокій, відчуття захищеності і комфорту. Слід міркувати з позиції «приємно – не приємно». Корисно вміти розпізнавати емоції. Варто приділяти увагу емоційно забарвленим словам, бо саме вони будуть акцентуватися слухачами. У цей час легко висловлювати почуття. Судження в цей час зворушливі, апелюють до почуттів, спираються на досвід особистих переживань та знання історії. У цей час розум чутливий, інтуїтивний, мрійливий, часом капризний. Мислення образне, глобальне, експансивне. Тонко аналізуємо суб’єктивні враження: факти, події запам’ятовуються через відчуття, що пережили у зв’язку з ними. Мислення часом гальмує: потрібен час, щоб заспокоїлися емоції, та можна було тверезо міркувати. Не вистачає сили думати про те, що викликає неприємні відчуття. У суперечках не вистачає сили зберігати спокій розуму. Логічні ланцюжки рвуться через хвилювання. У суперечках може бути зрив на істерику, сльози, образи, жалість до себе. Уява присутня у процесі мислення: непомітно для себе можна логічно помилитися. Мова емоційна, схвильована. Часто пришвидшую темп мовлення, щоб встигти за короткий термін сказати всі важливі речі. Це робить мову не дуже зрозумілою. Слід контролювати емоції під час спілкування, щоб не задихатися, не збиватися. Слід говорити повільно і робити паузи. Тоді вийде чудова розповідь. Те саме і з осмисленням рішення: емоції зважають, і їх треба вміти заспокоїти. Не варто приймати рішення у стані емоційного збудження. Слід заспокоїтися і логічно все продумати. Вказівкою на те, що думка рухається у правильному напрямку, буде відчуття захищеності і комфорту, навіть якщо доводиться обдумувати дуже неприємні речі. Щоб розум працював ефективно, потрібно емоційно налаштуватися на інтелектуальну діяльність.

До 8 червня сприятливі умови для навчання та спілкування за допомогою новітніх технологій, для застосування своїх знань у наступних галузях: символьні системи, програмування, інженерія, прогресивні реформи, колективна робота, наукові розробки (7 червня точний зростаючий секстиль Меркурій/Уран). В середині червня розпочинається новий дворічний цикл використання інтелекту у професійній майстерності, боротьбі та спорті. Виникають нові ідеї щодо навчання з метою підвищити професійну майстерність, щодо викладання конкретних практичних навичок та вмінь. Якщо ви хочете змінити свої практичні звички щодо навчання, читання, письменництва, спілкування, спортивних ігор, піших прогулянок, то починайте просто зараз (18 червня точна кон’юнкція Марс/Меркурій). В цей час ми оцінюємо з позиції почуття захищеності і комфорту те, наскільки ефективно ми використовували свій розум у сфері кар’єри, бізнесу останні пів року. Може виникнути почуття розумової меншовартості. Складіть розклад занять, відкиньте все, що заважає зосередитися на навчанні. Драматичні події світового рівня змушують тримати розум у чистоті і порядку. Сприяють підвищеною якості мислення музика, художня література, живопис (16 червня точна опозиція Меркурій/Сатурн і точний трин Меркурій/Нептун, 19 червня точна опозиція Меркурій/Плутон).

Із 27 червня до 19 липня Меркурій в Левові. Розум в цей час індивідуалістичний – зайнятий питаннями, що пов’язані із особистою творчістю, розвагами, хобі, відпочинком. Нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми. Досить важко мислити тверезо, логічно, раціонально. Важко збирати інформацію і детально її обробляти. На нас справляють враження думки, що висловлені яскраво, театрально. Якщо оратор харизматичний, то важко ставитися критично до його промов. У нас потужна мотивація бути розумною людиною. Прагнемо бути обізнаними, добре орієнтуватися в останніх новинах. Але бракує критичності. Ми міркуємо, як керівники, – масштабно, недостатньо концентруючи увагу на дрібницях і деталях. Тому доручаємо аналітикам збирати детальну інформацію. Висловлюємо власні думки доступно, наочно. Слухачі захоплені нашою впевненістю в собі та переконаністю у правоті. Ми розмовляємо харизматично, захоплюємо, надихаємо. Говоримо й пишемо яскраво, авторитарно. До питань раціоналізацій підходимо творчо, захоплено, із задоволенням. Вміємо переконувати силою власної особистості. Вміння переконувати ґрунтується на впевненості у правоті власних думок. Але якщо не можемо обґрунтувати свою думку, то варто звернутися до довідників, до консультантів, до учителів за роз’ясненнями. Інакше такі думки нічого не варті. Те саме стосується й новин.

Що потрібно, щоб мозок у цей час працював ефективно:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– індивідуальну творчість
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– зробити заняття у тренажерному залі своїм хобі

25 червня у 29 градусі Рака розпочинається цикл ретроградності Меркурія, що завершиться 10 серпня 2019. Із 8 липня до 1 серпня Меркурій ретроградний. Із 25 червня розумова активність поступово (протягом двох тижнів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності і комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій. Між 8 липня та 1 серпня 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, як і нові знайомтсва. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 25 червня – 10 серпня відбуватиметься в умовах, що сприяють дружбі, клубному життю, колективній роботі, прогресивним реформам, винахідництву, роботі у галузі науки та передових технологій. Спонтанно виникатимуть нові ідеї щодо застосування розуму і знань у професійній майстерності. Тож в цей час ми можемо повернутися до тих ідей, які колись відклали до кращих часів через те, що вони випереджали час і не могли бути втіленими в конкретних практичних діях. І от зараз кращий час настав – час дістати відкладені рукописи і діяти (27 червня точний зростаючий секстиль Меркурій/Уран. 9 липня точна кон’юнкція Меркурій/Марс у Левові). 1 серпня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

Аспекти Венери. Особисті прибутки і статки, стосунки, суспільне життя, миротворство

У червні не буде багато подій у цих галузях. Про це свідчить те, що Венера має лише один аспект за весь цей час – разом з Юпітером і Нептуном утворює замкнену конфігурацію тау-квадрата з верхівкою на Нептуні в Рибах 23 червня. Аспект свідчить, що у червні в сфері стосунків і у сфері самостійних заробітків ми переживаємо гостру кризу. Вона пов’язана із тим, що наші величезні очікування на високі матеріальні статки і наші мрії про легке і швидке збагачення раптом зіткнулися із реальністю – і розбилися на друзки. Тепер ми чітко бачимо, до чого призвели наші рішення та вчинки, скеровані на розширення особистих фінансових можливостей. Пів року тому у січні 2019, у нас виникли ідеї щодо збагачення. І от тепер вони втілилися в усій повноті. Наступні пів року ми матимемо справу із наслідками подій, що відбувалися попередні пів року. Оскільки ми істоти соціальні, то ми матимемо справу не лише із наслідками власних дій, а і з наслідками колективного вибору і вчинку. Це може не бути приємним досвідом. Ця криза показує, що треба подивитися правді у вічі щодо особистих прибутків і статків і докласти зусиль до того, щоб будувати свій добробут на тому ресурсі, який є, не сподіваючись на легкі гроші та чудесні подарунки долі. В цей час не буде так, що щасливий збіг обставин надасть можливість знайти новий перспективний спосіб заробляти більше і примножувати статки. Навпаки, буде враження, що Зевс розлютився на тупе нікчемне людство і прагне його покарати. Зевс любить лише героїв. В цей час вірогідні великі витрати на щось, що розширити кордони власного уявлення про світ. Наприклад, витрати на опанування великого навчального курсу.

Цей аспект не покращую умови для мирного врегулювання. Мирні перемовини напружені, потребують величезних зусиль, щоб протидіяти брехні, містифікаціям. Дотримуватися законів міжнародного права заважають особисті фінансові інтереси сторін у перемовинах. Заважає ціннісне, культурне, етичне та естетичне протистояння під час перемовин. Мир не буде досягнений на справедливих засадах.

Із 9 червня до 3 липня 2013 Венера у Близнятах. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає людиною розумною та легкою у спілкуванні. Ми подобаємося іншим, коли демонструємо свої енциклопедичні знання, добру обізнаність на останніх новинах, швидкі інтелектуальні реакції та гарне почуття гумору. Нас зачаровує все нове, цікаве, розумне, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час раціональні, логічні. У коханні та фінансах поводимося практично і раціонально: будуємо схеми, плануємо, комбінуємо, даємо логічну оцінку, не упускаємо з виду деталі та дрібниці. Причаровуємо мистецтвом спілкуватися: словами, знаннями, інтелектом, комбінаторними здібностями. В еротиці збуджує інтелект партнера, красиві слова, дотепні жарти, різноманіття, нові враження. Тінь: пліткарка.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях варто демонструвати демократичність. У цей час дуже личать речі, що демонструють мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додають свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з особистої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини, вовна, бавовна). Личить простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Загалом образ має бути молодіжним.

Соціальний образ – Інтелектуал, Журналіст.

Стиль у мистецтві – модерн.

Аспекти Марсу. Боротьба, спорт та професійна майстерність

Точний аспект посилення агресії та стримування агресії (опозиція Марс/Сатурн) 14 червня 2019. Фаза опозиції циклу Марс/Сатурн цього разу не компенсується фазою падаючого трину циклу Сонце/Юпітер, як то було у 2017 році. Зараз фаза опозиції Марс/Сатурн діє на тлі фази опозиції Сонце/Юпітер і опозиції Венера/Юпітер. Як ви знаєте, цикли Сонце/Юпітер і Венера/Юпітер є “циклами миру”. Фази тринів і секстилей цих циклів сприяють дипломатичним зусиллям, що скеровані на відновлення миру. Зараз ми боронимо свої кордони і захищаємо порядок в державі (опозиція Марс/Сатурн) у несприятливих для мирного врегулювання зовнішніх і внутрішніх умовах. Поглиблює драматизм ситуації фаза кон’юнкції циклу Сатурн/Плутон (глибокі трансформації структур будь-якої влади) і точний аспект фази падаючої квадратури циклу Юпітер/Нептун 18 червня (важкі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань). Пом’якшує напруження точний аспект фази секстилю циклу Сатурн/Нептун – в цей час завершується боротьба за ствердження демократії, а прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками.

У професійній майстерності це період високого натхнення і усвідомлення кордонів своїх обов’язків. У березні 2018 року у нас виникли нові ідеї щодо підвищення свого статусу та просування в кар’єрі завдяки своїй професійній майстерності. Зараз ми маємо змогу пригальмувати діяльність о оцінити свої досягнення, щоб уточнити стратегію наступних 8 місяців. До березня 2020 ми матимемо справу з результатами своєї практичної діяльності у сфері професії та кар’єри. В середині червня 2019 поруч у боротьбі, спорті, майстерності будуть молоді люди, помічними, співрозмовники. Спілкування, новони, короткі подорожі на невелику відстань створюють умови, в яких зароджуються нові ідеї щодо використання знань та комбінаторних здібностей у своїй практичній конкретній діяльності. Поки що неясно, що це за ідеї. Але вони проявлять себе у матеріальному світі вже у вересні-жовтні 2019. Зараз важливо спілкуватися, слідкувати за новинами, читати і записувати цікаві ідеї.

Аспекти Юпітера, Сатурна, Урана, Нептуна, Плутона. Події на рівні держав і великих колективів

Обидва “соціалістичні цикли” (Сатурн/Нептун і Юпітер/Нептун) зараз перебувають у падаючих фазах, як і наприкінці 1970-тих – на початку 1980-тих років. Що вказує на те, що,деякі прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками (секстиль Сатурн/Нептун). А фанатичні віруючі у можливість відродження СРСР мобілізувалися, щоб дати “останній бій” своїм ідеологічним супротивникам. Ці другі дуже активні. Тому здається, що вони сповнені сил і мають шанс на перемогу. Але то сплеск енергії, що передує агонії. Можливий реванш? Ні, на нього немає ресурсу.

9 червня точна зростаюча квадратура Сонце/Нептун активізує аж три головних астрологічних цикли, що мають точні аспекти фаз у червні. Принцип Нептуну – фантастичні мрії, неймовірні сподівання, величезні надії народу, абсурдна віра у диво. Критичні фази циклу збігаються з гострим розчаруванням народів у своїх кумирах.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл Юпітер/Нептун – цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Фаза падаючої квадратури, активна з листопада 2018 до листопада 2019, – це вкрай напружений період, коли певні ідеології, що не відповідають вимогам часу, намагаються стати на заваді змін та повернути назад свої втрачені позиції. Цей час характеризується сектантськими чварами, політичними розбіжностями та «релігійними війнами». 6 січня 2019 Вселенський патріарх Варфоломій у Стамбулі урочисто вручив томос про автокефалію главі Православної церкви України митрополиту Епіфанію. Російські ЗМІ сприйняли новину на свій кшталт: багато видань навмисне перекручували інформацію, вдавались до маніпуляцій та дезінформації. Пік аспекту 13 січня 2019, 16 червня 2019 та 21 вересня 2019.

15 листопада 1988 розпочався новий 36-річний цикл Сатурн/Нептун. Цей цикл пов’язаний із посиленням демократії, політичними змінами та реформами. Також цей цикл керує розвитком соціалізму та комунізму. Із осені 2005 до осені 2007 на фазі опозиції циклу стали видимі результати праці заради втілення ідеї демократизації суспільства. То був період гострого протистояння політичних сил, час великих змін і сподівань. Період жовтня 2011 — грудня 2014 – фаза «врожаю» циклу Сатурн/Нептун (падаючий трин), коли відновилася гармонія між мріями суспільства і структурами державної влади. Суспільство мало змогу насолодитися втіленням у державних структурах своїх соціалістичних та комуністичних ідеалів, а також змінами у державних структурах, що відбулися під впливом ідеї посилення демократії. Період об’єднання демократичних сил. Це був період можливостей для позитивного творчого співробітництва на ґрунті політичних змін в бік демократизації. У період із грудня 2014 до грудня 2017 – фаза падаючої квадратури циклу Сатурн/Нептун: криза ідей соціалізму та комунізму досягла максимального драматизму. Ми спостерігали, як ідеали «соціалізму з людським обличчям», які виникли у Радянському Союзі у другій половині 1980-тих, остаточно руйнуються, не витримавши випробування реальним життям. Люди, що вірять у ці ідеали, намагалися захищати їх. Але то був захист на залишках останніх сил. Політичні зміни та реформи в цей час остаточно витісняють залишки радянщини на периферію життя. Ідеали патерналістського матеріалізму руйнуються, не зважаючи на вірність та стійкість адептів. Із грудня 2017 до травня 2024 – фаза падаючого секстилю циклу: в цей час завершується боротьба за ствердження демократії, а прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками. Важливі події на міжнародному рівні, пов’язані з цим процесом, відбуваються в період 30 листопада 2018 – 8 січня 2020. Піки аспекту: 31 січня 2019, 18 червня 2019, 9 листопада 2019. Зазначу, що точний аспект фазі падаючого секстилю Сатурн/Нептун був 14 жовтня 1982, аспект належить до складу патерну факторів, кпов’1язаних зі смертю генсека Брежнєва. Аспект 45 градусів між Сатурном і Нептуном, що був точним 10 січня 1984, і невдовзі за ним кон’юнкція Юпітера з Нептуном (інший «соціалістичний цикл) 19 січня активізували наступний висококритичний для Радянського Союзу період у кілька місяців. Після того три кон’юнкції 1989 року в Козерогові, визначили нову важливу та серйозну стадію у суспільному розвитку людства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає