Астрологія та її практичне застосування. Підсумки зустрічі в Барі.

Найважливіше, що я привезла з подорожі до Чорногорії, – структура навчального курсу. Поспілкувавшись із Катіними товаришками (всі упереджені щодо астрології, скепсис), зрозуміла, що людям потрібно.

Це був мій перший публічний виступ за кордоном. Мені дуже сподобалося. Слухачки ставили цікаві запитання і дуже активно зі мною не погоджувалися, дехто. А дехто подякували за адекватну презентацію астрології. Я почувалася щасливою.

"Астрологія та її практичне застосування". Зустріч у Барі (Чорногорія) 19 вересня 2018

Фактично всім, незалежно від положення Венери в гороскопі, потрібні практичні заняття з розвитку принципу Венери, бо від цього залежить особистий заробіток, любов, кохання, шлюб, партнерство, соціалізація.

Бо мало знати свій гороскоп, треба ще знати, як то практично зробити – виправити негативні якості характеру.

Наприклад, треба вміти озвучувати партнерові свої вимоги. Це теж частина розвитку принципу Венери: озвучити в діалозі, а не в полеміці. І треба ж партнерові це озвучити в такий спосіб, щоб він мене не вбив і сам не вбився з горя. Це навичка. Напрацьовується на практичних заняттях так само, як вміння чисто виконувати вправи у спортзалі. Думаю, на це буде попит, як зараз є попит на фітнес. Вже бачу ознаки того, що попит вже є. Жінки на семінарі прямо запитували: “Як конкретно зробити?” Це прямий запит. Аби лише наше населення не проголосувало за популістів. Бо тоді всі надії на правильний цивілізаційний вибір рухнуть – буде дикість і зубожіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає