Гороскоп на місяць 16 квітня – 15 травня 2018

Квітучий ЛьвівМісячно-сонячний цикл в Овні.

Головна тема місяця: самоідентифікація, самопрезентація, особисті інтереси і власні погляди на життя, власне тіло і зовнішність, власні манери поведінки, особистий імідж і стиль. Колективний настрій: “Хочу та буду!”. Ми налаштовані на принципово нові ризиковані проекти. Настрій бойовий, войовничий, рішучий. Задача: перемогти та реалізувати себе. Мета: боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Відчуваємо прилив сили. Пристрасть і ентузіазм дають можливість діяти рішуче й сміливо на власний розсуд. Життя пришвидшує темпі. Дуже хочеться якомога швидше побачити результати зусиль. Ми запальні, гарячі, самовпевнені, галасливі, агресивні. Може бути більше, ніж зазвичай, пожеж та вибухів, заворушень, військових конфліктів, бійок, нещасних випадків, аварій. В суспільстві у центрі уваги професії, де потрібні рішучість і сміливість: хірургія, спорт, поліція, військова справа. А також технічні професії й заняття, робота з вогнем та металом, робота з інструментами, зі зброєю. Робота з механізмами та технікою. У державі у фокусі уваги інтереси нації в цілому та національний міф, образ нації та її уявлення про себе, особливості національного характеру.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 25 травня та 19 серпня 2018.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018. Пік аспекту 14 квітня і 12 вересня 2018.

На міжнародному рівні до 26 квітня велике напруження у питаннях, що стосуються інформації, перемовин, транспорту і доріг, ЗМІ, свободи слова, початкової освіти (26 квітня 2018 точна зростаюча квадратура Меркурій/Сатурн).

Друга половина квітня – сприятливий період для законотворчості (24 квітня 2018 точний зростаючий секстиль Марс/Юпітер). Перша декада травня – період напруження у тому, що стосується миру і розрядки (9 травня 2018 точна опозиція Сонце/Юпітер).

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, друга половина квітня – період дуже сприятливий. Нові ідеї щодо розширення можливостей у боротьбі, спорті, професійній майстерності, які виникли на початку січня 2018, тепер активно втілюються в життя, не зустрічаючи перешкод (24 квітня точний зростаючий секстиль Марс/Юпітер). Народжуються нові ідеї щодо глибоких змін (трансформації) у сфері конкретної практичної діяльності – починається новий дворічний цикл Марс/Плутон, який важливий, якщо ваша професійна діяльність пов’язана із хірургією, реанімацією, протезуванням, реставрацією, науковими дослідженнями, психоаналізом, знаменитостями світового масштабу, утилізацією відходів (26 квітня 2018 точна кон’юнкція Марс/Плутон). У першій половині травня професійна майстерність потребує дуже напруженої розумової роботи. Підвищена активність у зв’язку з навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Суперечки, нервова напруга, виснажлива інтелектуальна робота, перешкоди під час пересування, роздратування через непорозуміння та брак знань. Варто зменшити інтелектуальне навантаження, спілкування, пересування. Залишити лише ті речі, що безпосередньо пов’язані із професійною зайнятістю. За кермом, під час занять спортом, під час спілкування слід поводитися розумно, раціонально. Важливо дотримуватися здорового способу життя і слідкувати за тим, щоб фізичні та інтелектуальні навантаження залишалися у межах розумного. Можливі травми, інфекційні захворювання, аварії, пошкодження техніки. (12 травня точна зростаюча квадратура Меркурій/Марс).

31 березня до 24 квітня 2018 Венера у знаку Телець. У цей час людям притаманний артистизм, експресивність. Легко проявляється вроджене відчуття форми, художні здібності, здібності до рукоділля, здібності створювати мистецтво. Особливо добре вдається втілювати відчуття краси та гармонії у матеріальні форми. У тому числі у форми людського тіла: фітнес, бодібілдинг, танці, гімнастика, масаж. Легко даються гроші та матеріальні прибутки. Ми потужно фінансово вмотивовані. Висуваємо високі вимоги до шлюбу. Вірність в любовних стосунках безпосередньо залежить від сексуального та матеріального вдоволення. Любов реалістична, матеріалістична і шукає собі опору в загальноприйнятих інститутах (шлюб). Появляється природна, вроджена чуттєвість, природне прагнення довіряти партнеру і співпрацювати з ним. У цей час ми дуже любимо близькість і ласку, комфорт, затишок, достаток, красиві матеріальні форми.

Найбільш привабливі молоді жінки, що подібні до ідилічні пастушок на полотнах старих живописців: природні, еротичні, великі любительки природи і свого власного тіла, любительки красивих добротних речей, смачної їжі, комфортної обстанови. Тінь: Ледарка. В еротиці чуттєва, м’яка, неагресивна, традиційна, бракує пристрасності, сміливості, винахідливості.

В цей час варто вбиратися у речі високої якості та кожного дня міняти вбрання. Варто вбиратися в те, що вважає красивим і респектабельним. перевагу слід віддавати натуральним матеріалам, приємним на дотик. Привабливими будуть чисті природні кольори, комфортні гармонійні форми. Аксесуари мають бути вагомі у всіх сенсах: якісні і коштовні. Взуття має бути добротним і виглядати так, ніби щойно з крамниці. Варто потурбуватися про те, щоб у цілому справляти враження дуже гарної людини, з хорошим смаком і манерами. В одязі має бути акцент, але він не має впадати в очі. Орієнтуйтеся на тренди і виглядайте актуально. Сприяє прибуткам і партнерству імідж багатого селянина або заможного аристократа, капіталіста, банкіра.

Соціальний образ – Селянин, Банкір, Епікуреєць.

Стиль в мистецтві – бароко.

Якщо особисті прибутки пов’язані із реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, психоаналізом, науковими дослідженнями, то в середині квітня можна отримати надзвичайні прибутки, видатні подарунки. Допомагає заробляти дружба зі знаменитостями світового масштабу та/або із відомими у вузькому колі посвячених персонами. (17 квітня точний зростаючий трин Венера/Плутон). Варто зберігати рівновагу між прибутками і витратами. Не слід витрачати на розкіш, якщо доводиться обирати між вкладенням коштів у розширення можливостей у перспективі та розкішними речами або коштовними подорожами. Варто віддати перевагу вкладанню коштів у великий курс навчальної програми та у подорож з освітньою метою. (17 квітня точна опозиція Венера/Юпітер).

Із 24 квітня до 19 травня 2018 Венера у знаку Близнята. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає розумним і легким у спілкуванні. Ми подобаємося іншим, коли демонструємо свої енциклопедичні знання, добру обізнаність на останніх новинах, швидкі інтелектуальні реакції та гарне почуття гумору. Нас зачаровує все нове, цікаве, розумне, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час раціональні, логічні. У коханні та фінансах поводимося практично і раціонально: будуємо схеми, плануємо, комбінуємо, даємо логічну оцінку, не упускаємо з виду деталі та дрібниці. Причаровуємо мистецтвом спілкуватися: словами, знаннями, інтелектом, комбінаторними здібностями. В еротиці збуджує інтелект партнера, красиві слова, дотепні жарти, різноманіття, нові враження. Тінь: пліткарка.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях варто демонструвати демократичність. У цей час дуже личать речі, що демонструють мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додають свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з особистої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини, вовна, бавовна). Личить простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Загалом образ має бути молодіжним.

Соціальний образ – Інтелектуал, Журналіст.

Стиль у мистецтві – модерн.

24 квітня – 18 травня 2018 якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, філософією, міфологією, психологією, то це досить напружений у фінансовому, партнерському та суспільному сенсі період. Доведеться мати справу із нереалістичними мріями, розчаруванням, проясненням ситуацій, розгадуванням загадок. Хибні уявлення, містифікації, обман та самообман шкодять прибуткам та статкам. Напруження зростає до 8 травня, потім протягом двох-трьох днів йде на спад. Друга декада травня дає можливість покращити фінансове становище завдяки оригінальним ідеям, винахідництву. Допомагають друзі та однодумці (19 травня точний зростаючий секстиль Венера/Уран).

Із 6 березня до 13 травня 2018 Меркурій в Овні. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідні такі якості характеру: рішучість, войовничість, активність, ініціативність, сміливість чинити на власний розсуд та захищати власні інтереси. Дуже позитивним чином на якості роботи інтелекту позначаються спортивні заняття. Варто кожного дня приділяти годину своїй фізичній підготовці: гімнастика, заняття з інструктором у тренажерному залі, кардіо навантаження; рухливі ігри, де присутній елемент конкуренції та змагання (боротьба, бадмінтон і теніс тощо).

13 березня – 28 квітня 2018 всі справи, пов’язані з навчанням, спілкуванням, пересуваннями на невелику відстань, потребують більшої уважності та зосередженості. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 13 березня – 28 квітня супроводжуватиметься сварками, суперечками, конфліктами. Виникатимуть перешкоди, відтермінування. Важко буде зосередитися. Важко буде дотримуватися розкладу занять та дисциплінуватися. Після 15 квітня 2018 пов’язані з інтелектуальною діяльністю справи розвиватимуться стрімко. До 29 квітня труднощі, перешкоди, відтермінування у цих питаннях залишаються великими.

У сфері кар’єри та репутації до 26 квітня зростає невдоволення якістю власного розуму: відчувається брак знань, зв’язків, спілкування, цікавих речей, інтелектуальна робота відчувається надто важкою. Доводиться багато працювати, долати перешкоди, щоб зміцнити свій розум. Варто підвищити рівень стійкості щодо стресів. Важливо не перевантажувати нервову систему. Навчання дається важко. Обмежені можливості щодо пересування на коротку відстань, вірогідні додаткові витрати на засоби пересування та спілкування. Доведеться пережити дещо неприємні моменти у спілкуванні з тими, з ким уникнути контактів не вдасться. (5 квітня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн, 12 квітня Сатурн почав ретроградний рух, 26 квітня знову точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн).

Між 29 квітня та 13 травня високий рівень знервованості через величезне напруження у професійній діяльності. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить (7 травня 2018 точний зростаючий квадрат Меркурій/Плутон і 12 травня 2018 точний зростаючий квадрат Меркурій/Марс, 13 травня 2018 точна кон’юнкція Меркурій/Уран).

Із 13 до 31 травня 2018 Меркурій у знаку Телець. У цей час наш розум неспішний, навіть повільний, важкий, неповороткий. Проте ґрунтовний, по-селянськи розсудливий. Ми осмислюємо ретельно, довго, глибоко. Міркуємо з позиції «вигідно – не вигідно, корисно – не корисно». Вміємо розпізнавати вигоди в інформації. Зважуємо кожне слово, коли пишемо і говоримо. У цей час легко бачити матеріальні вигоди і вираховувати користь. Судження матеріалістичні, конкретні, спираються на досвід взаємодії з матеріальними формами і фінансами. Знання засвоюють повільно, але міцно. Надається перевага добре знаним категоріям, що давно зарекомендували себе на практиці. Щоб розум працював ефективно, слід не поспішати під час навчання, читання, осмислення. Нам має бути зручно, коли я міркуємо, навчаємося, осмислюємо: м’яке комфортне крісло, красиві речі навколо, гарний краєвид із вікна. Важливо бути ситим, гарно вбраним, у гарному настрої, не втомленим. Щоб ефективно мислити в цей час потрібні відповідні комфортні й естетичні умови. 
 
Із 20 до 30 квітня 2018 події у сфері кар’єри, статусу, репутації відкривають шлях для дружньої взаємодії з компетентними персонами та керівниками будь-якого рангу. Легко зміцнити репутацію, якщо демонструвати власну компетентність і відповідальність, керувати, віддавати накази і контролювати. Перешкоди й відтермінування дають можливість зміцнити власну волю та підвищити рівень компетентності. У кар’єрі легко утримати керівну посаду і просунутися вперед (29 квітня точний зростаючий трин Сонце/Сатурн).

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з мистецтвом, філософією, високою модою, психологією, міфологією, то до 7 травня події сприяють творчому самовираженню. В цей час легко розгадувати загадки, прояснювати заплутані ситуації. Нас підтримують митці, психологи, поети, філософи (6 травня 2018 точний зростаючий секстиль Сонце/Нептун). Щодо розширення власних можливостей, то у першій декаді травня ми можемо оцінити свої можливості і прийняти рішення щодо подальшого використання своєї освіти в особистій творчості. Наступні півроку в особистій творчості ми матимемо справу із наслідками власних рішень, які приймали попередні півроку щодо вищої та спеціальної освіти, викладання та стосунків з іноземцями (9 травня 2018 точна опозиція Сонце/Юпітер). Якщо ваша особиста творчість пов’язана з науковими дослідженнями, хірургією, реанімацією, протезуванням, реставрацією, утилізацією відходів, знаменитостями світового масштабу, психоаналізом, то перша половина травня буде для вас періодом легким і приємним для роботи. Дружба зі знаменитостями світового масштабу сприятиме вашій особистій творчості (12 травня 2018 точний зростаючий трин Сонце/Плутон).

Із 20 квітня до 21 травня 2018 Сонце у знаку Телець – другий місяць весни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає