У якому випадку астролог не отримує платню за надану їм астрологічну інформацію

У тому випадку, коли з боку співрозмовника немає прямого запиту на надання інформації астрологічного характеру. Наприклад, ваш співрозмовник ділиться з вами своїми планами на майбутнє, своїми переживаннями, побоюваннями. Але не каже прямо: “Обери мені, будь ласка, найкращий момент для починання важливої для мене справи”. А ви самі, з власної ініціативи починаєте обирати для нього цей момент. Така поведінка властива початківцям, що лише нещодавно відкрили для себе можливості астрології та поспішають повчати жити всіх навколо, коли їх просять і не просять. Така поведінка характеризує вас як людину низького рівня кваліфікації. Кваліфікований астролог-консультант навіть у розмові з близькими має контролювати власні почуття і не дати їм взяти гору над здоровим глуздом. Завжди маєте спитати прямо: “Ти розповідаєш мені всі ці подробиці про свої плани й побоювання через те, що хочеш від мене як від фахівця оцінки твоєї ситуації та конкретних практичних рекомендацій чи тобі просто треба висловитися?”

Чому потрібне таке запитання? Бо не можна без прямого запиту з боку партнера лізти у його приватне життя зі своїми оцінками та порадами. Ким би не був ваш партнер: одним із ваших батьків, вашою дорослою дитиною, вашим близьким другом, чоловіком або дружиною. Коли людина розповідає вам про свої справи, але не просить прямо взяти в них у тій чи інший спосіб участі, це означає, що вона повністю перекладає відповідальність за ваші подальші дії на вас. Чому? Бо коли людина просить вас прямо щось для неї зробити, вона несе відповідальність за це і має бути вдячною за те, що ви для неї зробили. А якщо вона своїм оповіданням про свої справи та свій стан створює для вас умови, які спонукають вас щось для неї зробити, то вона знімає з себе відповідальність за ваші дії – вона ж не просила вас це щось робити, ви самі взялися, тож вона вам нічого не винна, їй немає за що вам дякувати. Якщо хтось у вашому оточенні постійно створює для вас такі імперативи своїми розповідями про особисті справи, варто замислитися над тим, що у вас із цією людиною рекетні стосунки: маніпулювання свідомістю є ознакою рекетних стосунків. Наприклад, дружина зображує бажання мати якусь конкретну коштовну річ, змушуючи чоловіка за власною ініціативою купити її для неї, але потім не дякує, бо “я ж тебе не просила, ти сам купив”. Так мати може вдавати важко хвору та немічну, щоб змусити дочку працювати на двох роботах і витрачати гроші лише на потреби матері. Слід пам’ятати, що рекетні стосунки завжди, без виключення закінчуються, врешті-решт, крахом та загибеллю партнерів – питання лише в тому, хто з них загине першим.

Тож, якщо так сталося, що ви не помітили, як надали астрологічну послугу під час приватної розмови, коли людина вас про це прямо не просила, усвідомте: ви взяли на себе відповідальність із власної ініціативи. Партнер вам не винен за цю послугу ні вдячного слова, ні гонорару. Слідкуйте за своєю поведінкою пильніше. Підвищуйте свій рівень кваліфікації. Ви можете почуватися сильно вмотивованим, але почуття не мають брати гору над самодисципліною. Самодисципліна – ось ознака фахівця високого рівня. Ніщо не має змусити вас чинити безвідповідально.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає