14 грудня – 18 грудня 2017

Із 06:18 14 грудня до 08:30 18 грудня 2017 фаза падаючого секстилю в Скорпыоні місячно-сонячного циклу. Період розслаблення і відпочинку, коли спокійно, у сприятливих умовах можна завершувати спільні із партнерами фінансові справи, питання спадщини, пошуки подолання кризи, питання сексуальних стосунків.
В цей час ми підбиваємо підсумки справ, що розпочалися місяць тому, і плануємо справи на наступний місяць.

Із 13 грудня інтелектуальні справи, що дещо пригальмувалися з початку грудня, жвавішають – нагадують про себе давні знайомі, ділові партнери, роботодавці. З’являються нові ідеї у галузі розумової діяльності та особистої творчості, що стосується інтелектуальних занять. В цей час виникають нові ідеї щодо того, як можна застосувати власні знання та навички спілкування для підвищення власних заробітків та покращення стосунків. Нижня кон’юнкція з Меркурія з Сонцем 13 грудня, 15 грудня точна кон’юнкція Венери з Меркурієм – до 14 березня 2018 успіх інтелектуальної діяльності, партнерства і прибутків тим чи іншим чином буде визначатися якістю вищої та спеціальної освіти, широтою свідомості, вмінням опановувати великі навчальні курси, знаннями у галузі філософії та юриспруденції, якістю світоглядних позиції, стосунками з іноземцями та подорожами з освітньою метою.

Дуже сприятливий для особистої творчості період, якщо ваша творчість має стосунок до наукових експериментів, передових технологій, прогресивних реформ, колективної роботи та клубного життя. В цей час ми отримуємо подарунки і підтримку з боку друзів, однодумців, винахідників, інженерів, оригінальних персон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає