10 грудня – 14 грудня 2017

Із 09:51 10 грудня до 06:18 14 грудня 2017 фаза падаючого квадрату в Діві місячно-сонячного циклу. Критичний, напружений період, коли доводиться докладати зусиль до повсякденної роботи, рутини, тонкої точної інтелектуальної праці, до підтримки здоров’я. Доводиться долати перешкоди, щоб довести до кінця спільні із партнерами фінансові справи, вирішити питання спадщини, подолати кризу, зробити щось матеріального характеру заради сексуальних стосунків.

Від того, як зараз вирішуються питання роботи, служби, здоров’я, побуту, залежить доля прибутків від партнерства, доля накопичень, доля сексуальних стосунків.

У стосунках і заробітках дуже напружений період, пов’язаний із необхідністю розгадувати загадки, прояснювати заплутані ситуації, розвінчувати містифікації та викривати брехню. Якщо ваші заробітки пов’язані з мистецтвом, філософією, міфологією, культурологією, історією, політологією, у вас буде дуже багато важкої роботи. Загалом в цей час необхідно пильнувати за тим, щоб не знижувався рівень внутрішньої чесності. Втрата реалістичного погляду на життя буде дорого коштувати: втрата прибутків, витрати на непотрібні речі, хибні оцінки, плутанина у стосунках. Точна квадратура Венера/Нептун 10 грудня.

10 грудня точний падаючий трин Меркурій/Уран: ми отримуємо дружню підтримку з боку винахідників, науковців, оригінальних персон під час знайомств, навчання та викладання, коротких подорожей. В цей час винагороджуються наші оригінальні думки, винаходи, інтелектуальні розробки, прогресивні ідеї.

Нижня кон’юнкція з Меркурія з Сонцем 13 грудня, 15 грудня точна кон’юнкція Венери з Меркурієм – до 14 березня 2018 успіх інтелектуальної діяльності, партнерства і прибутків тим чи іншим чином буде визначатися якістю вищої та спеціальної освіти, широтою свідомості, вмінням опановувати великі навчальні курси, знаннями у галузі філософії та юриспруденції, якістю світоглядних позиції, стосунками з іноземцями та подорожами з освітньою метою. Тож зараз варто займатися великим курсом навчальних програм, готуватися до навчання та викладання, видання власних рукописів, до подорожей, до вирішення юридичних питань. Із 23 грудня всі справи, пов’язані із цими питаннями, активізуються бурхливо та швидко розвиватимуться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає