Транзити в гороскопі України 17 травня – 9 червня 2021

17 травня – 9 червня 2021 транзитне Сонце рухається у 2 домі гороскопа України: “У нас завжди є час і гроші на те, що ми вважаємо по-справжньому важливим”. Девіз: “Я володію та зберігаю!” або “Я ловлю”. Нація в цілому і очільник держави мають справу з такими речами: особисті таланти і здібності, здоров’я як ресурс, особиста власність, повсякденні заробітки і прибуток, витрати і придбання, банківська система, природні ресурси.

Нація в цілому і очільник держави потрапляють в ситуації, де мають визначитися зі своїми цінностями і життєвою позицією, зробити самостійний відповідальний вибір “або – або”. Імперативні обставини вимагають брати на себе відповідальність і приймати самостійні рішення щодо заробітків і статків, джерела особистого прибутку, особистого майна, покупок, створення матеріальних форм, особистих талантів і здібностей, самооцінки, особистої система цінностей, особистої життєвої позиції. В цей період нас вмотивовує любов до звичної, знайомої роботи. Мета прагнень: забезпечити добробут на майбутнє і радіти від повсякденних прибутків і надбань. Задача: зберегти накопичення, пережити чуттєву радість. Небезпека: колупатися в своїх грядках замість розвивати свої таланти та здібності.

Що робити, щоб жити? Варто зміцнити те, що вже маємо. Варто використовувати власні таланти і здібності у тих сферах, які нам добре знайомі. Варто приділяти увагу своїм почуттям, насолоджуватися красою, розвивати грацію. Варто займатися практичними справам і співпрацювати. Варто між роботою і розвагами обирати роботу і не лінуватися, варто дотримуватися обіцяного. Важливо не зловживати солодощами і не переїдати. Важливо поважати в партнері особистість. Ревнощі через ставлення до партнера як до власності нашкодять як стосункам, так і статкам.

У державі у фокусі уваги опиняються виробництво харчів та інших матеріалів – спосіб, в який це робиться. У фокусі уваги банки, фінансові ресурси, матеріальні ресурси, багатство, економіка, національний продукт. Якісь суспільні цінності, те, що для суспільства є важливим, а також персони, яких нація оцінює високо, ставлення до національного багатства.

В суспільстві у центрі уваги професії, пов’язані зі збереженням загальних цінностей або просто з роботою на землі: сільське господарство, садівництво, операції з нерухомістю, архітектура, парки, сквери, гаї, продукти харчування, екзотичні фрукти, готельний бізнес, косметика, музика, живопис, мода, дорогоцінності, скульптура, антикваріат, банки, біржі, організація праці та розробка економічних теорій. А також представники професій, пов’язаних із давниною: історики, археологи, етнологи, ремісники.

В період 14 – 24 травня 2021 транзитне Сонце в квадратурі, що падає, до стеліуму в 6 домі. В цей час нація має справу з наслідками рішень очільників держави стосовно міжнародних відносин, законів міжнародного права, законодавства, вищої освіти, ідеології, релігії, філософії, ЗМІ, свободи слова, початкової освіти, закону про мову, транспорту, доріг, молоді, спорту, банків, витрат, природних ресурсів, партнерства і співробітництва, керівних посад. Це період гострої кризи у сфері малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, тонкої точної інтелектуальної праці, військової та державної служби. В цей час брак компетентності та відповідальності в минулому під час прийняття важливих рішень змушує нести відповідальність за вибори і вчинки. Це драматичний період, але він повторюється в цей час кожного року, і успіх вирішення поточних задач обумовлений рівнем еволюційного розвитку як нації в цілому, так і конкретних керівників держави.

З 3 травня до 4 червня активність української політичної нації спрямована на підтримку життя, забезпечення безпеки. Під загрозою знищення опиняється все, що пов’язане з національною культурою і традиціями, рідною землею, національною пам’яттю. Одним словом, українці мусять боротися за власну землю, відстоювати рідних, близьких, домівки, родини, батьків і дітей. Всі сили і професійна майстерність, військові здібності скеровані на захист найдорожчого в житті – батьківщини.

7 – 13 травня точна опозиція транзитного Марса до Урана України: революційна ситуація в сфері структур державної і будь-якої влади в України через необхідність захищати батьківщину, рідний край, домівку, родину, національну культуру і традиції.

13 – 20 травня точна опозиція транзитного Марса до Нептуна України: в сфері структур державної і будь-якої влади в України конкретні практичні зусилля фахівців спрямовані на розкриття обману, виявлення прихованих ворогів. Дуже гостра ситуація через необхідність захищати батьківщину, рідний край, домівку, родину, національну культуру і традиції.

16 – 22 травня точна зростаюча квадратура транзитного Марса до Асц України: різкий підйом національної самосвідомості через необхідність захищати батьківщину, рідний край, домівку, родину, національну культуру і традиції.

19 – 25 травня точний падаючий тнрин транзитного Марса до Плутона України на тлі точного зростаючого трину транзитного Плутона до Марса України: шалений підйом національної самосвідомості та бойової готовності української політичної нації через необхідність захищати батьківщину, рідний край, домівку, родину, національну культуру і традиції від зазіхань давнього потужного ворога українців.

З 4 червня до 19 липня активність української політичної нації спрямована на питання народжуваності та виховання. На спекуляції всіх видів, тому постають питання національної економіки у зв’язку з фінансовими спекуляціями. На все, що пов’язане з творчістю. Конкретні практичні зусиллі скеровані на розваги, задоволення,  насолоди, театри, кіно, спорт, світські заходи і вечірки, ігри. Активність проявляється щодо «вищого світу».

Із 1 квітня 2021 до 14 березня 2023 транзитний Юпітер у 12 домі гороскопу України. Пік аспекти 25 травня 2021 і 17 липня 2021. Що відбувається? (Юпітер в гороскопі України керує 9 домом і є у складі стеліуму за участі Сонця, Венери і Меркурія в 6 домі). Елітами в Україні є представники простого народу, а не аристократія, тому розвиток держави відбувається дуже повільно. В цей час народ дійшов до тої стадії неспроможності офіційної влади, котра ставить народ на межу фізичного виживання, – наступні два роки буде дуже багато страждання: важкі захворювання, бідність, ізоляція. Але саме в таких умовах голос Бога звучить як ніколи гучно і зрозуміло. Саме під час таких ситуацій страждання і відбувається еволюційний стрибок у свідомості народу, який відчуває нагальну потребу вирощувати власні цивілізовані еліти: виникає потреба підвищувати рівень культури, розвивати себе, виникає попит на якісну вищу освіту, на плекання моралі та на слідування високим ідеалам. Оскільки в Україні державна та виконавча влада повністю залежні від прагнень простого народу, популяції в цілому, населення (потужний Місяць-одинак у Водолієві в опозиції до Сонця/Меркурія/Венери/Юпітера; диспозитор Місяця та Сатурна Уран в 10 домі в ангулярі), то під час транзиту Юпітера по 12 дому, де розташований Місяць, у народу виникає величезна потреба в шляхетному освіченому щедрому і щирому керівництві державою – народ, наляканий неспроможністю неосвіченої пихатої влади, втрачає до неї довіру. Жоден керівник держави не утримається при владі в нашій державі, якщо втратить щиру любов і підтримку народу. Законодавство в Україні, перш за все, має забезпечувати сприятливі умови для працівників, має бути скерованим на підтримку малого та середнього бізнесу (6 дім – це робітники по найму, службовці, військові, учителі, лікарі на відміну від 10 дому промисловців і олігархів). Правда, аспекти Юпітера в гороскопі України вказують і на те, що і за поганого законодавства нарід буде виживати своїми силами, але розвитку держави не буде, нарід знаходить можливість працювати і розв’язувати повсякденні задачі, в тому числі й задачі, пов’язані зі здоров’ям нації (Юпітер і Венера в стеліумі сильно пом’якшують всі негаразди, дають надію та віру). Під час транзиту Юпітера по 12 дому ця здатність народу проявляється повною мірою. І тут буде дуже багато щасливих збігів обставин, щедрі аванси і подарунки долі, опіка з боку розвинутих держав і можливість відновити справедливість за законами міжнародного права. Над вдосконаленням законодавства необхідно постійно трудитися, бо законодавство у нашому випадку слугує інструментом, що забезпечує самовираження нації в роботі та гарне здоров’я. Закони в України мають бути чітко сформульовані, з добре пропрацьованими деталями. Видавнича справа в Україні та сфера вищої освіти мають бути високорозвинені. Все це буде розвиватися, бо немає іншого виходу у народа, що прагне здолати саморуйнування і вибратися з бідності.

Наступні два роки розширення можливостей для української політичної нації відбуватиметься саме через реалізацію аспектів 12 дому в гороскопі України. В історії сучасної незалежності ми вже переживали цей транзит: 1) весна1997 – весна 1999 2) весна 2009 – весна 2011.

Олексій Панич: “Тактика Зеленського – гучно “стукатися” в НАТО, попри провали внутрішньої політики і відвертий відступ особисто Сонцеликого від верховенства права – майже безпрограшна.З одного боку, без послідовних демократичних реформ в НАТО все одно не візьмуть (і в Кремлі це чудово розуміють – тому там ніякого серйозного алярму бути не може, лише чистий піар у відповідь на піар з Києва).З іншого боку, українські патріоти в захваті: навіть якщо не вийде, “але ж хотів”! І спробуйте його в цьому не підтримати. Бутафорія на марші”. Особливо яскраво цей марш проявить себе в період 6 травня – 5 серпня 2021, з піками активності навколо 25 травня і 17 липня. Символізм опозиції транзитного Юпітера до натального Сонця: “Для нації в цілому й для очільника держави зокрема відчиняються двері нових можливостей, щоб творчо виразити себе, проявити такі власні якості лідера: компетентність, відповідальність, вміння керувати й вести за собою”. Що відбувається? Виникають імперативні обставини, що не залежать від намірів і волевиявлення, у сфері малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, тонкої точної інтелектуальної праці, державної та військової служби. У цій же сфері відкриваються нові можливості. Тут персони й держави, більш розвинені та заможні, виступають в ролі учителя, наставника, мецената, спонсора, покровителя для нації в цілому і для очільника держави зокрема. Події, що відбуваються в цій сфері, змушують націю в цілому й очільника держави зокрема скористатися щасливим збігом обставин і опікою долі й знаменитих персон, щоб запобігти саморуйнуванню. Успіх, удача, щасливий збіг обставин дають можливість викрити та знешкодити таємних ворогів, діяльність підривних служб ворожої держави та п’ятої колони, прояснити заплутані ситуації, викрити брехню; полегшити страждання важко хворих, біженців, вигнанців суспільства, ув’язнених, полонених, жебраків, безхатченків. Наскільки ефективною буде активність нації в цілому й очільника держави зокрема у розв’язанні цих питань, визначається творчими здібностями нації в цілому та її очільника зокрема, компетентність, відповідальністю, здатністю самостійно приймати важливі рішення, робити самостійний вибір “або-або”, керувати й контролювати. В результаті ця активність позначиться на таких сферах життя держави: стосунки з іншими країнами та іноземцями, законотворчість, юриспруденція, можливість подорожувати, вища та спеціальна освіта, видавнича справа, туризм, охорона здоров’я, військова та державна служба, тонка точна інтелектуальна праця, малий і середній бізнес. Чому йдеться про широкі можливості для України саме зараз? Це пов’язане з тим, що влітку 2015 року (кон’юнкція транзитного Юпітера по натальному стеліуму Юпітер/ретро Меркурій/ретро Венера/Сонце) для України відкрилися нові горизонти. Популярність, удача і друзі зміцнили вашу впевненість нації в цілому та її очільників зокрема. З’явилося багато шансів добитися щастя, за умови, що нація в цілому та очільники держави зокрема мають необхідні для творчого розвитку здібності: компетентність, самостійність, сила волі, лідерство, відповідальність. Зараз, влітку 2021, нація в цілому та її очільники зокрема, перебувають в ситуації, коли досягнення попередніх шести років починають приносити свої плоди. В цей час Україна отримує опіку, підтримку, щасливі можливості, щедрі аванси, подарунки долі, везіння в нагороду за те добро, що зробила свідома частина її населення у напрямку розвитку, у напрямку здійснення законів міжнародного права, у напрямку підвищення якості освіти, у напрямку шляхетності та віри у високі ідеали. Влітку 2021 Україна перебуває на піку можливостей, що відкрилися перед нею для розвитку, і вона має зробити вибір: або скористатися новими можливостями й продовжувати розвиток вбік цивілізованості – або наступні 6 років просто витрачати те, що було досягнуто у попередні шість років, і спостерігати, як шагреневий шматочок щасливих випадків і незаслуженого везіння с кожним днем скорочується в розмірі. “Або – або”, жорсткий однозначний вибір. Всидіти на двох стільцях не вдасться.

З січня 2021 до березня 2022 транзитний Плутон точно на куспіді 11 дому гороскопа України. Що відбувається? Драматичні події в сфері співробітництва, союзів, партнерства, відвертого протистояння та війни каталізують процес глибокої трансформації в таких сферах: інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання. Тут все руйнується, глибоко змінюється. Все, що не є життєздатним, перетворюється на попіл. Але транзитний Сатурн приблизно з лютого 2020 увійшов до 11 дому, і на пустому місці, на цьому згарищі почали відбудовуватися нові владні структури, в 11 домі транзитний Сатурн залишатиметься до весни 2022. На що вплинуть ці процеси трансформації? З одного боку, Україна в цих ситуаціях залежить від інших держав, але, з іншого боку, саме в них Україна відроджується до життя, як Фенікс із попелу. Нехай важко, трудно, але іншого шляху подолати смертельну небезпеку і відновитися до життя немає. Тож дуже важкі випробування держави на міцність під час розриву партнерських стосунків, війн та створення союзів призводять до екстремальної ситуації, глибокої психологічної та економічні кризи, з’являється загроза банкрутства, борги. Постає необхідність отримати допомогу з боку інших держав, брати кредити, відновлюватися після руїни. Тож наслідком подолання кризи буде вступ до союзу з розвиненими державами та/або відстоювання справедливості у суді,. При цьому необхідність протистояти відвертому ворогові, воювати, будувати тонкі стратегії, розвивати мистецтво дипломатії залишається, загроза з боку агресивної сусідньої держави є постійною, доки не зміниться ідеологія самої цієї держави-агресора. Партнерські відносини України з іншими країнами, вступ України в союз – це наслідок її пошуків виходу із кризи, наслідок війни, наслідок протистояння.

Плутон в 7 домі в гороскопі України: відбувається війна, відверте протистояння, де Україна – могутній ворог. Ми взаємодіємо з іншими державами на принципі «ти – мені, я – тобі», співробітничаємо, створюємо союзи, воюємо, відновлюємо справедливість в суді, використовуємо дипломатія та мистецтво. Плутон в квадратурі, що розходиться, до Місяця в 12 домі: після здобуття Незалежності 24 серпня 1991 українська нація перебуває у стані давньої війни з агресором Московією і відроджується до життя після важких травм завдяки партнерськім та союзницькім відносинам з розвиненими потужними державами. Виклик, що стоїть перед українською нацією, полягає в тому, що вона має перейти від стратегії виживання, яка стала звичною за часів бездержавності, до стратегії розвитку. У спадок від свого колоніального минулого українська нація отримала такі програми підсвідомості, що спричиняють саморуйнування: недовіра до власної держави, сприйняття керівництва держави як апріорі ворожого, патерналізм, ірраціональна віра в дива, дитяча наївність у питаннях державотворення, відчуття самотності в світі та покинутості напризволяще. Принцип Плутона пов’язаний із фанатизмом, одержимістю, безликістю, колективними ідеями та ідеалами. І квадратура Плутон-Місяць в гороскопі України – це, безумовно, войовничий аспект і він говорить про те, що народ України готовий стояти на смерть за ідею звільнення від гніту, за ідею вільного самовизначення, за ідею незалежності власної держави. Цей аспект в гороскопі України такий самий, як і в гороскопі Угорщини. В гороскопі демократичної Польщі ми бачимо квадратуру Місяць-Марс. Народні очікування в цих державах великі, й нарід готовий боротися за досягнення своїх цілей. Будь-яке керівництво, котре буде ігнорувати прагнення такого народу, сильно ризикуватиме, а іноземна держава, яка образить польський, угорський або український народ, пожалкує про це (див. М. Бейджент, Н.Кемпіон, Ч.Харві «Світова астрологія», М.: Ліга незалежних астрологів, 1999).


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає