Транзити в гороскопі України 9 червня – 27 червня 2021

9 – 27 червня 2021 транзитне Сонце рухається у 3 домі гороскопа України: ““Кого Бог покарати хоче, в того розум забирає”. Девіз: “Я думаю. Я маю сумніви”. Нація в цілому і очільник держави мають справу з такими речами: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. Нація в цілому і очільник держави потрапляють в ситуації, де мають визначитися зі своїми зв’язками та співрозмовниками, зробити самостійний відповідальний вибір “або – або” щодо найближчого оточення і джерела інформації. Імперативні обставини вимагають брати на себе відповідальність і приймати самостійні рішення щодо свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, доріг, транспорту, торгівлі, спортивних занять. В цей період нас вмотивовує любов до знань, цікавість. Мета прагнень: пізнавати світ і себе та усвідомлювати відмінності. Задача: піддавати все сумніву, щоб відрізнити маячню від істини. Небезпека: перетворитися на бездушного раціоналіста.

Що робити, щоб жити? Бути допитливим і радіти від навчання і посередництва. Прагнути дізнаватися нове і усвідомлювати різноманіття. Критично підходити до будь-якої інформації, сумніватися, щоб відрізнити вигадку від істини. Аналізувати, розбираючи деталі цілісного. Критикувати, піддавати сумніву навіть те, що століттями вважалося недоторканим. Вивчати нове і сповіщати світ про це. Бути дотепною, розумною, хитрою людиною. Самостверджуватися за рахунок розуму, критичного погляду, логіки та інтелектуального підходу до всього. Шукати цікаві комбінації, проявляти незалежність і самостійність мислення. Розвивати ерудицію та пластичність мислення. Рухатися, знайомитися, спілкуватися. Дотримуватися правил гри. Раціоналізувати і класифікувати. Слід пам’ятати: закони життя ґрунтуються не лише на природничих науках, а і на метафізиці. За зразок слід брати великих мислителів і вчених-універсалів.

У державі у фокусі уваги опиняються ЗМІ, журналісти, аналітики, посередники, біржові маклери, торговці, навчальні заклади, учні, студенти, молодь. Всі комерційні заняття, що потребують спілкування: журналістика, видавнича справа, торгівля книжками, робота редактора, продавця, кореспондента, перекладача, репортера, педагога. Математики, філологи, літературознавці. Транспорт, дороги.

В період 14 – 18 червня 2021 транзитне Сонце в квадратурі, що падає, до Марсу в 6 домі. В цей час нація має справу з наслідками рішень очільників держави стосовно армії, оборони, зброї, військової служби, вояків, податківців, рятувальників, пожежників, будівельників, спортсменів. Це період гострої кризи у сфері малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, тонкої точної інтелектуальної праці, військової та державної служби. В цей час брак компетентності та відповідальності в минулому під час прийняття важливих рішень змушує нести відповідальність за вибори і вчинки. Це драматичний період, але він повторюється в цей час кожного року, і успіх вирішення поточних задач обумовлений рівнем еволюційного розвитку як нації в цілому, так і конкретних керівників держави.

З 4 червня до 19 липня активність української політичної нації спрямована на питання народжуваності та виховання. На спекуляції всіх видів, тому постають питання національної економіки у зв’язку з фінансовими спекуляціями. На все, що пов’язане з творчістю. Конкретні практичні зусиллі скеровані на розваги, задоволення,  насолоди, театри, кіно, спорт, світські заходи і вечірки, ігри. Активність проявляється щодо «вищого світу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає