Транзити в гороскопі України 12 лютого – 5 квітня 2021

Транзитне Сонце рухається у 12 домі гороскопу України: ми в зоні хаосу. Нація в цілому і очільник держави мають справу з тим, що руйнує державу зсередини: агенти впливу ворожої держави, діяльність “5 колони”. Головна тема періоду: мрії і сподівання, сліпі надії, міфологія. У центрі уваги опиняються різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Ми зайняті розгадуванням загадок, проясненням заплутаних ситуацій, викриттям брехні, виявом таємних ворогів, здійсненням чогось корисного для важкохворих, знедолених, безхатченків, засуджених, божевільних.

У державі у фокусі уваги опиняється все, що частково або цілком зберігається у таємниці. Привертають увагу лікарні, монастирі, закриті навчальні заклади, тюрми та місця вимушеного або добровільного усамітнення. У центрі уваги суспільства – те, що підриває порядок, і ті, хто підтримує цей підрив, – таємні, підпільні об’єднання та партії. Також у центрі уваги окультні та містичні аспекти філософії та релігії.У суспільстві актуальні такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис, кінематографія. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Більше уваги приділяється сферам, пов’язаним з хімічною промисловістю. Привертають увагу парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

Транзитний Марс із 26 лютого до 4 квітня 2021 у 2 домі гороскопа України: захисту потребують цінності українців – як матеріальні, так і моральні. Активність української політичної нації проявляється у таких сферах: особисте майно громадян, здоров’я як ресурс, природні ресурси країни, заробітки і статки громадян, джерело особистого прибутку, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція. Боротьба точиться у таких сферах як банки, фінансові ресурси, матеріальні ресурси, багатство, економіка, національний продукт. Захисту потребують якісь суспільні цінності – те, що для суспільства є важливим, а також персони, яких нація оцінює високо. В конкретних практичних діях громадян проявляється ставлення до національного багатства. Боротьба і активні конкретні практичні дії скеровані на те, щоб забезпечити добробут на майбутнє і радіти від повсякденних прибутків і надбань. Люди активно діють, щоб зберегти накопичення, радіти повсякденним прибуткам. Небезпека: колупатися в своїх грядках замість розвивати свої таланти та здібності, замість самостійно заробляти; або переживати лише у спогадах.

Варто застосовувати свою професійну майстерність і бійцівські якості для того, щоб зміцнити те, що вже маємо. Варто активно використовувати власні таланти і здібності у тих сферах, які нам добре знайомі. Варто ід час активних дій приділяти увагу своїм почуттям, слідкувати за тим, щоб дії були красивими, граційними. В суспільстві стають актуальними професії, пов’язані зі збереженням загальних цінностей або просто з роботою на землі: сільське господарство, садівництво, операції з нерухомістю, архітектура, парки, сквери, гаї, продукти харчування, екзотичні фрукти, готельний бізнес, косметика, музика, живопис, мода, дорогоцінності, скульптура, антикваріат, банки, біржі, організація праці та розробка економічних теорій. А також професії, пов’язані з давниною: історики, археологи, етнологи, ремісники.

21 лютого точна квадратура транзитного Марса до Місяця України: народні хвилювання через відчуття хаосу в країні. Населення дезорієнтоване. Настрій пригнічений, люди бояться важких захворювань, обману, “тюрми”.

25 лютого точна квадратура транзитного Марса до Меркурія України: ситуація в країні нервова, метушня, суперечки, хибні розрахунки, конфлікти і помилкові дії, обумовленні браком знань та професіоналізму.

25 лютого точна квадратура транзитного Марса до Юпітера України: конфлікти через неможливість виконати власні надмірні вимоги і очікування, агресія і дратівливіть в суспільстві. Гостра криза в сфері законодавтсва. Фальшиві уявлення про успіх і багатство призведуть до конфліктів із тими, чиї можливості більші, із тими, на чиєму боці закон. Всі авантюристські проекти терпітимуть поразку. Легковажні та непрофесійні дії призведуть до величезних фінансових та репутаційних втрат. Через активне намагання здаватися більш фаховим і сильним, ніж є, будуть великі проблеми зі здоров’ям.

28 лютого точна квадратура транзитного Марса до Венери України: втрати і поразки через брак цивілізованості і фаховості. 6 березня точна квадратура транзитного Марса до Сонця України: брак компетентності і фаховості призводить до гострих конфліктів із тими, хто є лідерами і авторитетами. Через неадекватні дії можна втратити керівну посаду. Небезпека аварій, нещасних випадків, гострих захворювань.

З 23 жовтня 2020 транзитний Сатурн, з 25 листопада 2020 транзитний Юпітер, з 21 лютого 2021 транзитний Плутон в 11 натальному домі гороскопу України.

Юпітер в гороскопі України керує 9 домом і є у складі стеліуму за участі Сонця, Венери і Меркурія в 6 домі. Це означає, що елітами в Україні є представники простого народу, а не аристократія, тому розвиток держави відбувається дуже повільно. За таких умов народ має дійти до тої стадії неспроможності офіційної влади, котра ставить народ на межу фізичного виживання, і після цього відбувається еволюційний стрибок у свідомості народу, який викликає стійку потребу вирощувати власні цивілізовані еліти: виникає потреба підвищувати рівень культури, розвивати себе, виникає попит на якісну вищу освіту, на плекання моралі та на слідування високим ідеалам. В Україні державна та виконавча влада повністю залежні від прагнень простого народу, популяції в цілому, населення (потужний Місяць-одинак у Водолієві в опозиції до Сонця/Меркурія/Венери/Юпітера; диспозитор Місяця та Сатурна Уран в 10 домі в ангулярі). Жоден керівник держави не утримається при владі в нашій державі, якщо втратить щиру любов і підтримку народу.

Законодавство в Україні, перш за все, має забезпечувати сприятливі умови для працівників, має бути скерованим на підтримку малого та середнього бізнесу (6 дім – це робітники по найму, службовці, військові, учителі, лікарі на відміну від 10 дому промисловців і олігархів). Правда, аспекти Юпітера в гороскопі України вказують і на те, що і за поганого законодавства нарід буде виживати своїми силами, але розвитку держави не буде, нарід знаходить можливість працювати і вирішувати свої повсякденні задачі, в тому числі й задачі, пов’язані зі здоров’ям нації (Юпітер і Венера в стеліумі сильно пом’якшують всі негаразди, дають надію та віру). Над вдосконаленням законодавства необхідно постійно трудитися, бо законодавство у нашому випадку слугує інструментом, що забезпечує самовираження нації в роботі та гарне здоров’я. Закони в України мають бути чітко сформульовані, з добре пропрацьованими деталями. Видавнича справа в Україні та сфера вищої освіти мають бути високорозвинені.

В 11 домі в гороскопі України – управитель 10 дому Сатурн ретроградний у Водолієві. Це означає, що найбільш прийнятна форма правління в державі для України – парламентська республіка. Українська нація легше досягатиме своєї мети за такої форми правління. Також полегшує досягнення мети партнерство з більш далекими державами та дружніми націями. Держава розвиватиметься хорошими темпами, якщо керівництво спиратиметься на науку, передові технології, вчасно запроваджуватиме прогресивні реформи. Українська нація достягне мети, якщо створить надійні (Сатурн) дружні зв’язки з іншими державами у галузі науки, авіації, автомобільній промисловості, електроніки, електроенергії, атомної енергетики, вищої або спеціальної освіти (Сатурн в Водолієві). В ідеалі це вказує на мудрі й сучасні інститути управління державою. Є небезпека того, що державна влада України може бути настільки закоснілою, архаїчною, авторитарною й зацикленою на владі як такій, що здатна “задушити” виконавчу владу та самоврядування на місцях, позбавивши їх свободи самостійно приймати закони. Державна влада в окремі моменти (за відповідних транзитах вищих планет до Сонця та МЦ) готова пожертвувати ідеалами майбутнього заради стабільності влади. Тому в державі Україна інститути влади можуть бути дуже дисциплінованими та розумними, а можуть бути нетерпимими, екстремістськими, проявляти тенденції до протекціонізму, ізоляціонізму, створенню «залізних занавісок». Український Сатурн у Водолієві вказує на чіткий і десь жорсткий принцип взаємозалежності та взаємообмеження законодавчої, виконавчої та судової влади (Сатурн управитель МЦ), трин Сатурна до Марсу в 6 домі вказує на сприятливі можливості для зміцнення позицій малого та середнього бізнесу завдяки «розумному» (Водолій) законодавству. Малий та середній бізнес мають бути основою економіки України – це запорука процвітання нації та держави (трин Марс/Сатурн). Під час транзиту Юпітера по 11 дому гороскопа України відбуваються такі події: виникає необхідність долучати освічених людей, знаменитостей місцевого масштабу, юристів, духовних наставників, меценатів, капіталістів до вирішення питань, що постають у галузі охорони здоров’я, малого й середнього бізнесу, військової та державної служби, тонкої точної інтелектуальної праці (Юпітер в гороскопі України в 6 домі). Активність цих людей проявлятиметься в галузі парламентаризму, наукових розробок, колективної роботи, виконавчої влади (транзитний Юпітер в 11 домі гороскопа України). Це позначиться на таких галузях: законотворчість, юриспруденція, міжнародне право, вища освіта, видавнича справа, релігія, система вірувань, філософія, світоглядні позиції, пропаганда, реклама, стосунки з іноземцями, туризм (Юпітер в гороскопі України управитель 9 дому).

2020 – 2021 роки – це період обертання Сатурну для України. Що відбувається? Вкрай важливі для суспільства, доленосні події в таких сферах: інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання. В цей час колективне несвідоме перебуває у стані депресії, спричиненої страхом втратити державність, не встигнути відбутися та здійснити амбітні цілі, панує страх не утвердитися Україні в світі в якості притулку для українців, де вони почуваються захищеними і у спокої. Цей страх буквально змушує мобілізувати всі внутрішні резерви та йти за межі власних обмежень, долати будь-які перешкоди, рухатися до мети з такою швидкістю, на яку лише здатні. В колективному житті на передньому плані опиняються люди, що здатні вибудовувати стратегії зміцнення державності. Цей час – поворотна точка в історії держави. Колективне несвідоме в цей час засвоює уроки важкого досвіду в школі болючих ударів. В державі здійснюється обряд переходу населення від стратегії виживання до стратегії розвитку. Завершується період вимог до керівника держави, який один несе відповідальність за все, що відбувається, і починається період усвідомлення власного обов’язку перед державою – перехід від залежності до свободи. Нарід звик жити під опікою Президента. А тут потреба у Президенті як опікуні відпадає. В якомусь сенсі нарід створює сам для себе державу, щоб самотужки забезпечити собі благополуччя. Вирішується питання у колективному несвідомому: «Хто керує нашим життям?» Українська політична нація розпрямляє плечі та встає гордо і прямо, щоб вільно рухатися вперед. Натальне положення Сатурну в гороскопі України вказує на те, що державний устрій в Україні – парламентська республіка.Обертання Сатурну – це завжди період незабутнього стресу. Кульмінаційний момент в ньому наступає за 12-18 місяців до фактичного контакту Сатурна зі своїм натальним положенням, тобто в Україні цей момент – вересень 2018 – квітень 2019. Колективне несвідоме затикається з тим, що йому не вдається далі перекладати власну провину на обставини або на якихось конкретних персон. Щоб вийти з глухого кута, в якому опинилося суспільство, доводиться суспільству брати провину за те, що відбулося, на себе і добровільно брати на себе нові обов’язки, формувати нове розуміння обов’язку громадянина перед державою. Це дуже важливий період, він знаменує початок нового життя, яке буде більш вільним, в якому можна діяти більш ефективно – прямо пропорційно тій мірі щирості, з якою приймається ревізія розуміння власного обов’язку.З початку 2021 року в Україні відбуваються глибокі трансформації в таких сферах: інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання. Тут все руйнується, глибоко змінюється. Все, що не є життєздатним, перетворюється на попіл (транзит Птутона в 11 домі гороскопа України). Водночас на пустому місці, на цьому згарищі починають відбудовуватися нові владні структури (транзитний Сатурн в 11 домі гороскопа України).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає