Фаза ретроградності Марса 2022 року

Марс рухається ретроградно відносно спостерігача з Землі з 30 жовтня 2022 (26 градус Близнят) до 13 січня 2023 (9 градус Близнят). В гороскопі України в цей час Марс перебуває у 3 і 2 домах: з 30 жовтня 2022 у 26 градусі в 3 домі рухається ретроградно та 1 грудня 2023 повертається у 2 дім. 27 лютого 2023 Марс в прямому русі заходить в 3 дім, де рухатиметься до 7 квітня 2023.

Транзитний ретроградний Марс в гороскопі України у 2022 - 2023 році
Транзитний ретроградний Марс в гороскопі України у 2022 – 2023 році

Таким чином, з 14 серпня 2022 до 27 вересня 2022 транзитний Марс у 2 домі. З 27 вересня до 1 грудня 2022 він у 3 домі. З 1 грудня 2022 до 28 лютого 2023 – у 2 домі. І з 28 лютого до 7 квітня 2023 знову у 3 домі.

Тож, в період з 14 серпня 2022 до 27 вересня 2022 і в період з 1 грудня 2022 до 28 лютого 2023, поки транзитний Марс у 2 домі, у державі опиняються під загрозою і потребують захисту та професійної майстерності такі галузі: виробництво харчів та інших матеріальних предметів, банки, фінансові ресурси, матеріальні ресурси, багатство, економіка, національний продукт. Захисту потребують якісь суспільні цінності й те, що для суспільства є важливим, а також персони, яких нація оцінює високо. В конкретних практичних діях, скерованих на конкретний результат, українська політична нація проявляє своє ставлення до національного багатства. В суспільстві високої активності очікують від людей тих професій, що пов’язані зі збереженням загальних цінностей або просто з роботою на землі. Це майстри в галузі сільського господарства, садівництва, будівельники, архітектори, майстри з облаштування та захисту парків, скверів, гаїв; професіонали в галузі харчових продуктів, професіонали в галузі готельного бізнесу; професіонали в питаннях косметики; професійні музиканти, живописці; професіонали в галузі моди; ювеліри, скульптори, антиквари, банкіри, біржовики, фахівці в питаннях організації праці та розробки економічних теорій. А також майстри свого діла в професіях, пов’язаних з давниною: історики, археологи, етнологи, ремісники.

В період з 27 вересня до 1 грудня 2022 і в період з 28 лютого до 7 квітня 2023, коли транзитний Марс у 3 домі, підвищеної професійної активності та боротьби в суспільстві очікують від мислителів та вчених-універсалів. Перемога в захисті інтересів держави визначає активність інтелектуалів, посередників, торговців, комбінаторів, аналітиків, журналістів. перемога у боротьбі на боці того, хто має високу якість мислення, хто критично дивиться на речі. Переможця вирізняє здібність до точного тонкого аналізу, вміння комбінувати, здатність незалежно і самостійно мислити. Ефективно діє той, хто систематизував свої знання. Для майстрів свого діла, професіоналів це період багатьох розмов, листів і телефонних дзвінків, метушні, біганини та коротких подорожей. Доводиться водночас займатися кількома справами. Це важливий в професійному сенсі період для посередників, торговців, біржових маклерів, поліграфістів, видавців, книготорговців, журналістів, репортерів, кореспондентів, перекладачів, лекторів, викладачів, математиків, філологів, літературознавців, аналітиків. У боротьбі переможе той, у кого вища якість інтелекту, кращі аналітичні здібності, домінує раціональне мислення, логіка, хто має якісні знання, хто навчає і навчається, хо добре міркування, хто має хист до спілкування, у кого є корисні знайомства, хто легкий на підйом і вправний у короткотривалих подорожах. У державі особливого захисту потребують торгівля, транспорт, ЗМІ, свобода слова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає