Новий цикл Марс/Юпітер 2022

цикл Марс/Юпітер починається приблизно 13 травня 2022, точна кон’юнкція у 4 градусі Овна 29 травня 2022

Цикли Марса з зовнішніми планетами мають явно велике значення. Один з них, який заслуговує особливої уваги через його велике значення для дослідження повсякденного політичного життя, – цикл Марс-Юпітер. Цикл пов’язаний із необхідністю захищати власні інтереси політичної нації від зовнішнього агресора шляхом об’єднання з тими політичними націями, які мають вищий рівень економічного та правового розвитку і відповідно більше можливостей для захисту законів справедливості. Під час розгортання цього циклу політична нація має можливість опанувати великий курс навчальних програм, що забезпечують підвищення рівня майстерності в таких галузях як військова служба, озброєння, поліція, митниця, рятувальні служби, спорт, будівництво, робота з механізмами і тонкими інструментами, хірургія. Цикл, крім цього, пов’язаний із «законною діяльністю». Джон Нейлор зауважив, що аспекти 90 і 180 майже завжди збігаються з періодами криз і конфліктів із законодавством і в законодавчій сфері загалом, коли є тенденція до блокування законопроєктів, або ж уряди у зв’язку з законопроєктами стикаються зі складнощами. Тривалість циклу два роки і три місяці.

Нинішній цикл Марс/Юпітер починається приблизно 13 травня 2022, точна кон’юнкція у 4 градусі Овна 29 травня 2022. Точна квадратура, що зростає, відбудеться 23 травня 2023 року, точна опозиція – 28 жовтня 2023, точна квадратура, що падає, – 27 лютого 2024. Цикл завершується 22 липня 2024, точна кон’юнкція Марс/Юпітер у 17 градусі Близнят 14 серпня 2024 року.

Що відбувається зараз, 28 травня 2022? Українська політична нація захищає свої інтереси в ситуації гарячої фази війни з відвертим ворогом України РФ. Події, що відбуваються в сфері військової та державної служби, малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, початкової освіти, тонкої точної інтелектуальної праці, інформації змушують громадян України активно діяти в інтересах української політичної нації в таких сферах: лікарні, госпіталі, закриті навчальні заклади, добровільна чи вимушена еміграція, перебування на відстані від рідних місць. Вимушені зберігати в таємниці свою активну діяльність – частково чи повністю. Захист інтересів української політичної нації змушений відбуватися в умовах, що підривають чинний порядок в Україні. Боротьба українців ведеться з тими, хто підтримує цей підрив – таємними, підпільними спілками та партіями. В цей час активні дії українців стикаються з окультними й містичними аспектами філософії та релігії в Україні. Ця ситуація триватиме до середини червня 2022, після чого вона зміниться: українська політична нація проявить свою войовничість та професійну майстерність в таких сферах як відвертий захист власних інтересів української політичної нації, реалізація національного міфу українців, відверті активні дії на користь української політичної нації. В цей час нація переживає піднесення, самоусвідомлює свою ідентичність, відчуває приплив сил, сміливість, вона добре озброєна і почувається господарем власної долі. Вона привертає увагу до себе власними діями. Перебуває ніби на сцені в світлі прожекторів на світовій арені. В цей час має свободу відверто чинити на власний розсуд, ризикувати, робити щось авангардне, неочікуване.

Як це позначиться на життя українців? Відбудуться події в сфері міжнародного права і міжнародної торгівлі. Відбудуться події в особистому житті українців, де чітко і ясно усвідомлюються інтереси українців і необхідність їх відстоювати.

Початок циклу Марс/Юпітер в Овні супроводжується такими важливими для України подіями як ідеологічна і всебічна матеріальна підтримка розвиненими країнами Західної культури України як частини Західної цивілізації. На фазі кон’юнкції циклу Марс/Юпітер на рівні видимих всім полій ця допомога залишається для більшості учасників і спостерігачів невидимою. Але вже в середині липня 2022 перші матеріальні прояви цього єднання української професійної майстерності з благодатними можливостями Заходу являть себе світові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає