17 березня 2022

З серпня 2021 до серпня 2038 транзитний Плутон рухається у 11 домі гороскопа України. Що відбувається? Драматичні події в сфері співробітництва, союзів, партнерства, відвертого протистояння та війни актуалізують процес глибокої трансформації в таких сферах: інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання. Тут незворотне руйнується все нежиттєздатне, а те, що лишається незруйнованим, глибоко змінюється. Все, що не відповідає втіленню ідеалів свободи, незалежності, модернізації, прогресивного реформаторства, розвитку науки, ідеалам гуманізму, – перетворюється на попіл.

Нація в період січня 2021 – жовтня 2022 переживає глибокі потрясіння, жахливі випробування. Після яких відроджується до життя, зцілюється – колектив як єдиний організм, українська політична нація переживає несамовиту фазу самолікування, щоб потім знову відчути себе здоровою.З одного боку, Україна в цих драматичних, глибоко трагічних ситуаціях залежить від інших держав: від їхньої ролі союзників України в війні, від їхньої військової, фінансової, людської допомоги. Україна перебуває в край важкій екстремальній ситуації, переживає глибоку психологічну травму та економічну кризу. І наслідком подолання цієї трагедії та кризи буде вступ України до союзу з розвиненими державами та відновлення справедливості у суді. При цьому необхідність протистояти відвертому ворогові, воювати, будувати тонкі стратегії, розвивати мистецтво дипломатії залишається назавжди, тобто, доки ворожа держава не припинить існування в тому вигляді, в якому вона є. Загроза з боку цієї агресивної сусідньої держави буде постійною, доки не зміниться ідеологія самої цієї держави-агресора. Партнерські відносини України з іншими країнами, вступ України в союз — це наслідок її героїчної оборони, несамовитої боротьби, нечуваної відваги і видатних військових здібностей.

про символізм Плутона в 7 домі в гороскопі України: війна, відверте протистояння, де Україна – могутній ворог. Плутон в квадратурі, що розходиться, до Місяця в 12 домі: після здобуття Незалежності 24 серпня 1991 українська нація перебуває у стані давньої війни з агресором Московією і відроджується до життя після важких травм завдяки партнерськім та союзницькім відносинам з розвиненими потужними державами. Виклик, що стоїть перед українською нацією, полягає в тому, що вона має перейти від стратегії виживання, яка стала звичною за часів бездержавності у складі СРСР, до стратегії розвитку за часів реальної незалежності від Московії. У спадок від свого колоніального минулого українська нація отримала такі програми підсвідомості, що спричиняють саморуйнування: недовіра до власної держави, сприйняття керівництва держави як апріорі ворожого, патерналізм, ірраціональна віра в дива, дитяча наївність у питаннях державотворення, відчуття самотності в світі та покинутості напризволяще.

Жорстокий напад на Україну, який Московія здійснила 24 лютого 2022, розбудив в українцях незламний дух оборонців своєї землі і свободи. Московський ворог зіткнувся із фанатизмом, одержимістю, безликістю захисників України – носіїв колективної ідеї української державності та ідеалу свободи, незалежності, належності українців до культури європейської цивілізації. І квадратура Плутон-Місяць в гороскопі України – це, безумовно, войовничий аспект і він говорить про те, що народ України готовий стояти на смерть за цю ідею вільного самовизначення, за ідею незалежності власної держави. Цей аспект в гороскопі України такий самий, як і в гороскопі Угорщини. В гороскопі демократичної Польщі ми бачимо квадратуру Місяць-Марс. Цитата з підручника астрології: «Народні очікування в цих державах великі, а нарід готовий боротися за досягнення своїх цілей. Будь-яке керівництво, котре буде ігнорувати прагнення такого народу, сильно ризикуватиме, а іноземна держава, яка образить польський, угорський або український народ, пожалкує про це (див. М. Бейджент, Н.Кемпіон, Ч.Харві «Світова астрологія», М.: Ліга незалежних астрологів, 1999).

З березня 2022 до січня 2023 транзитний Сатурн рухатиметься по куспіду 12 дома в гороскопі України. Що відбувається? Приблизно з лютого 2020 на пустому місці, що утворилося там, де колись був український парламентаризм, на цьому згарищі колективних мрій і сподівань українців почали відбудовуватися нові владні структури, формування котрих цілком завершилося у березні 2022 – сили опозиції та сили парламентської більшості, лідери нації об’єдналися заради національного порятунку перед нелюдським лицем московської навали.

Приблизно до січня 2023 ми, українці, житимемо в стані гострого відчуття великого лиха. Ми будемо ірраціональне боятися найгіршого розвитку подій, в яких ми можемо щезнути як народ, як нація, як держава. Ми будемо в залежності від інших, як тяжко хворі й поранені. Але водночас ми будемо являти світові диво вірності своїм мріям, вірності своїй свободі, ідеалам волі й незалежності. Ми будемо являти себе для світу твердими, як та скеля, об яку розбиваються хвилі брудного моря ворогів, і об яку розбиваються їх паскудні серця.

Чому я впевнена у нашій перемозі як астролог? Тому що в гороскопі України Сатурн, управитель 10 дому державності та 11 дому парламентаризму не має жодного ураження дуговим аспектом, а має лише аспект трина (вказівка на великий талант полководця і державника у колективного українця) з управителем Асц і 1 дому національних інтересів Марсом. Марс у 6 домі військової майстерності не має жодного ураження дуговими аспектами – українці неперевершені вояки, будівельники, захисники, майстри свого діла. Цей трин вказує також на величезну допомогу Україні в її боротьбі за створення незалежної української держави з боку дружніх народів і держав. Українці досягають своєї мети у державотворенні через дружню допомогу з боку однодумців, друзів, якими для нас всі люди доброї волі, для кого ідеалами є свобода, рівність всіх перед законом, демократія. Ми отримаємо в своїй боротьбі від друзів та однодумців значно більше допомоги, ніж навіть можемо сподіватися. Нам просто треба боротися, будувати свою державу, захищати власні інтереси, бути майстрами свого діла, зберігати твердість і вірність своїм ідеалам, бути зрілими в своїх сподіваннях і надіях, бути мудрими в своїй колективній активності. І все у нас буде, і Україна буде – завжди, доки Богу не знудились люди.

Коли у січні 2023 транзитний Сатурн зійде з куспіду 12 дому, наш ірраціональний страх відійде на задній план наших повсякденних турбот. Ми будемо жити, кожного дня, кожної миті долаючи саморуйнування, лікуючи важкі хвороби і рани, викриваючи таємних ворогів, прояснюючи заплутані ситуації, створюючи легенди і витвори мистецтва про пережиті нами кошмари, щоб пам’ятати, щоб передати у спадок нащадкам, щоб ніколи не забувати і більше ніколи не бути наївними, щоб не дати себе ввести в оману фальшивими картинками й брехливими словами.

До лютого 2023 року, поки транзитний Сатурн буде в кон’юнкції з натальним Місяцем України, населення України буде жити в скруті. Той, хто давно живе, переживав такий самий аспект у 1993 році. Але тепер скрута буде значно гірша, бо за 30 років Незалежності населення України не ставилося по-дорослому до власної держави. Воно на виборах голосувало за Кучму і Януковича, а в 2019 році під час війни взагалі повелося як несповна розуму, проголосувавши по-приколу за телевізійного персонажа. Зірки ведуть того, хто прагне йти, і волочать того, хто не прагне. Українці вважали, що їх легковажний ідіотський вибір зійде їм з рук? Ні, в світі астрологічних циклів такого не буває. Всім українцям доведеться стати зрілими людьми, дорослими. Населення має перетворитися на громадян. І ці громадяни витримають всі важкі випробування і побудують державу – притулок для українців, де буде все, що ми любимо: і квіти, і яскраві строї, і щемливі пісні, і обійми коханих, і прекрасні книжки, і виплекані діти.

З 1 квітня 2021 до 14 березня 2023 транзитний Юпітер у 12 домі гороскопу України. Що відбувається? (Юпітер в гороскопі України керує 9 домом і є у складі стеліуму за участі Сонця, Венери і Меркурія в 6 домі). Елітами в Україні є представники простого народу, а не аристократія, тому розвиток держави відбувається дуже повільно. В цей час народ дійшов до тої стадії неспроможності офіційної влади, котра ставить народ на межу фізичного виживання, – наступні два роки буде дуже багато страждання: важкі захворювання, бідність, ізоляція. Але саме в таких умовах голос Бога звучить як ніколи гучно і зрозуміло. Саме під час таких ситуацій страждання і відбувається еволюційний стрибок у свідомості народу, який відчуває нагальну потребу вирощувати власні цивілізовані еліти: виникає потреба підвищувати рівень культури, розвивати себе, виникає попит на якісну вищу освіту, на плекання моралі та на слідування високим ідеалам. Оскільки в Україні державна та виконавча влада повністю залежні від прагнень простого народу, популяції в цілому, населення (потужний Місяць-одинак у Водолієві в опозиції до Сонця/Меркурія/Венери/Юпітера; диспозитор Місяця та Сатурна Уран в 10 домі в ангулярі), то під час транзиту Юпітера по 12 дому, де розташований Місяць, у народу виникає величезна потреба в шляхетному освіченому щедрому і щирому керівництві державою – народ, наляканий неспроможністю неосвіченої пихатої влади, втрачає до неї довіру. Жоден керівник держави не утримається при владі в нашій державі, якщо втратить щиру любов і підтримку народу.

Законодавство в Україні, перш за все, має забезпечувати сприятливі умови для працівників, має бути скерованим на підтримку малого та середнього бізнесу (6 дім – це робітники по найму, службовці, військові, учителі, лікарі на відміну від 10 дому промисловців і олігархів). Правда, аспекти Юпітера в гороскопі України вказують і на те, що і за поганого законодавства нарід буде виживати своїми силами, але розвитку держави не буде, нарід знаходить можливість працювати і розв’язувати повсякденні задачі, в тому числі й задачі, пов’язані зі здоров’ям нації (Юпітер і Венера в стеліумі сильно пом’якшують всі негаразди, дають надію та віру). Під час транзиту Юпітера по 12 дому ця здатність народу проявляється повною мірою. І тут буде дуже багато щасливих збігів обставин, щедрі аванси і подарунки долі, опіка з боку розвинутих держав і можливість відновити справедливість за законами міжнародного права. Над вдосконаленням законодавства необхідно постійно трудитися, бо законодавство у нашому випадку слугує інструментом, що забезпечує самовираження нації в роботі та гарне здоров’я. Закони в України мають бути чітко сформульовані, з добре пропрацьованими деталями. Видавнича справа в Україні та сфера вищої освіти мають бути високорозвинені. Все це буде розвиватися, бо немає іншого виходу у народа, що прагне здолати саморуйнування і вибратися з бідності.

Це час розширення можливостей для української політичної нації саме через реалізацію аспектів 12 дому в гороскопі України. В історії сучасної незалежності ми вже переживали цей транзит: 1) весна1997 – весна 1999) весна 2009 – весна 2011.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає