Вони винищують нашу культуру

Rybka Olena21 год · Пожежу в музеї Сковороди загасили о 8:05 7 травня. Площа загоряння склала 280 кв. м. Не вірю, що це була випадкова ракета. Вони винищують нашу культуру. 300 років Сковороді. Моє серце

Пожежу в музеї Сковороди загасили о 8:05 7 травня

P. S. Багато запитують про експонати. Частину евакуйовано заздалегідь. Але втрати, яких зазнав музей, величезні.

***

Транзитне Сонце в 1 домі гороскопа України в точній опозиції до натального Плутона в гороскопі України, Плутон управитель 8 дому в гороскопі України.

Що відбувається? Нація в цілому та її лідери зокрема виконують свій військовий обов’язок (Сонце в гороскопі України в 6 домі військової служби) в умовах, коли відвертий давній ворог української державності московія (Плутон в гороскопі України управитель 7 дому відвертого ворога у квадратурі, що розпадається. з Місяцем на куспіді 12 дому) намагається тотально знищити не лише все населення України, але і всю культурну спадщину українців.

Які будуть наслідки? Українська нація в цілому і кожен з її лідерів від пересічного компетентного творчого громадянина до Короля/Президента/Провідника/Лідера кожного дня працюватимуть заради підтримки здоров’я нації, заради чистоти і порядку в державі, заради розвитку майстерності армії, заради розвитку інтелектуальних здібностей громадян (Сонце управитель 6 дому в гороскопі України). Україна отримуватиме потужну допомогу з боку союзних держав на всіх рівнях від економічного до морального. Україна відновлюватиметься до життя після глибоких травм, незворотних втрат і грандіозних руйнувань подібно до птаха Фенікса, що постає з попелу (Плутон в гороскопі України управитель 8 дому).

Транзитне Сонце в 1 домі гороскопа України в точній опозиції до натального Плутона в гороскопі України, Плутон управитель 8 дому в гороскопі України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає