Чи відродиться совецький союз у 2020?

2020 рік – рік точної кон’юнкції Сатурн/Плутон. У 1982, фактично в момент точної кон’юнкції Сатурн/Плутон, зі смертю генсека Брежнєва почався розпад совецького союзу.

Олексій Панич: “Ну вот, наконец-то о дальнейшем распаде России заговорили серьезно и в самой РФ – на самом что ни на есть академическом уровне. 🙂
«Чисто умозрительно можно сопоставить нынешнее российское состояние с СССР накануне распада» – заявил, в частности, “Коммерсанту” член-корреспондент РАН Виктор Суслов.
Думаю, это абсолютный максимум того, что можно позволить себе сказать, находясь в России и помня об уголовной ответственности за “призывы к сепаратизму”.

На початку 2000-них у пострадянському псевдоастрологічному середовищі з’явилися люди, що почали активно поширювати нібито астрологічні прогнози на 2020 рік, мовляв, цього року відновиться СРСР. Наприклад, так би мовити, астролог Павел Свірідов. І сьогодні багато людей зокрема в Україні, що не знаються на астрології, вірують в те, що совецький союз таки відновиться. Але і з астрологічної точки зору, і з точки зору історичної тенденції, і з точки зору культурології, і з точки зору науки відновлення СРСР неможливе. Ті, хто будують своє майбутнє на нереалістичних мріях і фантастичних уявленнях, завжди опиняються на узбіччі цивілізації, серед невдах, що поклали життя на втілення ідеї, яка не здатна втілитися в принципі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає