Про передвиборчу кампанію штабу Петра Порошенка

Висять два портрети: Порошенка і Путіна як символ того, що Головнокомандувач Порошенко протистоїть агресору Путіну. Ви заперечуєте той факт, що Путін є агресором? Ви вперше чуєте про те, що Порошенко силою особистості стримує Путіна від посилення агресії? Ви вважаєте, що ці плакати неправдиві? Ви вважаєте, що ці плакати роз’єднують українців? Ви стоїте на цій позиції: “Усе, що може роз’єднувати українців: віра, мова, територія, якісь історичні лідери – потрібно винести за дужки, принаймні доти, доки ми не закінчимо війну”?

Mariia Vorobiova: – провальна передвиборча компанія у його штабу((((

Ольга Іванець: – Я так не вважаю. “Мова, Віра, Армія” – це апеляція до ідеалів. І саме ця апеляція дозволила проявити наявність фальшивих цінностей у населення. Досі вважалося нормальним, що населення не цікавиться нічим, крім “Жрака, Срака, Ржака”. І те, що зробили піарники Порошенка, – це виведення у свідомість оцих фальшивих цінностей. І це надважливо. Бо саме фальшиві цінності досі були причиною втрати українцями державності.

Апеляція до Синтетичного Архетипу в піар-компанії Порошенка є адекватною з точки зору впливу на підсвідомість модальностей Триадичного Архетипу.

Vita Gordievskaya: – Mariia Vorobiova, А подякувати медіалядям за те, що мозок виїли виборцю ви не хочете? За те, що ще до виборів зробили з Порошенка баригу, крадія, злодія, зрадника… за те, що нічого іншого про Президента вони вже просто не сприймають.

Mariia Vorobiova: – Ольга Иванец, я не про цей лозунг. Цей лозунг мені здається вірним. Просто не всім заходить так, як нам. На жаль

Ольга Іванець: – Марино, їм не просто так це не заходить – вони від нього в корчах б’ються. А заходить їм Зеленський не через те, що вони тупі, а через те, що він ненавидить Україну так само, як вони, і принижує українців так, як вони самі воліли би. І справа не в слоганах Порошенка, а в напрямку: ПОрошенко веде Україну до Європи, а їм потрібно до московії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає