“Схожу ситуацію ми вже проживали у 1226”

Марина Ш: – Вітаю, шановна пані Ольго! Давно читаю Ваші дописи, а також дописи інших фахівців у галузі астрології, намагаюся сам розбиратися у деяких питаннях.  Зараз багато говорять про переломний характер 2020 року і у зв’язку з подією, що післязавтра нас чекає (ваш пост теж про це

Цикл Юпитер/Сатурн (20 лет): Этому циклу, продолжительностью почти 20 лет от соединения, всегда придавали важнейшее…

Опубліковано Астрологиня Ольга Іванець Четвер, 2 січня 2014 р.
у мене виникло таке міркування, яким би я хотіла з вами поділитися.    У неділю анонсовано парад у стихії повітря і її порівнюють з початком попередньої стихії – дивимося 1840 рік приблизно. Але повний цикл Сатурн-Юпітер проходить за 794 роки. Зовсім ніхто не говорить, що схожу ситуацію ми вже проживали – у 1226 році плюс/мінус. Це поділ імперії Чингизхана між дітьми, а потім його смерть. Оскільки наша держава має тисячолітню історію, то чи можемо ми події тих часів проектувати на найближче майбутнє? Ніхто такого порівняння не робить: або не всі такі давні, як ми, або не хочуть лякати народ. Ви не думали щось таке написати?

Астрологиня Ольга Іванець: – Вітаю, пані Марино! Ваше твердження: “У неділю анонсовано парад у стихії повітря і її порівнюють з початком попередньої стихії – дивимося 1840 рік приблизно”. Про що конкретно ви говорите? Я так розумію, що про “парад планет у знаку, що належить до стихії повітрі. Про який конкретно знак йдеться? Логічно припустити, що о цю пору року парад планет (6 планет) може статися лише у знаку Водолія, коли ми говоримо про знак стихії повітря. Ви кажете: “У неділю анонсовано парад (планет – прим. О.І.)”. Ким анонсовано? Я погуглила – нічого не знайшла про те, що хтось анонсує парад планет у Водолієві на 12 січня 2020 року. Що ви маєте на увазі, коли говорите: “У неділю анонсовано парад у стихії повітря”? Поясніть, будь ласка, я абсолютно не розумію, про що мова.

В астрологічних словниках Алана Лео, Катрин Об’є, А.Ю.Саплина немає статті “парад планет”. Скупчення планет в одному знаку або домі в астрології має назву “стелліум”. Можливо, ви мали на увазі це. Дійсно, 12 січня 2020 року ми спостерігаємо Юпітер, Сонце, Меркурій, Сатурн, Плутон в одному знаку – в знаку Козеріг. Цей знак належить до стихії землі. Вірогідно, ви мали на увазі це. Ваше твердження: “У неділю анонсовано парад у стихії повітря і її порівнюють з початком попередньої стихії – дивимося 1840 рік приблизно”. Добре, я подивилася 1840 рік, весь, помісячно. Якщо стелліум 12 січня 2020 в Козерогові, то ваше визначення “початок попередньої стихії – дивимося 1840 рік приблизно” стосується перших градусів знаку Стрілець. Астрологічні ситуації 1840 року, де акцентований “початок Стрільця” по черзі протягом року Венерою, Меркурієм, Сонцем відбуваються на тлі фази падаючого півсекстилю циклу Юпітер/Сатурн. Стелліум же 12 січня 2020 відбувається на фазі точної кон’юнкції циклу Юпітер/Сатурн. Таким чином, у 1840 році не було стелліумів, в яких одночасно брали участь Юпітер і Сатурн.

Наступне ваше твердження: “Повний цикл Сатурн-Юпітер проходить за 794 роки. Зовсім ніхто не говорить, що схожу ситуацію ми вже проживали – у 1226 році плюс/мінус”. Ви праві: зовсім ніхто не говорить. Не говорить, бо 1226 року кон’юнкція Юпітер/Сатурн відбувається на фазі зростаючого трину циклів Юпітер/Плутон і Сатурн/Плутон, а кон’юнкція Юпітер/Сатурн 2020 року відбувається на фазі кон’юнкції Юпітер/Плутон і Сатурн/Плутон. Так, схожі аспекти – схожі, як свиня на коня, тільки хвіст не такий.

Ваше запитання: “Це поділ імперії Чингизхана між дітьми, а потім його смерть. Оскільки наша держава має тисячолітню історію, то чи можемо ми події тих часів проектувати на найближче майбутнє? Ніхто такого порівняння не робить: або не всі такі давні, як ми, або не хочуть лякати народ. Ви не думали щось таке написати?” Астрологічна програма Альмагест-2000  дозволяє повернутися на 3 000 років в часі і розгледіти з точністю до днів і хвилин, коли саме вже відбувався той чи інший астрологічний феномен. Так, я бавлюся цією іграшкою. Ось рівно рік тому, 10 січня 2019, опублікувала про кореляцію фази кон’юнкції Юпітер/Сатурн/Плутон із історичними подіями. Я вибудовувала карти на моменти, де найближче одна до одної стояли Плутон, Сатурн і Юпітер. Лише карта 1914 року містить кон’юнкцію Плутона і Сатурна без Юпітера. Це така гра: обираєш рік, в якому найближче одна до одної Плутон, Сатурн, Юпітер і йдеш в Інтернет шукати, що того року відбувалося на московщині. О, ця мить здивування! І пробуєш прогнозувати, щоб це могло би відбуватися на московщині у найближчі роки? Це називається “астрологічні феномени”: цикли планет повторюються, повторюється сюжет в житті народу чи індивідууму, але не в конкретних деталях, а в цілому. Знаючи, що було раніше на цьому феномені, можна прогнозувати, що буде.

https://ivanets.com/articles/forecast_muscovy.html

Хто готовий прогнозувати щодо московії?

Карти на моменти, де найближче одна до одної стояли Плутон, Сатурн і Юпітер та події на Московії.

ivanets.com

Пані Марино, дякую вам за цікаві запитання і хочу побажати вам успіху у ваших дослідженнях астрології.

Марина Ш: – Дякую за відповіді, пані Ольго.  Це імпульс для подальших роздумів буде мені. Справді, кон’юнкції Юпітер/Сатурн у цьому році та у 1226 році різні, але, може,  їх варто усе-таки порівнювати у контексті нашої історії. Хоча правління Данила Романовича і нинішнього короля України непорівнянне, але до грудня ще є час для багатьох подій.

Астрологиня Ольга Іванець: – У 1226 році не було кон’юнкції Юпітер/Сатурн – була фаза падаючого півсекстилю циклу Юпітер/Сатурн. Кожна фаза циклу має власний символізм, вони не однакові за змістом. Порівнювати між собою можна лише однакові фази циклів – інакші порівняння некоректні, а значить, із них неможливо зробити правильних висновків. Справа не в тому, що не можна порівнювати Данила Галицького з Зеленським, а в тому, що не можна ототожнювати події 1226 із подіями 2020 з астрологічної точки зору – в такому порівнянні немає здорового глузду.

Марина Ш:  – Я не проти здорового глузду. Мабуть, я чогось не розумію в термінах. 05.03.1226 і Юпітер і Сатурн стоять в четвертому градусі Водолія. Це не кон’юнкція?

Астрологиня Ольга Іванець: – Зараз картинки надішлю, а ви мені розповісте, що в цих картинках спільного, а в чому вони відрізняються одна від одної.

Це задачка на логіку. Пройшло 7 хвилин – ви вже мали дати відповідь.

Марина Ш: – Сонце, Меркурій, Юпітер, Сатурн (+Путон у другій карті) товпляться в кінці Козерога

Різне -Плутон

Астрологиня Ольга Іванець: – Саме так! Вся справа в Плутоні.

Марина Ш: – Я ж говорю не про ці дати

А про 05.03 1226 і 21.12.2020

А чому Ви взяли 9.01.1226?

Астрологиня Ольга Іванець: – Та заради бога! Будуть вам зараз картинки на ці дати.

Марина Ш: – Завтра мене теж хвилює, але з іншої причини.

Про зачистки Плутона теж спостерігаю – тривожно

Астрологиня Ольга Іванець: – Ну, що, Плутон 5 березня 1226 і Плутон 21 грудня 2020 чимось принципово відрізняється від Плутону в попередній парі карт?

Гороскоп – це пристрій для вимірювання якості часу. Кожна фаза кожного астрологічного циклу означає якусь окрему конкретну якість часу. Ви не бачите, що положення Юпітера, Сатурна, Плутона в картах 1226 і 2020 показують різні якості часу?

Марина Ш: – У 1226 році Юп.Сатурн у квадратах з Нептуном і Марсом, а у 2020 з’єднані з Плутоном

плюс Марс в квадраті

Астрологиня Ольга Іванець6 – Тобто, ви хочете сказати, що у 1226 Юпітер/Сатурн на відміну від 2020 не в кон’юнкції з Плутоном.

Марина Ш: – У 1226 обмани боротьба, у 2020 – зруйнування чогось

Ні плутон не грає у 2020

у 1226 тобто

Астрологиня Ольга Іванець: – Так.

Марина Ш: – там марс-нептун

Можемо зруйнувати Г-В.князівство тепер

Астрологиня Ольга Іванець: – Тепер скажіть: якщо події 1226 відбувалися при аспекті Юпітер/Сатурн без участі Плутона, то чи будуть за сюжетом події 2020 подібні до подій 1226, коли у 2020 до аспекта кон’юнкції Юпітер/Сатурн долучається ще й кон’юнкція з Плутоном?

Марина Ш: – Тут не знаю. Не скажу. Не одним Плутоном карти відрізняються

Астрологиня Ольга Іванець: – Правильна відповідь: ні.

Астрологія – універсальна символьна система, що описує реальність. Подібна до арифметики, наприклад. Як і в арифметиці, в астрології кожен символ має конкретне значення. В арифметиці 1 = 1, а не будь-якому числу. Якщо 1 = 2 чи 3, чи будь-якому числу, арифметика гине. Так само і з астрологією. У випадку, який ми розглядаємо кон’юнкція Юпітер/Сатурн/Плутон не = кон’юнкція Юпітер/Сатурн в трині до Плутону і не = .кон’юнкція Юпітер/Сатурн в квіконсі до Плутону, чи будь якій іншій фазі циклів Юпітер/Плутон і Сатурн/Плутон.

Тепер у мене запитання: за яким конкретно підручним астрології ви вивчали тему “Планетарні цикли”?

Марина Ш: – Я не вивчала планетарні цикли. Із серйозного читала Вронського.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ясно. Вронського, якщо він вам дорогий, поставте на полицю і більше не чіпайте. Якщо не дорогий, то винесіть на смітник. Ось вам книжечка хороша: «Світова астрологія», Бейджєнт, Кемпіон і Харві. Коли опануєте і у вас будуть цікаві особисті дослідження, будь ласка, пишіть мені, дуже цікаво.

Марина Ш: – А ігнорувати Плутон тут не можна? Говорити тільки про юпітер/сатурн у Водолії

Астрологиня Ольга Іванець: – Не можна. Це означало би, що 1 = будь-якому числу, арифметика гине.

Марина Ш: – На книжечку посилання не світиться

Є вона в мережі

Астрологиня Ольга Іванець: – Це не посилання, це скрин. Шукайте, в мережі є.

Марина Ш: – Добре, дякую.

Астрологиня Ольга Іванець: – Будь ласка.

Марина Ш: – А що можна почитати про індивідуальні гороскопи пристойне?

Астрологиня Ольга Іванець: – Якщо серйозно, то і цю книжечку я вам жартома надіслала. Ви не вивчите самостійно астрологію по книжках – недостатньо фонових знань. Ви в своїй тусовці що там робите на астрологічну тематику, то й робіть, не переймайтеся, колись ця розвага вам набридне.

Марина Ш: – Ну, ще за півжиття не набридла, але я не в тусівках, такого кола спілкування не маю, а серед моїх знайомих до астрології ставляться дуже по-різному.. Тому дякую за розмову і ваші дописи – інколи хочеться трохи космосу в хаосі життя))

Астрологиня Ольга Іванець: – Вам не спадало на думку отримати якісну освіту з астрології?

Про всяк випадок, якщо спаде https://www.astrology.org.uk/

The Faculty of Astrological Studies

Faculty of Astrological Studies – Internationally recognized for excellence in astrological education

astrology.org.uk

Марина Ш: – Дуже хотілося, але коли був момент вибору, то пішла іншим шляхом.

Астрологиня Ольга Іванець: – Отримайте просто для себе, не заради заробляння грошей. Все одно має ж бути якесь цікаве хобі. Астрологія – це гарне хобі.

Марина Ш: – Дякую, життя непередбачуване, може доведеться міняти професію))

Так, згодна.

Астрологиня Ольга Іванець: – Коли мені було 35, так сталося, що мала самостійно заробляти на життя, а нічого, крім читати гороскопи, не вміла, а що вміла (вчителька рос мови та літ-ри) не давало тоді змоги заробити хоча би на тарілку супу. То я почала гороскопи продавати за рік ціна виросла з 2 баксів до 100. Але витрати енергії не компенсувалися гонорарами. Коли моє життя склалося так, що можна було не заробляти гроші (вийшла заміж), то астрологія знову перетворилася на хобі. Не дай Господи заробляти астрологією знову! Якщо треба буде заробляти, я винайду якийсь інший спосіб.

Марина Ш: – Про енерговитрати дуже погоджуюся. Усі думають, що це виграшки. Було більше часу, розповідала подружкам про “планети і зорі”  у їх гороскопах, усім сподобалося, знову напрошуються “поговорити”. Але щоб триматися в темі, треба говорити про таке щодня. А щодня говорять про гібридні атаки – і це, мабуть, важливіше.  Але найгірше в такому спілкуванні – запропонувати інтерпретацію, яку людина візьме як життєву програму. Ніби несеш потім відповідальність за майбутній вибір. Я такого дуже боюся, тому і не одержувала спеціальну освіту.

Астрологиня Ольга Іванець: – Коли говориш і не береш за це гроші, то виникає ілюзія, що не несеш відповідальність. Насправді несеш. Тож краще брати гроші – це чесно. Але при цьому зіткнешся з тим, що охочих слухати твої гороскопи зменшиться в десяток разів. І навіть якщо братимеш 2 000 баксів, то за весь рік сума набіжить така, що розумієш: я важко працюю, але все одно живу за рахунок чоловіка. То хай цій роботі грець!

Марина Ш: – І люди на ж, навіть після порад, зробить по-своєму. Тоді запитання, нащо було знати? Почуваєшся Касандрою. Пересічній людині просто досить включити інтуїцію, згадати закономірності свого життя, і подумати і зважити.

Астрологиня Ольга Іванець: – В Україні зараз багато астрологічних шкіл, які кажуть, мовляв, заплати мені – я тебе навчу, а ти потім зароблятимеш золоті гори. Зюзьки. Ці школи – фікція: навколо, куди не тицьни у повітря, втрапиш в астролога, але покажи йому карту для інтерпретації – нічого не тямить. Люди не дурні за це гроші платити. Всі ці школи – піна на хвилі змін, що піднялася в період фази квадратуцри Уран/Плутон. Зараз вщухне – фаза зростаючого трину змете всю цю псевдоастрологічну маячню. Події у сфері передових наукових технологій розвиватимуться так швидко, що ті, хто не здатен до логіки і понятійного мислення опиняться просто на узбіччі соціального життя. Тож варто, щоб хобі було серйозним – таким, що розвиває логіку, підвищує якість інтелекту, зміцнює здоров’я.

Марина Ш: – О! Головне, здоров’я ?

Астрологиня Ольга Іванець: – Людина вільна робити, як їй заманеться після консультації астролога, то не наша печаль. Ми несемо відповідальність за те, що ми транслюємо, не лише перед клієнтами, а що насправді страшно – перед високим егрегором античної культури. От тут безвідповідальна навколоастрологічна маячня карається тим, що людина потрапляє під владу жорстких егрегорів – це руйнує її життя вщент. Дивитися трактат Подводного “Возвращенній оккультизм”. Книга чесна і справедлива. Підтверджується життям.

Марина Ш: – І психічне теж. Дуже часто хочеться гороскоп, коли розбалансована людина. А таких усе більше, бо зміни, які йдуть не корисні для психічної рівноваги.

Астрологиня Ольга Іванець: – Якщо йдеться про психічні розлади, то тут не до астролога треба, а до лікарні. Кожен професійний астролог порадить саме це. Гороскопи – це для людей зі стабільною психікою, з розвиненою логікою і понятійним мисленням, до того ж має бути достатній рівень фонових знань. Коли я надавала консультації, то потрапити на них міг лише той, хто проходив жорсткий тестовий відбір. В іншому випадку людина просто не в змозі не те що зрозуміти написане, а навіть прочитати його.

Марина Ш: – Так згодна. Але “транслюємо” – це ж не кабель перекинути. Людина часто розуміє не те, що ти говориш. Це в символіці античній закладено: Гермес – бог і навчання, і перекладу, і крадіжки. Від одночасно і відкриває, і приховує. Тому все складно.

А, знаю, анкета )))

Астрологиня Ольга Іванець: – Саме так перекидаємо кабель – підключаємо клієнта до високого егрегору. Саме за це підключення нам і платять великі кошти. Щоб людина розуміла саме те, що ви говорите, а не фантазувала, ви як консультант маєте володіти навичками мистецтва спілкування – фактично бути лінгвістом.

У 2014 я перестала брати клієнтів із московії і прибрала ту складну анкету. Фактично стала надавати консультації за ціну, що у 5-6 разів дешевша, ніж була. Хвала Розуму, серед клієнтів лише двоє попалися такі, що не змогли читати. У всіх інших справи зрушили з мертвої точки і розвиваються. У 2018 31 грудня я взяла останнього клієнта. І все, закрила консультації – я винадилася так, що весь рік витратила на відновлення доброго самопочуття. Це була жертовна праця для мене, але я інакше не могла придумати, як послужити Україні (ну, крім пожертв на армію).

Марина Ш: – А клієнтів ведете й досі?

Астрологиня Ольга Іванець: – Тому анкета потрібна. І ціна має бути такою високою, щоб людина добряче подумала, перш ніж кидатися купувати.

Так, мої старі клієнти зі мною. Крім московитських, звісно. Бо ті ще під час Майдану взялися мене рятувати від бандерівців: “Мі можем вас приютіть!” Кажу: “Найбільший бандерівець тут я”. Після цього вони щезли. Назавжди. То люди неєвропейської культури, навіть найтонші й найрозумніші з них вважають, що українців не існує.

Марина Ш: – Не можу нічого прокоментувати, не спілкуюся зовсім. Ні телебачення, ні кіно, повністю все відрізала. Переконувати когось безнадійно, навіть найтонші росіяни виросли в такій інформаційній рамці, що вважають себе вищими.  Але зараз проблеми вимальовуються навіть серед своїх. У наші наративи так майстерно вплітають вибухонебезпечні елементи, що люди, виснажені надміром хаотизованої інформації, втрачають орієнтири. Тому головне критичність і логіка, так.

Астрологиня Ольга Іванець: – На боці хаосу грає навколоастрологічна совецька тусовка в Україні. Тому бачу свій громадянський обов’язок в критиці її проявів. Якщо вже так сталося, що я знаю астрологію.

Марина Ш: – Рада була познайомитися, буду прощатися, мабуть, бо забрала купу Вашого часу.

Це дуже правильно.

Про критику пропаганди

Астрологиня Ольга Іванець: – Між піти на прогулянку і поспілкуватися з вами я свідомо обрала друге. Дякую за діалог! Гарного вечора, пані Мар’яно!

Марина Ш: – Астрологія -була і буде серед інструментів впливу. Сподіваюся, ми ще поговоримо пізніше, коли я зрозумію, що можна спитати в астролога ?

До побачення, пані Олю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає