В Солярі України 2016-2017 є таке про Приватбанк?

В Солярі це є.

урядовий портал про Приватбанк


Цитата з Соляру України 2016-2017:
“Українці зацікавлені у власних прибутках та збагачуванні країни – Асц соляру на куспіді 2 натального дому.
Цього року змінюються погляди українців на гроші, особисте майно, власні статки та прибутки. Вочевидь йдеться про повагу до особистої власності та формування власної економічної незалежності. Бо в сучасному світі суспільства, що не поважають особисту власність та особистіть, не здатні до виживання. Люди усвідомлюють, що мають самостійно шукати собі нові джерела прибутку. Змінювати погляди на життя, коли йдеться про самостійне забезпечення себе всім необхідним для комфортного існування. Люди по-новому дивляться на власні здібності й таланти. Розвивають свою особистість, щоб забезпечити собі економічну незалежність. Українська політична нація зацікавлена в тому, щоб конструктивно використовувати природні ресурси країни та зберігати живу природу.
Точність, прагматизм, працелюбність – якості, які принесуть прибуток – Управитель Асц соляру Венера в Діві на куспіді 6 дому соляру в складі стеліуму Венера/Меркурій/Юпітер на натальному Марсі. Щоб більше заробляти цього року, варто творче підійти до самих себе. У всіх у нас є якісь уявлення про себе, про власні особливості. Цього року варто піддати ці уявлення критиці. Подивитися на власні таланти та здібності оком митця. Що я собою являю? Які мої якості можна використовувати у нових творчих проектах? Варто знайти для себе нові хобі або у старому хобі знайти нові можливості для творчості”.

Ці аспекти в Солярі вказують на зміни в банківській системі протягом поточного солярного року.

Ви ж розумієте, що у прогнозах я не можу писати: “Будуть зміни в банківській системі”. Написати таке – це ж безвідповідально. Мене ж читають не лише розумні освічені люди, що вміють аналізувати і самостійно мислити. Коли астролог, якому довіряють, пише: “Будуть зміни в банківській системі”, – читач з переляку може кинутися до свого банку забирати гроші. Ми ж не можемо виключити саме такої реакції. І тоді виходить, що астролог стає причиною панічних настроїв та шкідливих для державної безпеки вчинків громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає