Роздуми напередодні Інавгурації Президента Зеленського

Як описувати гороскоп Інавгурації Зеленського, якщо я не знаю, хто він, які в нього цілі? З Януковичем і Порошенком було легко – яскраві особистості, великий досвід громадського життя, чіткі політичні погляди, зрозуміла система цінностей і життєва позиція. Доведеться писати як про природне явище.

Олексій Панич: “Поки що скидається на те, що українці справді обрали президентом країни Узеленського. А Зеленського – лише його зіц-президентом.

ПОЛІТИКА ЯК МИСТЕЦТВО РІВНОВАГИ
Мистецтво лідера держави – це мистецтво постійного динамічного визначення рівнодійної політичної сили, з неодмінним додаванням до неї також і власної сили. Ця власна сила лідера може ситуативно опиратися одним силам і долучатися до інших, внаслідок чого держава загалом рухається у певному напрямі, але загалом завданням лідера є утримання всіх сил у стані динамічної плюс-мінус рівноваги.
Якщо власна сила лідера держави мінімальна, інші гравці починають шукати баланс безпосередньо між собою, за його спиною – або через локальні домовленості, або просто ставлячи одна одну “перед фактом”. Але це значно нестабільніша владна конструкція. Лідер “не володіє ситуацією”, а отже, насамперед сам втрачає політичну рівновагу, хапаючись то за одну потужну силу, то за іншу. Як наслідок, події починають рухатися ніби “самі собою”. Щонайменше це загрожує анархією, до якої багато українців стихійно тяжіють… допоки не відчують її лихі наслідки на власній шкірі.
Це я до чого.
Зеленський сам по собі як політик – ніхто і звати його ніяк.
Тому або за його спиною стане певний пул справжніх гравців, які мають політичну вагу і відіграватимуть, як регенти, роль лідера держави, у тому числі рухаючи, як маріонеткою, руками обраного “зіц-президента” – або політичне життя в країні невдовзі піде врозтіч.
І мені важко сказати, який варіант розвитку подій небезпечніший. Зрозуміло лише, що другий доведе до загальнонаціональної кризи набагато швидше.
А тепер вирішуйте самі, чого ви, виходячи з власних інтересів як громадян України, хочете побажати особисто Зеленському: залишитися слухняною лялькою в руках сильних світу цього чи спробувати зіграти у цьому світі самостійну партію. :)”.

Віталій Портников у відповідь на запитання “Чого чекати від президентства Володимира Зеленського?” : “Він зараз знаходиться в палаючій машині, більшість дверей якої заблоковано. Але сам він не те що не бачить, що ця машина палає, але й не здогадується, що він в ній знаходиться…”

– Чи може елективна карта показувати, що це наперед сфальшована, досягнута завдяки цілеспрямованій маштабній пропаганді подія?

– Місяць в квадратурі з Нептуном в цій карті саме це і показує.

– Чи варто взагалі розглядати елективну карту цієї події?

– Варто, бо це значна подія в житті держави Україна.

Чим все завершиться? Розширенням свідомості “простого наріду” – кон’юнкція з Юпітером як останній аспект Місяця. А от сітка домів покаже, в якій сфері життя простий нарід отримає свій досвід руйнації своєї дитячої віри в чудеси.

Віталій Портников: “Я вже бачу, яка кількість різноманітних пристосуванців і кон‘юнктурників шукатиме своє місце під сонцем «Слуги народу», як вже 20 травня до президентської адміністрації потягнуться чиновнички, депутатики, експертики, просто пройдисвіти, вся ця невгамовна жадібна челядь, всі ці сільські грамотеї з неіснуючими дипломами, всі ці борці за народне щастя і справедливість з брудними рученятками, вся ця піна…
Так от можу вам гарантувати, друзяки – цього разу вам пристосуватися не вдасться. Не можна пристосуватися до хаосу, до взаємовиключних рішень, до спроб одночасно догодити патріотам і колаборантам, Москві і Вашингтону, народу і олігархам, до некомпетентності, до тріумфуючої віртуальності, до дитячої самовпевненості.
В цій ситуації виграє тільки той, хто буде опиратися хаосу або зможе дистанціюватися від нього на безпечну відстань. Але ви в це ніколи не повірите, бо у вас аж свербить”.

От і я вагаюся, чи варто мені лізти в той гороскоп Інавгурації. Логіка та інтуїція підказують триматися подалі від того хаосу.

Olesya Yakhno-Belkovskaya: «Пчелы против пчёл», или Публичный шантаж Зе как форма объяснения решений, которые принимает не Зе

Зеленский продолжает общаться к парламенту в духе шантажа (я о новом видео), мол, устрою сложности Раде. Это, в общем, не о новоизбранном. А о том, что линия на досрочные парламентские выборы в фан-клубе Зе (используя терминологию «наставника» Коломойского), похоже, возобладала. Ждём дальнейших действий от других «наставников» Зе, которые против роспуска ВР.

После избрания Зеленского и первых тенденций (беспредел окружного суда, действия Коломойского по Привату, возврат «нового обличчя» Портнова и тд) очень часто на улице подходят люди с вопросами «что нас ждёт?», в которых читается ожидание худшего по всем направлениям. Вплоть до реванша. В личку опять пишут столько же, как в первые годы агрессии РФ. Спасибо всем за мнения и искреннее желание не допустить реванша. Извините, если не успеваю отвечать – не специально. Очень ценю вашу активность и небезразличие к судьбе Украины.

Инволюция

За прошедшие пять было важно, и нам это удалось: 1). избежать развала Украинской государственности; 2). не допустить экономического краха и стабилизировать ситуацию; 3). создать предпосылки/начать структурные реформы; 4). защитить украинскую идентичность и развивать гуманитарную сферу; 5). иметь международную поддержку.

В следующие пять лет, по идее, предстояло: 1). дожать вместе с Западом Россию в вопросе деоккупации Донбасса и продолжать давление по Крыму; 2). перейти от создания предпосылок для реформ до их реализации/дальнейшего продолжения; 3). перевести макроэкономическую стабилизацию на микроуровень, то есть, перейти к улучшению социальных стандартов/уровня жизни граждан; 4). продолжать реализовывать Соглашение об Ассоциации с ЕС и развивать сотрудничество с НАТО; 5). демонополизировать экономику, реформировать налоговую сферу и избирательное законодательство.

Вместо того, чтобы двигаться вперёд, мы, судя по всему, возвращаемся к защите позиций, которых нам удалось очень непросто достичь в эти тяжелые года войны. Одна из основных причин такой инволюции – информационная война, которую внутри страны мы проиграли. Выиграв, при этом, ее у России вовне”.

Sergey Fursa: “Для тех, кто не понимает намеков. И кто еще не знает, что такое настоящие неудобства. Кстати, вчера глава IFC в Украине прямым текстом сказал, что если по Приватбанку будет денационализация, то это означает конец сотрудничества с международными кредиторами. А сегодня Джулиани. Просто прямым текстом”.

Іван Виговський: “ОК, панове… ще раз про паніку і крики “всьо пропало”

– та їбись воно всьо коньом, – міг би сказати Порох уже після першого туру виборів, а після другого взагалі на все забити.
Але Президент за останні півтора місяці зробив безліч корисних для України справ, він об’їздив півсвіту, пояснюючи, що Зе – це тільки випадкова дурість (хоча насправді дурість не випадкова), що Україна має бути в колі європейських народів. Він продовжував виконувати свої обіцянки і таки їх виконав:

#Армія
#Віра
#Мова

А за пару днів до кенгурації, Порох сидить і обзвонює лідерів іноземних країн (своїх друзів і добрих знайомих) з проханням відвідати Україну 20 травня.
Ви думаєте, то йому легко дається?
Ви думаєте, йому не хочеться забити на все?
Ви думаєте, в нього немає бажання закричати: всьо пропало?
Але він того не може собі дозволити – бо він, які і багато хто з нас – Громадянин України”.

Taras Berezovets: “Ну что, в Украину вернулся Андрей Портнов. Тот, который готовит обоснование в Окружном суде для досрочных выборов Верховной Рады по согласованию с Коломойским. После парламентских выборов Портнов получит ещё и депутатский иммунитет на ближайшие годы по спискам Медведчука. Работы у специалиста уровня Портнова будет непочатый край. Нужно отменить люстрацию, скосить декоммунизацию и вернутся к пакету законов 16 января 2014 года. Перспективы атомные! Учитывая прецедент, через суды и новоизбранного президента Зеленского получат иммунитет на возвращение ещё десятки людей из окружения Януковича, которые убежали из страны 5 лет назад. И это Зеленский ещё толком не вступил на должность. Вам же обещали «новые лица» в политике при президенте Зеленском, вот же они! Как вам, нравится?”

Іван Ковалик: “В Україну починають повертатися чиновники режиму Януковича. Першим прилетів Андрій Портнов, заступник голови Адміністрації Януковича.

Впевнений в тому, що це тільки початок.

Мовчання з боку новообраного президента, буде сигналом згоди в цьому процесі для сил російського реваншу в Україні та поза її межами.

У Володимира Зеленського є величезне бажання сподобатись всім. Це неминуче веде до хаосу.

Україна можлива у двох варіантах:
1) незалежна, соборна держава, як частина Західного світу (ЄС, НАТО);
2) російська колонія.
Посередині неможливо, «нашим і вашим» не пройде.

Демократичним проукраїнським силам конче потрібно об’єднатися, виключити взаємоборювання на парламентських виборах восени. Поставити інтереси держави та нації понад партійні.

Це також стосується всіх патріотів, майданівців, воїнів російсько-української війни. Вже сьогодні потрібно єднатися в захисті наших цінностей та здобутків останніх п’яти років. Тут або вони нас, або ми їх”.

Антоніна Гумен: – Розумію, що це замовний матеріал, але хотілось би почути вашу думку з цього //www.facebook.com/astrokalendar/posts

Астрологиня Ольга Іванець: – “Солнце, которое 20 мая 2019 года в 10:03 по Киевскому времени войдет в 30-й градус Тельца и будет находиться там в течение суток. В характеристике данного градуса (по И.Косминскому) заложен следующий потенциал:
Символика градуса”, – це фантазії.

“Луна находится в Стрельце. Это знак оптимизма и новых благоприятных возможностей и дорог, которые могут открыться для Украины. Этот период будет способствовать расширению международного сотрудничества с другими странами, реформам в общеобразовательном процессе, решению юридических проблем, судебным разбирательствам и др.”. В елективній карті знак Місяця не має значення, якщо Місяць не є управителем елективного питання. В гороскопі Інавгурації Президента управителем елективного питання є Сонце – Президент.

“Первые несколько месяцев будут сложными для нового президента, но затем мы все будем свидетелями постепенной хорошей динамики в разных областях жизни нашего общества”. На підставі яких астрологічних даних зроблено цей висновок? Правила описання будь-якої карти вимагають супроводжувати твердження посиланням на аспекти, що дозволили зробити це твердження.

“16-е лунные сутки (символ Голубь) в день инаугурации президента”. Система місячних днів є вигадкою Павла Глоби. Немає підстав вважати, що ця система може слугувати інструментом прогнозування.

“1-й солнечный день”. Що це взагалі таке? Жоден астрологічний словник з класичної астрології не містить такої статті.

“А теперь посмотрите на график для Украины на май”. Не розумію, про що йдеться.

“Я описала вам некоторые благоприятные знаки в судьбе нашей страны благодаря событию инаугурации нового президента”. Як бачимо, жоден із розглянутих аспектів не може слугувати інструментом для аналізу елективної карти Інавгурації. Цей текст – фантазія на астрологічну тематику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає