Фаза зростального трину циклу Уран/Плутон

Фаза зростальної квадратури циклу Уран /Плутон (точний аспект із червня 2008 до травня 2018) – це був період гострої кризи, де в конфлікті за принципом «терпіти не можемо одне одного» зійшлися між собою сили, з одного боку, науки і прогресивних реформ, а з іншого – псевдонауки і  архаїки магічних ритуалів. В цьому конфлікті кожен із нас мав свідомо обрати, на чиєму він боці. Я свідомо обрала 8 травня 2008 року моментом, в який розпочав роботу мій сайт. Із 1 січня 2019 я припинила надавати астрологічні консультації. Ці 10 років моєї роботи астролога-консультанта, матеріали мого сайту, що дозволяють самостійно опанувати науку астрологію, – це можливість для моїх читачів і клієнтів зробити вибір на користь науки і прогресу. Тепер, на фазі зростального трину циклу Уран/Плутон (точний аспект із липня 2023 до травня 2031) всі ті, хто в конфлікті науки і псевдонауки став на бік псевдонауки, не зможуть утримати ситуацію статус кво, тому що всі їхні псевдонаукові уявлення про світ, на яких вони намагалися побудувати свій добробут, раптом рухнули, і їхнє життя стрімко несеться в бік тотального краху. Для астрології це буде період стрімкого розвитку, коли некомпетентні безвідповідальні «лідери думок» залишаться на узбіччі суспільства, астрологія як універсальна символьна система, що описує реальність, буде геть недоступною і нецікавою  для тих, хто не здатен мислити критично і не має понятійного мислення. На рівні держав ми побачимо, що лише ті держави, які зробили великі інвестиції в розвиток науки, можуть забезпечити в сучасних умовах глобальних драматичних змін безпеку своїм громадянам.

Нарід аморальної більшості: не платити лікарям за смертельно небезпечну роботу; замінити учителів балакунами-невігласами, щоб не платити учителям за якісну роботу; не платити науковцям; віддати державу в руки не професійних політиків, а в руки «просто чесних ребят». Випрошувати на шару те, за що треба платити. Чи здатен такий нарід адекватно відреагувати на виклики часу?

Ім’ярек: – Доброго дня, Ольго! Вибачте, що турбую. Прошу Вас про консультацію (не благодійну. У мене на даний момент два основні питання – заробіток та особисте життя. В мене є улюблена професія та робота, але немає достатнього заробітку, і це було завжди. З особистим життям намагалася розібратися різними способами, але якось поки не виходить. Дякую.

Астрологиня Ольга Іванець: – Доброго дня, пані Ім’ярек! Будь ласка, скажіть мені, скільки ви маєте намір заплатити мені коштів на цю консультацію?

Ім’ярек: – Я не знаю. Про ціну завжди говорять, скільки коштує, бо тільки та людина знає чого варте її знання (чи товар, які вона пропонує.

Астрологиня Ольга Іванець: – Добре. Я вам поясню. Я – учениця Авессалома Подводного: із 2002 до 2006 навчалася в його Школі, протягом 8 місяців мала можливість особисто спілкуватися. Так от, Авессалом навчав, як формується вартість послуг. Клієнт, тобто, в даній ситуації це ви, завжди підсвідомо знає, скільки він готовий віддати астрологу за консультацію. Якщо клієнт починає виправдовуватися, мовляв, я не знаю, ви мені скажіть, то астролог має сприймати це як психологічну гру з боку клієнта, психологічний тиск із метою змусити  астролога надати консультацію практично безкоштовно.

Пані Ім’ярек, я не надаю консультацій. Взагалі. Але якщо вам дуже треба і ви готові дати мені стільки, щоб я не почувалася приниженою, я зроблю для вас виключення. Але ви вже попередили, що грошей у вас немає від слова “взагалі”.

Тож, не будемо витрачати час одна одної і псувати настрій пустими розмовами. Гарного вечора!

Ім’ярек: – Ні, про бескоштовно не йшла мова одразу.

Готова заплатити 3000 грн. Вибачте, не хотіла Вас образити.

Гарного вечора!

Астрологиня Ольга Іванець: – Проте я не готова працювати по кілька годин протягом 10 днів за таку суму. Ви мене образили, звісно, бо така пропозиція не що інше як демонстрація вами того, що ви вважаєте мене ідіоткою, яку, за висловами вашого Президента, “можна зробити”.

Ім’ярек: – Я вважаю, що Ви дуже розумна людина, тому і звернулася. Гарного вечора! Вибачте, що потурбувала.

Астрологиня Ольга Іванець: – Це неправда. Ви вважаєте мене ідіоткою.

***

Alona Sazanova: – Із задоволенням читаю вашу сторінку. Але людина, яка не в темі дійсно може не знати про вартість послуг астролога. Я приміром теж. Не бачу нічого поганого в тому, щоб напряму запитати людину про те, скільки вартує її послуга. Це ви знаєте, що астрологічна консультація – довга скрупульозна праця, профан може про це і не знати. Для чого принижувати людей?

Астрологиня Ольга Іванець: – Для того, щоб вони, врешті-решт, усвідомили, що вони профани. Не лише в астрології профани, а в житті в цілому, взагалі. Бо лише абсолютно нездатна до мислення ледаща людина не може собі уявити, що таке аналіз гороскопу. У мене на сайті все розписане, там купа відгуків за 10 років практики. І там прямо написано, що я не надаю консультацій. І є купа есе, де я пояснюю, чому я не надаю. Нахабні, самовпевнені, зневажливі інфантильні невігласи. Ах, я ображаю їх, коли називаю речі своїми іменами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає