Народний гороскоп України

На фото моя рекламовка 1999, коли я відкрила ПП.

Мої авторські розробки:

1. Гороскоп України з Асц в Овні

У підручнику “Книга мировых гороскопов” Ніколаса Кємпіона (переклад з англійської А.Волпяна, під загальною редакцією Б.Бойко, К.Диланян, Ліга незалежних астрологів, Москва 1999) на сторінці 288 написано: “Независимость от СССР была провозглашена (Украиной – прим О.І.) 24 августа 1991 года, возможно, в 14:59 после полудня по Гринвичу”. У своїх міркуваннях щодо гороскопу сучасної держави Україна я відштовхуюся не від моменту проголошення Акту незалежності України, а від моменту об’яви про це у московській програмі “Время” о 18:16 за Гринвічем. Саме в цей час до масової свідомості людей було донесено факт: Україна – незалежна держава. Це так звана промульгація – доступ до публіки проголошеного закону, обов’язкового до виконання. Ніхто, крім мене, не розглядає гороскоп України з Асц у 16-му градусі Овна. Саме через це жоден астролог не зміг передбачити події кінця 2013-початку 2014, що увійшли до історії під назвою “Майдан, Революція Гідності”. Також ніхто з астрологів не зміг передбачити розв’язання Російською Федерацією війни проти України, яка супроводжувалася анексією Криму та захопленням територій Донецької та Луганської областей. Вперше публічно я заявила про революцію та війну на початку 2006 року у Києві. У 2010 році я опублікувала в Інтернеті гороскоп України, де були астрологічно обґрунтовані наступні події кінця 2013 – початку 2014 року. З того часу кожного року до 2019 року публікувала прогноз для України на рік.

2. Аспект падіння з висоти влади

Дослідивши гороскопи правителів, які втратили владу в результаті революції або вторгнення інших сил у життя володаря гороскопа, у 2010 році я зробила припущення, що президент України В.Ф. Янукович опиниться протягом кількох наступних років у ситуації, яка призведе до втрати ним влади в Україні. 22 лютого 2014 року в результаті Революції в Україні (Майдан) Верховна Рада України прийняла “Постанову про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів Президента України”.

2. Авторські методики консультації “Гороскоп особистості”

З 1996 я постійно експериментую з методикою консультування.

3. Авторська методика уточнення часу народження (ректифікація)

Щоб гороскоп був правдивим, потрібно знати час народження з точністю до хвилини. Я розробила систему тестових запитань, за допомогою якої можна виявити точний час народження. Відповідаючи на запитання, клієнт розповідає про себе. За модальностями відповідей можна визначити знак Асц та знак і дім Місяця. Тестові запитання, в яких пропоную обрати справедливе твердження між двох “або – або”, дає можливість визначити розташування куспідів домів. Далі методом аналізу транзитів за подіями життя уточнюю градус розташування куспідів.

***

Є принаймні два гороскопи сучасної відновленої Незалежності (насправді чотири, як мінімум): голосування Акту в Раді 18 годин (цей гороскоп пропонується у підручнику британських астрологів “Мировая астрология”) і повідомлення про голосування у програмі Время о 21:16 – це гороскоп, який пропоную я, Ольга Іванець. Перший гороскоп описує офіційну владу України, а другий, котрий до того, як я опублікувала його в Інтернеті у 2010 році, ніхто не брав до уваги, – політичну націю. Я розглядаю обидва гороскопи, але прогнози роблю за другим, бо влада у нас повністю залежить від волі політичної нації. Маю сказати, що всі наші астрологи розглядають лише перший гороскоп і при цьому розглядають його з позиції ностальгії за УРСР, тому жоден їхній прогноз не справджується. Наприклад, за гороскопом голосування Акту транзит Плутона у Першому домі цього гороскопу трактувався цими астрологами як вказівка на те, що «Україні кінець». Хоча міг би трактуватися, не будь вони совками, як глибока трансформація погляду української політичної нації на російський і совецький міф, створений для українців Катериною Другою і Сталіним. І ось сьогодні ввечері я дізналася, що є якісь астрологи, які також “юзають” гороскоп України з Асц в Овні, бо цей гороскоп дає чудові результати у прогнозуванні подій. Виявляється, ці астрологи не згадують, що цей гороскоп запропонувала саме Ольга Іванець (Третякова), а просто такий собі гороскоп існує у природі сам по собі, він взявся не від кого і не звідки, а виник, як народні пісні: музика народна, слова народні. Так от, знайте: гороскоп України з Асц в Овні не є продуктом колективної народної творчості, він має автора – астрологиню Ольгу Іванець. І якби в Україні існував інститут астрології як такий, то ця авторська розвідка мала б статус дисертації.

Рекламовка Астрологиня Ольга Іванець (Третьякова) 1999 рік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає