Про петлі Венери і невідворотність війни

Надія: – Олю, доброго ранку!

Ольга: – Доброго ранку, Надю!

Надія: – Я вчора прослухала одну астрологиню, Волжина, здається. Мені цікава ваша думка суто з технічних моментів її викладок. Вона розповідала про петлі Венери і на цих підставах прийшла до висновку невідворотності війни.

Ольга: – Дура вона нещасна

Надія: – Відео велике і нудне. А ще я вкотре усвідомила щастя, що всі астрологи, крім вас, виставляють час Україні неправильно. Через це всі їхні прогнози пальцем в небо.

Ольга: – Надю, давайте ми з вами вчинимо так. Я зі свого боку зараз подивлюся мунданні карти початку 1 світової війни і карту нападу Гітлера у змові зі Сталіним на Польщу, а ви подивіться зі свого. А потім обговоримо те, що побачимо.

Надія: – Давайте. Це дуже цікаво.

Ольга: – Бо фактично зараз йдеться про можливість гарячої фази тої світової війни, яка триває з 1914 року між азійською деспотією і Західним світом. А Волжину я слухати не буду: я стою на позиції, що в Росії (вона російський астролог) не може бути астрологів через відсутність інституту астрології як такого, бо російська імперія не є персоно-центристким соціальним утворенням, яке необхідне для існування інституту астрології.

Надія: – Я тут бачу квіконс Марс Уран. Це щось повторюється в історії. І перша світова, таким чином, є продовженням наполеонівських війн, певно.

Ольга: – Ні, Перша світова не є продовженням наполеонівських війн. Підказка: дивіться 10 основних астрологічних циклів. Починайте з циклів Плутона.

Надія: – Тобто, це абсолютно незалежне явище. Тоді до якого циклу віднести?

Ольга: – Дивіться, 1891 рік – початок нового циклу Нептун/Плутон: народжується ідея розпаду Російської імперії. В цей час ідея проголошується на Тарасовій горі в Каневі Братством Тарасівців

Надія: –  Мабуть, ідея розпаду всіх імперіїй. Практично всі розвалилися протягом ста років.

Ольга: – Починають оформуватися в проявленому світі ідеї національних держав. Російська імперія особлива: азійська деспотія, що використовує технічні досягнення європейської цивілізації, що імітую західні державні інституції; етнічно переважають угро-фінські племена з нав’язаної їм царатом слов’янською мовою (мова угро-фінів не належить до групи слов’янських мов), вигадана (не реальна) історія, населення, у якого на 4 тисячі років пізніше завершилася кам’яна доба. Перша світова війна починається як реакція населення на виникнення нової ідеї. Всі хочуть війни (почитайте щоденники Черчіля). У 1917 в Російській імперії – жовтневий переворот, в результаті якого владу захоплюють невігласи, але суть азійської деспотії Російської імперії при цьому не змінюється. Гаряча фаза Першої світової завершується ганебним для Німеччини Версальським договором, при цьому війна не завершилася. Бажання війни не зникло. У 1939 Сталін з Гітлером у змові розпочинають гарячу фазу цієї війни. Вона завершується капітуляцією Японії і Нюрнберзьким  процесом, що засудив гітлеризм, але, звісно, не засудив сталінізму. Перша світова перейшла у фазу Холодної війни, яка завершилася розпадом СРСР. Зараз Путін, охоплений фантазіями про відродження Російської імперії, намагається воювати з Заходом. На відміну від попередніх фаз гарячої війни Першої світової, сьогодні ніхто не прагне воювати, ніхто не хоче війни. Путін блефує, демонструючи готовність напасти на Україну, він не хоче війни, він сподівається, що Захід повірить його блефу і здасться без бою. Захід розгадав замисел Путіна і використав неочікувані для Путіна модальності. На цій фазі Захід переміг. Але війна Перша світова триває і триватиме, доки фізично існуватиме Путін. Потім буде 10-15 років вікна можливостей для України остаточно відірватися від Московії. Не факт, що Україна скористається. Коли ми дивимося в мунданні аспекти, ми не можемо побачити там якоїсь конфігурації, що вказувала би на починання війни – таких конфігурацій не існує. Так само, як неможливо за гороскопом вирахувати дату смерті людини. Давайте повернемося до наших двох карт. Зверніть увагу на цикл Сатурн/Плутон. Перша світова починається на фазі кон’юнкції. Друга – на фазі падаючої квадратури. Цикл Сатурн/Плутон має 33 роки. Подивимося, що відбувалося на фазі кон’юнкції після 1945 року.

1947: голодомор і репресії в Україні

1982 – смерть генсека Брежнєва

2019 – обрання Зеленського.

Смерть генсека Брежнєва символізувала початок розпаду СРСР на фазі зростаючого секстилю циклу Сатурн/Плутон. Одразу ж в РФ почалися дії, скеровані на відновлення СРСР.

2010 рік – фаза падаючої квадратури, Януковича обирають Президентом.

2013 рік – фаза падаючого секстилю, в Україні піднесення національної самосвідомості, що призвело до втечі Януковича.

2019 – Президент Зеленський.

2023 рік – фаза півсекстилю циклу. Що можна спрогнозувати? Давайте подивимся, що ми маємо в міжнародній площині зараз. Захід розгадав замисли Путіна. Ніхто не хоче війни. Рейтинги Зеленського і Слуги народу стрімко несуться вниз. В Україні переважає населення з європейськими цінностями і прагненням у НАТО, українська армія потужна, опозиція дієва. До цього ж транзитний Юпітер в 12 домі гороскопа України наближається до Асц. А тр Плутон стоїть на куспіді 11 дому парламентаризму. Тр Сатурн – на Місяці України. Ну, що скажете?

Надія: – Переможемо. Що тут думати. Зміна держкерівництва відбудеться на парламентську форму правління. През стане церемоніальною фігурою згодом.

Ольга: – Саме так.

Надія: – Ну, народ збіднішає. Тиск держави посилиться. Але це нам піде на користь, тому що Юпітер на Асц.

Ольга: – А тепер щодо методів пророкування Волжиної. Яка в сраку петля Венери?!

Надія: – Та отож( А при цьому позиціонує себе як майстра тлумачення циклів.

Ольга: – Та можна як завгодно себе позиціонувати. Питання лише в тому, чи підтверджується на практиці твоя самопрезентація. У 2003 розмовляли з Подводним про астрологічні школи в РФ. Він ставив риторичне запитання: “Чому б їм просто не вивчити астрологію?” Я сприйняла це запитання не як риторичне і пішла шукати відповідь. Знайшла у культурологів: вони не можуть, бо астрологія створена персоноцентристами для персоноцентристів, а вони є соціоцентристами. Вони апріорі не здатні осягнути астрологію як символьну систему описання реальності, бо вона описує незбагненну для них реальність, в якій вони ніколи не бували.

Надія: – Це прірва вже між нами.

Ольга: – Вона завжди була, просто ми над цим не замислювалися. Ми вважали їх такими ж самими, як ми. І всі випадки їхньої ірраціональної брехні, безглуздої підступності, примітивних хитрощів, вульгарного ошуканства відносили на випадковість.

Надія: – Дякую, Олю! Ви, як завжди, розклали все по поличках.

Ольга: – Надю, ви не проти, якщо я зроблю з цього діалогу есе?

Надія: – Звісно, ні! Я впевнена, багато хто б хотів вас запитати та боїться.

Ви відповіли Надія

Ольга: – Це точно.

Надія: – Або не в силах сформулювати чітке питання. Мене насамперед технічна сторона цікавила. Я розумію Венеру в партнерських стосунках, в темах заробляння грошей і в темі миру, якщо вона утворить аспект з Юпітером. Але для миру потрібен більший планетарний цикл ніж ретроградність і директність Венери, що буває кожні 500 днів.

Ольга: – Саме так. Ну, і ми бачили протягом 5 років, коли я публікувала описання мунданних аспектів, що навіть найсприятливіші аспекти циклу Венера/Юпітер не приносили остаточного припинення війни.

Надія: – Звісно. Бо людство вариться ще в великому циклі Плутона, що має перевагу над малими циклами. Оо, міноборони росії заявило про відвід війська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

2 коментарі

Олена

06.12.2023 18:21

Але ж таки була права та Волжина…

Відповіcти

    Ольга Иванец

    06.12.2023 19:44

    Якщо ви особисто так вважаєте, то вважайте і те, що путін вас особисто вже переміг. Якщо, звісно, ви з самого початку не граєте на боці путіна, ок той агент московитів Ківа, тіло якого знайшли сьогодні в канаві десь у Підмосков’ї.