Астрологія та аналіз політичних подій

— Ось мене цікавить, надовго цей цирк, чи ні.

— Відповідь – у статті Віталія Портникова «Україна повертається до часів Кучми і Януковича».

— Та я Портникова й сама читаю)) Цікаво що там зірочки кажуть з цього приводу)

— Та зірочки ніколи не кажуть, коли саме окрема людина, колектив чи організація мають померти. Мені так прикро, що на наших теренах абсолютно втрачена астрологічна традиція. Уявлення наших сучасників про астрологію настільки далеке від правди, що в цих умовах моє мистецтво нікому не потрібне саме через хибне розуміння суті астрології. Невже ви вважаєте, що компетентний астролог може сказати про політичну ситуацію щось відмінне від того, що говорить компетентний політичний аналітик? Якби таке могло статися, це означало би, що хтось із них не є компетентним. Чому для мене Віталій Портников є орієнтиром в аналізі політичного життя? Бо ніхто у 2010 році, крім Портникова, не казав про те, що правління Януковича перерветься народним повстанням. І ніхто з астрологів того не казав, крім мене.

— нущось же повинно вказувати, на якісь зміни в країні) Я в одної астрогрупі читала, що якісь не дуже гарні зміни для Зе будуть десь з серпня 21року до січня 22. Тому в мене надія, що десь в цей час і буде початок кінця цього шапіто)

— Всі без виключення аспекти транзитних планет до будь-якої натальної карти чи то людини, чи то держави завжди вказують на зміни. Завжди. Але щоб розуміти, якими можуть бути ці зміни в Україні, необхідно дуже добре знатися у галузі політичного життя в Україні. Саме тому я слідкую не за дописами в астрологічних групах, а за аналітикою Віталія Портникова, Олесі Яхно-Белковської, Тараса Чорновола, Карла Волоха, Олександра Палія, Олександра Пасхавера та інших компетентних персон. А ви, Наталія, якщо вже витрачаєте час на читання дописів в астрологічних групах, то моя вам порада: робіть скрини прогнозів і потім перевіряйте, чи підтвердилися вони життям. За рік-два, якщо ви людина, яка не боїться правди, у вас буде більше вільного часу через те, що астрологічні групи не поглинатимуть його, як зараз.

— все навпаки)) в мене багато вільного часу, тому я його інколи і витрачаю на почитування астопрогнозів) А прогнози я потім з часом порівнюю, а як же)

— То у вас має бути вагома папка зі скринами. Бо як інакше ви можете визначити якість прогнозів того чи іншого астролога. Буду рада побачити вашу колекцію.

— Ось наприклад, я вважаю, що цей прогноз зараз як раз збувається. (скрин)

— Які конкретно події для вас символізують сближення України та Росії з кінця 2018 року?

— ну для початку президент не риба, не м’ясо і половина нового парламенту проросійських депутатів. Так й повернення цого ригівского кодла оптимізму не додає нажаль.. Чогось мені здається, що вони скоро ще й за мовний закон візьмуться.

— Це ваша оцінка Президента і парламенту, а не подія. А ось приклад події, що спростовує твердження про те, що з кінця 2018 Росія та Україна зближуються. «Восени 2018 року Росія ввела обмеження на експорт нафти та нафтопродуктів до Білорусі до кінця 2019 року. Це унеможливлює реекспорт, який був для неї одним з основних джерел надходження валюти. Також цей крок завдає значного удару й по Україні, оскільки Україна покривала на цей момент близько 40% власної потреби у паливних ресурсах за рахунок імпорту з білоруських НПЗ. Проте під час Першого економічного форуму регіонів в Гомелі стало відомо, що «Білоруська нафтова компанія» планує за підсумками цього року наростити експорт продукції в Україну до $ 2,2 млрд з $1,8 млрд у 2017 році. Для білоруських нафтопереробних заводів поставки на український ринок є стратегічним напрямком. Що стосується продукції, яка затребувана в Україні, то в переліку основних поставок – дизельне паливо, бензини, реактивне паливо. У свою чергу заступник голови білоруського уряду Ігор Ляшенко заявив, що припинення поставок російських темних нафтопродуктів до Білорусі не позначиться на поставках білоруських нафтопродуктів в Україну».  

— Ладно, побігла я справами займатися))

— Ви сказали, що у вас купа вільного часу, який ви легко витрачаєте на астрологічні групи. А коли у нас з вами зайшла мова про конкретні події, які підтверджують чи спростовують твердження дописувачів цих самих груп, то виявилося, що у вас немає вільного часу аж настільки, що треба терміново припинити розмову буквально на пів слові. Добре. Тепер знатиму, що на ваші коментарі звертати уваги не слід.

— багато вільного, не означає що увесь)) зараз треба поїхати звіт в податкову здати)) Я і так це діло вже довгенько відкладувала

— Мені приємно, що мої запитання створили у вас діловий настрій. Успіху у вашому бізнесі!

— та ні це був план на день) А вобще дивно)) Я бачила політологів які читають астрологів для своїх прогнозів, а от астролога, який читає політологів для астропрогнозів бачу вперше ?

— Ви абсолютно праві. Я з 2008 року послідовно шукаю астрологів, які знаються на економіці, історії, філософії, культурології та слухають аналітичні програми щодо політичного життя. То знайшла лише двох. Бачу, ви з ними не знайомі.

— ну так порадьте як що не знайома))

— Весь час раджу на своїй сторінці Надю Іванову – неперевершені фінансові прогнози. А іншу астрологиню не можу радити, бо вона себе не афішує.

— дякую, почитаю на досуге)

— Що саме ви маєте намір “почитати на досуге”? У Наді навчальний курс із фінансової астрології ніде не опублікований – він грошей коштує (справедлива ціна за таку роботу) і потребує високого ступеню концентрації уваги, це не розвага.

— т. е. политических астропрогнозов для широкой публики она не делает?

— Надя Іванова займається прогнозуванням у галузі фінансів. Ви можете купити у Наді навчальний курс з метою самостійно заробляти за допомогою астрології торгами на біржі.

— о, нет! Это скучно)) У меня для этого проверенный брокер есть)

— Такий самий фаховий і безкоштовний, як і астрологи із ваших груп, я так розумію.

— ну чому ж)) Ще рік назад я навіть гадки про це не мала, а тут виїхав магазин у нашому дворі, а один хлопець його арендував, та відкрив там якийсь для нас незрозумілий “банк інвістиций”, та почав нас обробляти))) Один сусід таки повівся і через три місяці отримав доволі кругленьку суму. Ну потім і ми всі(в кого є потрібна сума грошей) почали користатися його послугами, поки ще жодного разу він не стратив))

— Ну, якщо вам фінансова астрологія нудна, то й говорити немає про що.

— И зря Вы, кстати, группы и бесплатных астрологов так критикуете) Советую посмотреть группу “Проверим астрологию?”(почему то ссылку на группу скопировать не получается”, иногда такие батлы астрологические бывают интересные. И что мне нравится, часто на политические темы, то шо я люблю))) В споре рождается истина, а я для себя из позитивных и негативных прогнозов обычно выношу среднее арифметическое)) Кстати, идея вам? А вот если б личный гороскоп нужен был, я б конечно обратилась, за денежку естественно, персонально к астрологу, но я предпочитаю не знать своего будущего). да не обижайтесь))) Просто для меня вообще всегда точные науки нуднуваті булы)) Меня интересует уже конечный результат))

— Судячи зі звички виводити середньоарифметичну істину з протилежних суджень про політику в астрологічній групі “Проверим астрологию”, ви віддаєте перевагу незнанню взагалі.

— Оля, да не будет вы такой уж критичной)) Смотрите на жизнь проще?В 14 году я перечитала (в связи с сложившейся ситуацией) кучу гороскопов (тогда и заинтересовалась?, ведь нужно было себя как то успокоить))) Так вот и позитивные, и негативные прогнозы в какой то равной степени сбылись? Так что, среднее арифметическое в этом случае действительно работает)

«- Скільки буде два помножити на два?

– Сім-вісім, десь так. В якійсь рівні мірі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає